Rokhsareh J:
Det var bra bemötande av patienten och förklarade min problem på min modersmål och fick smärt lindrigt av test blockad! Jag fick bra hjälp bara på första besök hos dr massoud sorkhabi! Jag tycker han är bra på sitt jobb som ortoped och rekommenderar honom för alla som lider av smärta onödigt för det finns hjälp hos duktiga ortopeder Jag tackar för att ni finns!
Stephanie B:
Jag blev väl mött av personalen på Funmed och fick en bra första genomgång. Jag köpte ett helt årsabonnemang med det stora provpaketet. Mina förväntningar var ganska höga och Funmed levde delvis upp till dem. Sämre var att abonnemanget påbörjades i och med första mötet med läkaren i februari men prover, kontakt och behandling började inte förrän flera månader senare. Man blir snuvad på några månaders abonnemang. Funmed är enligt mig inte holistiska och individanspassat. Läkaren kör på sin linje, det hen tror på utan att riktigt se till mig och min helhet. Funmed är inte för personer som redan har kommit långt i sitt hälsoarbete med träning, kost, stressreducering, meditation m m. Jag ville ha djupare kunskap och hjälp, finlir. Den bästa kontakten var med hälsocoachen som hade en holistisk helhetssyn. Även den gedigna provtagningen var bra men den kan man göra på fler ställen utan att behöva ett abonnemang. Ett bra initiativ men inte för mig.
Halina Anna R:
På Husaren arbetar nu min favorit husläkare. Han är toppen, väldigt proffsig och lyssnar och förklarar allt för patienten. Jag har bytt vårdcentral när läkaren har gjort det (4 ggr). Distriktssjuksköterskan är väldigt skicklig och hjälpsam. All personell är väldigt trevlig och hjälpsam. Lätt att ha kontakt med de. Uppskattar att bli kallad till årskontroll.
Sven Håkan A:
Min fru o jag har varit, tagit en hälsoundersökning. De var första gången för min fru, men jag har varit där de senaste tre åren. Ett ställe jag verkligen kan rekommendera. Underbar personal både Francisca som tar proverna och Frida som man går igenom resultaten med. De känns väldigt bra att göra de en gång om året.
Håkan Adielsson
jessica h:
Mycket professionell, duktig, noggranna i sin undersökning.. samt för dem som har "gyn" skräck rekommendera jag Martincsek. Har haft dem i över 20 år =) Man känner sig välkommen...vet att de har full klinik. Men jag hoppas att just du som söker dem kommer med.