Tove S:
MQ har överlag ett varierande sortiment av kläder i prisklasser från normala priser till högre. Det som är extra bra med den här butiken är att personalen är så servicevillig. De är alltid trevliga och hälsar när man kommer till butiken och hjälper gärna till.
Dani D:
I särklass, enda stället i hela Järfälla som har bästa utbudet för affärsmän i yngre stadiet, dvs 25-45 år. De har ocks lite ungdomligare kläder, men klart den bästa herrklädsbutiken i Järfälla, efter att ha bytt ägare under 2009.
Elina E:
jag älskar Skopunkten för deras "Köp 3 betala för 2"-pris. Visst är kanske inte skorna i den allra bästa kvalitéten och ofta i plast istället för skinn, men skorna är absolut värda sina pris. Även innan köp 3 betala för 2 priset är skorna väldigt billiga. Jag tycker ofta att de har väldigt snygga skor och det är oftast lätt att hitta minst 3 par - om inte fler. Skopunkten i Järfälla har väldigt brett utbud och ofta väldigt mycket och varierande storlekar, vilket kan vara svårt på andra butiker. jag ger toppbetyg på Skopunkten Järfälla.
Anette N:
Den här vänlige mannen är alltid lika roligt att handla av. Han plockar fram rätt storlek utan att blinka och jeansen sitter alltid lika bra.
EMELIE L:
En outlet med en hel del affärer, allt från sport, skor till vardaglig klädsel. Vill man göra en liten utflykt och komma iväg lite, så är detta perfekt. Man kan verkligen hitta några fynd som förgyller ens garderob. Runt om denna outlet finner du andra affärer som har tex heminredning, teknik saker osv.
Elina E:
Mysig butik som dock är lite konstigt uppbyggd i 3 olika nivåer?! På entréplan har man damkläder, åker man upp för rulltrappan återkommer damkläderna, samt underkläder och barnkläder. Vill man däremot till herrkläderna så måste man gå ner en halvtrappa längst in i butiken? Förstår inte riktigt uppbyggnaden, men de har bra kläder och trevlig personal.
Elina E:
Jättebra affär i en stor lokal. Här kan du lätt hitta kläder då det hänger uppe på stora ställningar. För bara 5 år sedan hade jag aldrig handlat på kappAhl pga "tant-modet" med idag har de även ungdomligare mode. jag handlar ofta i den här butiken när jag besöker Barkarby Outlet. Kanonbra affär!
Anna B:
Interport barkarby tycker jag är den bästa intersport butiken i stockholmsområdet. Stort utbud, öppen och välplanerad butik med trevlig personal som verkligen vet vad service innebär. :)