Alla kategorier Kläder Kronoberg Växjö Monki Växjö

Monki Växjö

Storgatan 10, 352 31 Växjö — Visa karta

3.1 i betyg av 17 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 17 kunder tycker om Monki Växjö

 • Niclas L
  Niclas L skrev om Monki Växjö
  gillar detta
 • rebecka e
  rebecka e skrev om Monki Växjö
  Trevliga kläder men det har lite halvtaskigt utbud. . Saknar en trend avdelning emn enligt dem kommer den aldrig heller att infinna sig. trist tycker jag. Annars billigt och bra!
  gillar detta
 • Fredrik A
  Fredrik A skrev om Monki Växjö
  utbudet för killar var ju inget att hurra över finns nog roligare kläder på dressman. Men som sagt då man hittar något är det bra priser och inte mycket som hindrar en från att handla.
  gillar detta
 • Elin J
  Elin J skrev om Monki Växjö
  Butiken har inte det bästa utbudet men eftersom priser är lågt går jag sällan där ifrån tomhänt! Butiken ligger synligt på storgatan men personalen har tyvärr inte alltid det bästa kundbemötandet och kläderna kommer ibland sent till butiken.
  gillar detta
 • Alexander W
  Alexander W skrev om Monki Växjö
  Ett H&M som inte har jätte stort utbud, men har bra kläder till ett bra pris. Butiken är belägen i centrala Växjö. Butikspersonalen är trevliga och har god kunskap kring de produkter som de säljer.
  gillar detta
 • Diana T
  Diana T skrev om Monki Växjö
  Moderna kläder till ett bra pris. Utbudet på kläder i just den här butiken är väl sådär. Däremot tycker jag att utbudet på kosmetikprodukter och accessoarer är bra!
  gillar detta
 • Fredrik J
  Fredrik J skrev om Monki Växjö
  Kvaliten på deras kläder är under all kritik. Efter en tvätt har byxorna tappat färgen. Vilket gör att man inte kan använda de igen. Tur att de är så billiga!
  gillar detta
 • Stina J
  Stina J skrev om Monki Växjö
  Trots den stora lokalen och möjligheterna för butiken är oftast utbudet ganska dåligt och inte alls i min smak. Divided-avdelningen på övre plan kunde beställt lite coolare klädesplagg från divided.
  gillar detta
 • Jimmy H
  Jimmy H skrev om Monki Växjö
  Ett hm som är lagom litet men har ett väldigt bra utbud! Alltså: ingen panik över att det är för stort och inte heller panik över att det inte har just de tröjan du letade efter.
  gillar detta
 • Sofie G
  Sofie G skrev om Monki Växjö
  En bra kedja med blandat utbud både för killar och tjejer. Bra basplagg till okey priser. Käckt att man även kan köpa smink osv.
  gillar detta
 • Johanna J
  Johanna J skrev om Monki Växjö
  H&M är den ultimata affären för baskläder. Ett rätt så stort utbud och nyheter. Ett plus med att de i år tog in Matthew Williamson's kollektion.
  gillar detta
 • Angelica H
  Angelica H skrev om Monki Växjö
  H&M i stan är en rymlig bra butik med mycket bra basplagg, men även snygga klänningar och accesoarer
  gillar detta
 • Malin A
  Malin A skrev om Monki Växjö
  H&M är ju oftast bra i vilken stad man än besöker. Bra att det finns affärer som håller lite lägre priser så att man känner att man har möjlighet att handla några snygga kläder ibland utan att behöva länsa sina konton. Måste tyvärr säga att personalen i Växjö kan vara lite si så där ibland, lite för sura miner och tråkig attityd.
  gillar detta
 • Angelica H
  Angelica H skrev om Monki Växjö
  H&M har ett stort utbud kläder till mycket bra priser. som medlem får man bra förmåner och ännu billigare priser. med två våningar delas butiken upp för att man lätt ska kunna hitta de kläderna man letar efter. bra fyndbutik. även bra att de har allt från skor, väskor å smycken till kläder.
  gillar detta
 • Louice L
  Louice L skrev om Monki Växjö
  H&M är en stor kedja men i Växjö tycker jag det är en väldigt bra butik för det är lätt att hitta saker och man får en väldigt bra överblick över butiken. Personalen är väldigt trevlig och de är duktiga på att hjälpa en om man behöver något råd.
  Det som jag tycker är väldigt bra med H&M är för att de har så mycket basic men man kan även hitta de små guldkornen som förgyller outfiten om man vill.
  gillar detta
 • Elise S
  Elise S skrev om Monki Växjö
  Affär som säljer kläder, smycken, underkläder, väskor m.m till både dam, herr och barn. Det är fina kläder till ett bra pris. Mycket av H & M:s kollektion finns även att beställa ur deras kataloger de ger ut på sommaren, hösten, vintern och våren. De har även en hemsida och man kan bli medlem i deras klubb.
  gillar detta
 • Ebba W
  Ebba W skrev om Monki Växjö
  Trevligt H & M i city. Linnégallerian även det bra med många affärer.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Storgatan 10, 352 31 Växjö
Kategorier