Monica L:
Det var en mycket givande utbildning.
Nu känner jag att jag vågar rycka in om en person blir akut sjuk.
Utbildningsledaren var mycket kunnig och förklarade saker på ett
enkelt o lättfattligt sätt.
Denna HLR kurs kan jag verkligen rekommendera varmt till
vänner o bekanta.
Kommer säkert att behöva repetera detta inom något år!
Med vänlig hälsning
Monica
Magnus L:
Har använt ett flertal talarförmedlingar under årens lopp men fastnade för Talarforum för fem år sedan. Oerhört professionella, snabb återkoppling, klockrena rekommendationer och har inga bindningar till talare utan väljer helt utifrån vad min organisation behöver.
Vi bokar talare för två event per år, ett internt för våra 220 konsulter och ett för vårt årliga kundevent.
Kortfattat kan man säga att Talarforum lyssnar och låter talarna tala.
Varmt rekommenderade!
Jim C:
Angelica har en otrolig förmåga att kombinera entusiasm och inspiration med saklig rådgivning. Vill man få hjälp att hitta en bra balans mellan träning, kost och vila (och sömn) har man kommit till rätt person.
Erika S:
Jättegoda pizzor! Speciellt kebabsåsen är helt fantastisk. Trevlig personal och snabb service! Detta är verkligen ett ställe jag kommer att återvända till på mina bakfylle söndagar!
OLA B:
Vi köpte deras tjänst med Lägeskontroll där vi tyckte att det kanske blivit aningen fel eller diffade mot verkligheten när man mätta upp själv. Men det var viktigare för dem att ha rätt än trevligt bemötande och ett bra samtal med mig som kund.
Opragmatisk, oproffsig och till och med otrevlig.
Har nu köpt exakt samma tjänst av annat företag med mycket trevligare samtal.