Mäklare i Ljusdal

3 rekommenderade mäklare i Ljusdal kommun

• Fastighetsbyrån Ljusdal

Verifierat företag
    356 omdömen
    Vi är verksamma i Ljusdals kommun och förmedlar alla typer av fastigheter i området. Välkommen in för en fri värdering eller förutsättningslöst samtal!
    Margareta S
    Margareta S: Jag är mycket nöjd med Anna och kan rekommendera henne väl till andra. Trevligt bemötande o ch praktisk under genomgång av avtal. Hon levde upp till mina förväntningar. Hade skrivit fem cirklar, men då skulle hon ju inte haft något alls att förbättra o h det vill man ju. Jättenöjd!
  • Driver du mäklarfirma i Ljusdal?

• Svensk Fastighetsförmedling i Järvsö -- Fri värdering och konsultation! -- Stor lokalkännedom och kunskap! -- Välkommen!
    Ida C
    Ida C: Det blev helt perfekt med Patrik, vilken lyckträff! Från första kontakt till sista så har Patrik visat på mycket bra bemötande, kunnighet och lugn. Trots att vi, pga geografiskt avstånd mest hade kontakt via telefon så kändes det väldigt enkelt och smidigt att få hjälp. Jag har genom hela försäljningen känt ett stort förtroende för Patrik. Försäljningen av min sommarstuga gick smidigt och tryggt. Jag kan varmt rekommendera Patrik. Rätt man på rätt plats!
  • Driver du mäklarfirma i Ljusdal?

• Mäklarhuset Ljusdal

Verifierat företag