Lägga marksten en Nacka

6 revisados markstensläggare en Nacka municipio

• 15 valoraciones
    Välkommen till Alpid! Vi sköter små som stora bygg- och markentreprenader och jobbar alltid effektivt och noggrant.
    Johan R
    Johan R: Alpid byggde vårt hus på Sandhamn och vi får nästan dagligen komplimanger över hur fint, smakfullt och välgjort huset är. Helproffsigt bolag som levererar kvalitet in i minsta detalj och håller tidplanen. Kan varmt rekommendera detta byggbolag Mvh/Johan
  • Driver du lägga marksten i Nacka?

• 1 valoración
    Peter Louie J
    Peter Louie J: Otroligt duktiga, trevliga och kunnig firma. De hjälpte min familj med en rätt knepig tomt där det var trångt, stora höjdskillnader och i princip bara berg. De byggde om vår orörda skogstomt till underkant betongplatta kan man säga med VA, el, kabelbrunnar mm. Varje utmaning hade de en lösning på och gick väldigt smidigt. Även efter deras åtagande hjälpte de till med mindre arbeten för att få snickeriet att gå smidigare. Rekommenderar starkt.
  • 1 valoración
    Gunnar N
    Gunnar N: Ett alldeles utmärkt gäng som utför proffsiga arbeten och alltid löser sin uppgift på bästa sätt. Dessutom trevliga och justa på alla sätt.
  • 9 valoraciones
    Kritisk person
    Kritisk person:
  • 2 valoraciones
  • Driver du lägga marksten i Nacka?

• 3 valoraciones
Ver página: