Jonas Eriksson
Jonas Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Ljusdal
.Jonas Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2002-08. Jonas Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.6. Jonas Eriksson har haft 40 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 82% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 67 Läs vad Jonas Eriksson
2020-12-29Verifierad kund
Trevligt bemötande. Lugn miljö.
2020-08-05Verifierad kund
Har köpt ett hus via Fastighetsbyrån. Tryggt och kompetent bemötande under hela processen, tydliga förklaringar till alla papper som krävde underskrift. Kunde ha varit mer proaktiv under visningen men mycket förtroendeingivande när affären skulle göras klar.
2020-08-02Verifierad kund
Klockren affär, klart och väldigt tydligt
Väldigt enkelt !köpte en tomt med hjälp av Jonas Eriksson en del av Fastighetsbyrån Ljusdal -
2020-07-26Verifierad kund
Köpt ett litet hus, bra bemötande, enkelt och smidigt handhavande och tydliga instruktioner från Jonas.
2020-07-20Verifierad kund
Jonas har förmodligen benkoll på marknaden i Ljusdal. Därför var valet av mäklare lätt.
Vi är helt nöjda med hans jobb👍🏻sålde sitt hus med hjälp av Jonas Eriksson en del av Fastighetsbyrån Ljusdal -
2020-07-13Verifierad kund
Vi är så otroligt nöjda med Jonas Eriksson. Långt innan vi flyttade till Järvsö har han varit mycket hjälpsam och hela tiden haft våra intressen i fokus. Under hela processen med bostadsaffären har vi känt oss trygga och fått den info vi efterfrågat. Vi kan varmt rekommendera Jonas! Med vänlig hälsning Joakim Berndes
2020-06-07Verifierad kund
Raka och ärliga svar på frågor och bra handläggning av alla papper och lösning på Corona-problemet. Vi skrev på avstånd med hjälp av våra bankeraaaaaaaaaaaaaaaa1
2020-05-25Verifierad kund
Väldigt duktig och en seriös mäklare och ett bra bemötande när mitt hus såldes.
sålde sitt hus med hjälp av Jonas Eriksson en del av Fastighetsbyrån Ljusdal -
2020-05-08Verifierad kund
Köpt villa. Bra förmedlare mellan oss och säljaren.
2020-04-07Verifierad kund
Sålt mitt föräldrahem i Ramsjö ärende gick bra utan svårigheter och allt till belåtenhet. Ett minus är att ingen visning av husen sker i Ramsjö. .
sålde sitt hus med hjälp av Jonas Eriksson en del av Fastighetsbyrån Ljusdal