Mäklare i Ljusdal

• Mäklarhuset Ljusdal

Verifierat företag
    68 omdömen
    Carl-Johan L
    Carl-Johan L: Bra engagemang, och verkligt intresse av att göra oss nöjda. Rekomenderas.
  • Driver du mäklarfirma i Ljusdal?

• Fastighetsbyrån Ljusdal

Verifierat företag
    4.7
    416 omdömen
    Vi är verksamma i Ljusdals kommun och förmedlar alla typer av fastigheter i området. Välkommen in för en fri värdering eller förutsättningslöst samtal!
    Tommy L
    Tommy L: Bra dialog från början. Återkoppling var bra. Objektbeskrivningen var inte bra, så jag skrev en ny som jag uppfattar att Anna också tyckte var bra. Tillgängligheten var bra. Stor eloge; då jag inte är den lättaste kunden att hantera.
  • Driver du mäklarfirma i Ljusdal?

• Svensk Fastighetsförmedling i Järvsö -- Fri värdering och konsultation! -- Stor lokalkännedom och kunskap! -- Välkommen!
    Berith S
    Berith S: Fint bemötande Över förväntan Liv gjorde en fantastisk presentation av huset samt om det fantastiska närområdet. Liv har under hela tiden haft kontinuerlig kontakt med mig med adekvat information, trygghet för mig. Liv har imponerat både på mig som säljare samt på dem som köpte huset, hon har funnits med och varit en proffesionell trygghet i vår gemensamma affär (märktes tydligt när vi gemensamt signerade depositionsavtalen) Liv får fem av fem möjliga i betyg (av en f.d rektor) /Berith Strömqvist