Mäklare i Ljusdal

3 rekommenderade mäklare i Ljusdal kommun

• Svensk Fastighetsförmedling i Järvsö -- Fri värdering och konsultation! -- Stor lokalkännedom och kunskap! -- Välkommen!
    Daniel W
    Daniel W: Mycket proffsig och bra för både köpare och säljare
  • Driver du mäklarfirma i Ljusdal?

• Fastighetsbyrån Ljusdal

Verifierat företag
    4.7
    413 omdömen
    Vi är verksamma i Ljusdals kommun och förmedlar alla typer av fastigheter i området. Välkommen in för en fri värdering eller förutsättningslöst samtal!
    Tommy L
    Tommy L: Bra dialog från början. Återkoppling var bra. Objektbeskrivningen var inte bra, så jag skrev en ny som jag uppfattar att Anna också tyckte var bra. Tillgängligheten var bra. Stor eloge; då jag inte är den lättaste kunden att hantera.
  • Driver du mäklarfirma i Ljusdal?

• Mäklarhuset Ljusdal

Verifierat företag
    63 omdömen
    Bruna R
    Bruna R: Vi hade en fantastisk upplevelse med Christian Da Costa på Mäklarhuset Ljusdal genom hela vår bostadsaffär. Han var alltid tillgänglig och kommunicerade tydligt i varje steg, vilket gjorde att vi kände oss trygga och välinformerade under hela processen. Christian visade stor professionalism och skapade en känsla av trygghet även när det uppstod frågor längs vägen. Affären gick smidigt och effektivt tack vare hans strukturerade arbetssätt och goda lokalkännedom. Utöver det professionella engagemanget kändes det aldrig som "bara en affär". Christian gav personlig rådgivning och tog sig verkligen tid att förstå våra behov och önskemål. Vi kan varmt rekommendera Christian Da Costa och Mäklarhuset Ljusdal till alla som ska köpa eller sälja sin bostad. Stort tack för en riktigt bra upplevelse!