Kläder i Kronoberg

Topp 20 klädbutiker i Kronoberg

• 21 omdömen
  • 17 omdömen
  • Jibriil A
    Jibriil A: Jag tycker att det är bra för Arabysamhälles för goda servis. Man kan handla mat kläder med mer och det är närmre för oss.
    Håkan A
    Håkan A: Riktigt bra affär, allt från kläder till små skit, löshår och ciggarettpapper! Underbart trevliga anställda. RASTATASTIC!
  • vfd d
    vfd d:
  • 8 omdömen
  • 2 omdömen
    Jeton H
    Jeton H: Det är andra gången som jag har vägarna förbi Älmhult och då är det en självklarhet att besöka affären, Olofssons Kläder. Andra gången jag köper en vara där och ännu en gång är jag oerhörd nöjd både med varan och priset. Bra behandling av personalen. Rekommenderar starkt.
  • 5 omdömen
    Victoria L
    Victoria L: En av mina favoritinredningsbutiker. Nästan alltid nya moderna saker, så det är inte svårt att hitta nått nytt man bara viiiiiill ha! Gillar även det centrala läget precis i slutet av Storgatan.
  • 2 omdömen
    Steen S
    Steen S: Som danske turister oplevede vi et utroligt positivt besøg hos Floods - meget venlig og hjælpsom betjening. Gode tilbud på udsalg (REA)
  • karl f
    karl f: Där finns det mesta man behöver kanske inte de dyraste varumärkerna,men bra kvalitet till rätt pris. Helt klart en bra fristående herr & dam butik
    Frida G
    Frida G: En ganska flummig och kitchig affär med allt skumt man kan tänka sig - peruker, porriga kläder, piercingar, secondhandkläder. Kanske ett bra ställe att hitta en annorlunda födelsedagspresent. Personlig och fin service.
  • Malin A
    Malin A: Bra klädaffär för att vara i en sådan liten by som Älmhult. Snygga kläder både för killar och tjejer, och himla trevlig personal och snygg lokal. Bra alternativ för de som bor i Älmhult och kanske inte har vägarna förbi en stad med fler klädaffärer!