Fastighetsbyrån Ljusdal

Fastighetsbyrån Ljusdal

• BadgeTenYears
4.7

Välkommen till Fastighetsbyrån i Ljusdal och Järvsö! Vi jobbar alltid med starkt engagemang och stor kunskap om bostadsmarknaden i området kring Ljusdal och tack vare vårt samarbete med Swedbank kan vi erbjuda dig en trygg och bra affär som ska vara förmånlig för både köpare och säljare. Funderar du på att sälja en bostad...

390 omdömen om Fastighetsbyrån Ljusdal

Sedan starten hos Reco 2013

Mia D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Eriksson en del av Fastighetsbyrån Ljusdal
Ljusdal

Lugn och trygg. Kompetent. Ordning och reda liksom.

Anna Kristina H
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Eriksson Hylander en del av Fastighetsbyrån Ljusdal
Järvsö

Kompetent, kommunikativ och trevlig.

Maj Inger Adél F
Ljusdal

Har blivit bemött på ett trevligt och vänligt sätt.

Annette H
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Eriksson Hylander en del av Fastighetsbyrån Ljusdal
Ljusdal

Social tillmötesgående och vänlig person. Som en sådan ska vara. M. V. H. A Heino

Daniel E
Ljusdal

Jag är väldigt nöjd med mitt bemötande från Jonas. Jag fick alltid tydliga och snabba svar på alla frågor jag hade, och bemötandet var både proffsigt och personligt. Mäklaren var aldrig för på, utan hade en perfekt balans mellan engagemang och respekt. Han svarade alltid i telefon och tog sig tid att förklara allt på ett lugnt och tryggt sätt. Under processen pratade vi även en del om livet i stort, vilket gjorde att jag fick ett starkt förtroende och en genuint positiv känsla genom hela köpet.

Inga-Lis Christina H
Ljusdal

Som Mäklare har Jonas Eriksson agerat proffisionellt och informativt! Han har alltid återkommit med svar på uppkomna frågor.Jonas har mina varmaste rekomendationer!

Thomas Lennart Antoni O
Ljusdal

Anna är saklig och trevlig i sitt bemötande Allt har gått smidigt i våran kontakt med Anna och fastighetsaffären genomfördes utan problem

Hanna N
Järvsö

Lugn, trygg och kunnig! Fantastiskt bemötande och husköpsprocessen gick så smidigt.

Ida Viktoria Petronella E
Ljusdal

Jonas var fantastiskt kunnig och proffsig. Kändes tryckt att ha honom som vår mäklare.

Svar från Jonas Eriksson

Tack för högsta betyg! Fina ord. Tack för att ha fått förmedla en väldigt fin villa.

Mårten E
Ljusdal

En rutinerad Mäklare som inger förtroende under hela processen. Känns som han har koll på läget och håller oss uppdaterad med dialog under resan.

Svar från Jonas Eriksson

Fin beskrivning, tack! Känns bra att uppfattas som rutinerad, förtroendeingivande och ha koll på läget.

Renate S
Färila

Anna var från början till slut enkelt sagt fantastisk. Det märks hennes erfarenhet. Allt fungerade mycket bra. Tack så mycket Anna!

Anette Margareta B
Färila

Som kunnig på det han gör. Vi har haft en tät kontakt under försäljningstiden.

Katarina H
Färila

Lugn och saklig person som också ser till att lösa affären på ett smidigt sätt för samtliga parter. Högt förtroendeingivande.

Svar från Jonas Eriksson

Fint sagt, tack så mycket. Snart kan ni njuta av er fina gård.

Arvid A
Järvsö

Jonas var tillmötesgående och flexibel, vi bad om privata visningar och han ställde upp på kort varsel.

Svar från Jonas Eriksson

Hej och tack. Njut av ert otroligt fina ställe ni köpt!

Anna Kristina H
Järvsö

Kunnigt, trevligt och omtänksamt bemötande. Känt oss trygga under hela säljprocessen.

