Anette L:
Bästa servicen i Kalmar.
Jag anlitade MFS för fönsterputsning.
Dom kom till min arbetsplats och hämtade min nyckeln.
Kan man få bättre service än så.
Sen blev det ju toppenbra putsat med.
Björn W:
Har anlitat anläggarna vid ett par tillfällen. Vid samtliga tillfällen så har allting fungerat perfekt, man får inte bara ett väl utfört jobb dessutom kommer de hela tiden med värdefulla tips och råd. Att samtlig personal dessutom är trevliga ödmjuka och trovärdiga känns ju extra bra eftersom det ibland kan handla om större investeringar.
Fredrik L:
Områdets bästa butik. Har både billiga märken och "märkesmat", båda med lägre priser än snittbutiken. Sällan outhärdliga köer trots att butiken alltid är full av kunder.
Andreas A:
Helt suverän choklad helt utan skadliga transfetter,föredömligt! Tänk om de andra tillverkarna kunde göra det samma. Dessutom är chokladen och godiset från Pralincompagniet riktigt gott. Mina favoriter: Vit choklad med blåbär och deras mörka fyllda Espresso.
Björn J:
Fräsch butik med trevlig personal. Godiset är billigt och det var här jag köpte min första Euroshopper choklad för 4 kronor. Det gjorde jag många gånger till efter detta. Coca-Cola har de också. Och bra öppetider.
johan k:
Ett väldigt bra entreprenadföretag med mycket bra bemötande och brett utbud av olika entreprenadmaskiner!
Har aldrig varit några problem om man ringt och vill ha något jobb gjort, både stora som små!
Andreas L:
Vår kontakt med Rumskulla Maskiner har hittills varit en enbart positiv upplevelse; ärlig, rak och ansvarstagande. Ser fram emot framtida kontakt med dem till våren!
Lotta M:
Uruselt företag som går ut med att ha total entreprenören men ansvarar i slutändan inte för sina underleverantörer.
Vi anlitande de att göra ett betonggolv i vardagsrummet och resultat är knappt ok som ett garagegolv.
Vi har inte fått någon ersättning och man skyller på golvleverantören trots att man utger sig för att ha totalentrepenaden.