Allmänt trevligt och känns trygg 😞
Jonas Eriksson
Jonas Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Ljusdal
.Jonas Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2002-08. Jonas Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.6. Jonas Eriksson har haft 25 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
114 omdömen om Jonas Eriksson
Trevlig, seriös och förtroendeingivande mäklare. Rekommenderas!
bra kund bemötande och otroligt duktig! snabb och smidig försäljning
Jonas mötte mig med värme och trygghet. Jag kände mig helt lugn med att Jonas kan sin sak. Vi har haft bra kontakt och Jonas har varit hjälpsam med frågor som uppstått . Jag känner mig glad och nöjd med utfallet från min försäljning. Med vänlig hälsning,, Siv Olsson
Trygg.pålitligt intryck, oerhört bra bemötande och mycket informativ under hela prosesen Allt översteg våra förändringar.
Trevligt och professionellt bemötande i alla delar från visning till kontrakt. Tryggt med erfaren mäklare
Trevlig och kunnig fastighetsmäklare. Bra på att lyssna på våra synpunkter, förslag. Svarade snabbt på frågor från oss.
Vår erfarenhet av Jonas är att han engagerade sig väldigt mycket och höll kontakt med oss under hela tiden från att vi tog kontakt första gången tills köpet var klart Vi är mycket nöjda.
Hade först kontakt med Robert.Han slutade sin anställning 28 feb.Har därför träffat Jonas bara 2 ggr men fått ett positivt intryck och ett proffsigt bemötande.
Vi är mycket nöjda med Jonas Eriksson,han är en bra och hjälpsam mäklare.