Eva Christina Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Eriksson Hylander en del av Fastighetsbyrån Ljusdal
Ljusdal

Har träffat henne bara två gånger än, men jag tycker hon är väldigt trevlig o tillmötesgående. Känner att hon verkligen kan sin sak.

Tommy L

Bra dialog från början. Återkoppling var bra. Objektbeskrivningen var inte bra, så jag skrev en ny som jag uppfattar att Anna också tyckte var bra. Tillgängligheten var bra. Stor eloge; då jag inte är den lättaste kunden att hantera.

Maud Christina G
Färila

Anna är en mycket trevlig och duktig tjej som har hjälpt 0ss att sälja stugan. Jag kan rekommendera henne till andra som ska sälja

Lena Gunilla P
Färila

Lyhörd, kunnig och trevlig! Lyssnade till mina önskemål och hjälpte mig med tips och råd. Svarade alltid och återkopplade snabbt om det var några krångligheter eller frågor. Kände mig trygg och lugn med att anlita Fastighetsbyrån vid min husförsäljning.

Kristoffer J
Färila

Otroligt professionell och bra bemötande väldigt pedagogisk och väldigt duktigt på att förklara och gå igenom alla krångliga papper. Super nöjd och rekommenderar varmt Anna till flera

Sven Olov S
Färila

Anna är jättebra o trevlig på alla sätt !!

Mia D
Ljusdal

Proffsig och erfaren. Kände mig trygg med Jonas som mäklare. Bra kommunikation och seriös med återkoppling efter visningar etc

Svar från Jonas Eriksson

Tackar, roligt att du tycker så. Vi ses snart!

Michael W

Positiv, lättsam och saklig. Kommunikativ

Anders B

Har sålt genom henne tidigare. Bra erfarenheter av henne. Rak och tydlig i kommunikationen. Trevlig och personlig utan att bli för privat.

Ulf K

Tydlig , hjälpsam, snabba beslut till en Bra affär

Jenny Eleonor A
Ljusdal

Anna är en varm person som ger sitt yttersta för att hjälpa till och har nära kontakt med en som kund. Man känner sig trygg hela vägen.

Kjell Per-Erik S
Järvsö

Mycket bra bemötande allt fungerade smärtfritt.

Svar från Jonas Eriksson

Tack Kjell för smidiga visningar och bra lösningar.

Märta A
Färila

Vi upplevde Jonas som seriös vid första kontakten vid värderingen av vårt hus,fotografering och visning blev jättebra. Kontakten vid budgivning var bra och han stöttade oss i valet av köpare,snabbt jobbat!

Svar från Jonas Eriksson

Hej och tack, trevligt att ni känner att ni fick bra stöttning.

Jim S
Ljusdal

Han var lugn och försökte svara på alla frågor.

Ylva N
Ljusdal

Jonas Eriksson Bar en perfekt mäklare. Kunde svara på alla frågor jag hade. Bättre går det inte😄

Svar från Jonas Eriksson

Tack det var fina ord! Hoppas du trivs bra i det fina huset.

Nathalie L
Ljusdal

Vi vart bemöta av Anna på att jättebra sett, hon är jätte trevligt och professionell. Det kändes bra att vi hade henne som mäklare då hon kändes "hemtrevlig". Rekommenderar hon som mäklare till andra

Johan A
Ljusdal

Super trevligt bemötande! Hjälpt oss att hitta vad vi söker och anpassat sig efter våra önskemål för att hitta vårat drömhem! Super nöjd!

Malin Johanna S
Färila

Anna är väldigt tillmötesgående och lugn. Låter allt ta den tid som behövs och stressar inte fram några beslut. Är noggrann och förklarar tydligt vad som gäller. Skulle rekommendera Anna alla dagar i veckan.

Ida F
Ljusdal

Proffsig, engagerad och otroligt hjälpsam.

Ida N
Ljusdal

Anna var otroligt proffsig och hjälpte oss med att hitta vårat nya hem. Hon är alltid trevlig och glad om svarar på de frågor man har. Hon är snabb på att svara om man skulle undra någonting och hjälper till med alla delar genom köpet. Jag är otroligt glad att vi fick Anna som mäklare, och att hon var så hjälpsam genom hela processen.

Eva Margareta B
Ljusdal

Kunnig och hjälpsam. Allt gick snabbt och smidigt, lätt att få svar på frågor

Svar från Jonas Eriksson

Tack, trevligt att du tycker jag är kunnig och hjälpsam.

Emil M
Ljusdal

Snabb och smidig affär där mäklaren varit tydlig åt både säljare och köpare!

Svar från Jonas Eriksson

Tackar! Trevligt att få göra affär. Kul att du tycker det gick smidigt.

Kjell W
Ljusdal

Utmärkt, har anlitat honom flera ggr Alltid lika professionella

Svar från Jonas Eriksson

Tack Kjell. Ja nu har vi gjort affär flera gånger. Ses!

Anna Karin Madeleine B
Ljusdal

Anna är jättetrevlig, kunnig lugn och trygg. Man behöver inte fundera på något, gör man det får man svar direkt. Gäller förresten hela fastighetsbyrån. N'är vi skrivit kontrakt kom hon hem till oss med det på en gång efter, man saknar ingenting när man anlitar dessa

Anna Karin Madeleine B
Ljusdal

Vi har anlitat Jonas ett flertal ggr till både försäljning, köp och värdering av hus. Vi tycker han känns väldigt kunnig, ärlig och erfaren. Skulle aldrig anlita någon annan mäklare. Känns väldigt tryggt

Svar från Jonas Eriksson

Tack för fina ord och förtroende alla gånger!

Margit H
Ljusdal

Jag blev trevligt bemött av Jonas' Jag hade väl en förväntning att få min bostad såld så fort som möjligt vilket jag fick Allt gick fort och smidigt tillväga. Så sammanfattningsvis så är jag helt nöjd med

Leif Olov K
Järvsö

Vi tycker att Annas bemötande har varit perfekt. Alltid glad och trevlig. Vi tycker att hon har gett oss en bra återkoppling vid varje visning av fastigheten. Alltid lätt att få kontakt med henne vid frågor som vi har angående försäljningen. Vi tycker även att hon har informerat oss tydligt och bra under hela försäljnings tiden.

Rikard P
Järvsö

Otroligt proffsig i sitt agerande!

Pia K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Eriksson Hylander en del av Fastighetsbyrån Ljusdal
Ljusdal

Hela försäljningen sköttes tryggt och proffesionellt men ändå väldigt personligt möte. Snabb affär, snyggt skött!

Mårten Carl H
Järvsö

Informativ, proffsig och genuint duktig, märks att hon älskar sitt jobb.

Elina Birgitta S
Järvsö

Intresserad, tydlig med information, jobbar snabbt, kunnig

Peter S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Eriksson en del av Fastighetsbyrån Ljusdal

Lugn. Saklig. Kunnig. Lättsam

Lisa Gunvor Elisabet Å
Ljusdal

Proffsigt, vänligt bemötande. Svarar snabbt på mejl och telefon. Vi kände oss väl omhändertagna genom hela säljprocessen, och rekommenderar Anna varmt!

Karl Johan Anders K
Färila

Mycket kunnig och trevlig mäklare, lätt att förstå allt hon förklarar hur allt ska gå till.har gjort 2 affärer med henne i år och det har fungerat klockrent båda gångerna.kommer anlita henne igen om det blir fler affärer.

Ann-Sofie G
Färila

Jag tycker att Anna är omhändertagande för både köpare och säljare Adekvat och går igenom och förklarar så att man förstår. Lätt att få tag på, har hon inte tid när man ringer så återkopplar hon så fort som möjligt. Även när hon har semester. Anna är som klippt och skuren för jobbet som mäklare. Högsta betyg av mig.