Mataffär i Dalarna

Leksand  (1 st)
Malung-Sälen  (1 st)

Topp 25 mataffärer i Dalarna

Jaffar Z
    Jaffar Z: ingen trevlig hos lidel i Ludvika dåliga personla spciel tjej dem är åtrevliga faktiska.. och det ska finns personla när man fråga nåt då finns ingen där heller
    Fredrik B
    Fredrik B: Mycket trevlig personal, bra utbud och en mycket initiativrik chef (vad jag kan se utifrån :>) det bästa är nästan att han heter Stig.
    Jonas G
    Jonas G: För att vara en så liten butik så är sortimentet fantastiskt (på vissa områden bättre än många större butikers!). Priserna är inte högre än man kan vänta, och bemötandet alltid på topp.
  • Jimi W
    Jimi W: Förutom ett bra utbud till bra priser så hittar man Sveriges trevligaste personal här! Rekommenderas varmt.
  • Deeped S
    Deeped S: Matbutiken by choice i Borlänge. Har allt, alltid rejält fräscht och stora ytor, bra parkering.
  • Albin J
    Albin J: En underbar ICA butik om man har vägarna förbi borlänge. Trevlig personal och mysig terräng att köpa frukt o grönt i. Absolut värt ett besök om man är hungrig.
  • 2 omdömen
    Anders S
    Anders S: Trevlig och hjälpsam personal, kan bero på "alla känner alla"-effekten i Säter men tycker fortfarande att man ser fler leenden och glada ansikten här överlag än på anda mataffärer runt om i landet.
  • Linda D
    Linda D: Jag tycker att Ica Maxi är en bra affär. Den är stor och dom har så mycket att erbjuda. Det enda dåliga kan vara att man ibland måste stå i lång kö och snällt vänta på sin tur. Och när man väl kommer till kassan, ja då kan det hända att man möts av en ung kassörska som slänger mynten i handen på dig när du skall få pengarna tillbaka. Riktigt trevlig personal får man leta efter.
    Tanja R
    Tanja R: En underbart välsorterad matbutik som är mysig att promenera runt i. Den fräscha Grönt & Frukt-avdelningen är enorm och min favorit i hela staden. Det vegetariska utbudet är riktigt bra, och de har kanske Faluns lägsta priser på fryst vegetariskt. Överlag håller de låga priser, faktiskt i samma klass som ICA Supermarket brevid. Förutom mat kan du köpa blommor och husgeråd, det finns en separat spel/posthörna och en bankomat är planterad bekvämt i entrén. Öppet ända till 22 på kvällarna!
    oskar n
    oskar n: Välsorterad butik med trevlig atmosfär. Priserna är inte direkt låga, men allt finns här.
    Zara H
    Zara H: I pitoreska Gustafs finns en affär med begränsat utbud till bra priser. personalen hälsar alltid och hjälper gärna till.
    Ulf C
    Ulf C: Man sparar mycket pengar på att handla hos Lidl. Grönsakerna har mycket hög kvalitet.
    Hans S
    Hans S: En bra mataffär som har allt man kan begära från en matbutik i en småstad. Mycket vänlig och tillmötesgående personal och en gemytlig småstadskänsla över butiken. Helt ok öppetider för att vara en lokal butik. Är du någon gång i Carl Larssons hemmastad så stanna förbi tempo för att hitta det du söker.
    Linus B
    Linus B: Jag har bott av och till i Dala-Järna sedan 2002. Hemköp har alltid hållit en hög standard på både matvaror och service. Personalen är glada och håller en hög service på både svenska spel, post och kassaservice.
    Mikel S
    Mikel S: Något dyrt men riktigt fräscht nu efter nyöppningen. Bra med självscanning. Personalen är vänlig.
    Erika B
    Erika B: Handlar alltid på Willys Borlänge och visst kan det bli fel någon gång, som hos alla affärer. Dock har personalen alltid fixat till det omedelbart och är bland dom trevligaste i hela Borlänge. Jag har alltid fått direkt respons från Willys kundtjänst. All heder till er 😍
  • 6 omdömen
    Lars-åke D
    Lars-åke D: City gross i Falun märker om en vecka gammal kött Höll på att spy varning för city gross i Falun säljer gammal kött o fläsk med mera Varning
  • 2 omdömen
    Niklas E
    Niklas E: Willys i Norslund känns pålitliga vad det gäller utsatt och faktiskt pris.
    Tanja R
    Tanja R: Lättillgänglig medelstor butik för närboende, med helt okej priser som dock ligger något över de storebröderna i Britsarvet. Eftersom det inte finns någon bankomat i Slätta kan ta ut pengar här i kassan, eller för att posta och ta emot paket. Butiken har det mesta inom mat och en del husgeråd. Det bjuds ofta på smakprov av olika frukter i grönsaksavdelningen, som dock kan kännas aningen liten.
  • sofia l
    sofia l: Bra central mataffär med generösa öppettider. Hemköp har ett stort utbud av ekologiska och lokalproducerade varor, dom har även en stor och fräsch frukt och grönsaksavdelning. Kanske inte den billigaste affären, men den ligger nära och bra
  • Elina E
    Elina E: Liten bra ica affär mitt i Lindvallen. Priserna här är rätt höga om man jämför med en vanlig matvarubutik, men är man här uppe och behöver något så finns det oftast att få tag på. Frukt och grönt var däremot en besvikelse för mig, en liten hylla var allt som fanns. Handla hellre hemma och ta med upp, för det är inte värt pengarna att handla här!
    oskar n
    oskar n: Denna butik känns inte fräsch och är ganska liten för att vara en konsumbutik. Föredrar ICA-butiken på andra sidan gatan.
    Nikke L
    Nikke L: Kanske en smula orättvist att skriva om ett Coop Forum som bygger om, men dels känns det som om de hållit på med det väldigt länge nu, dels känns det som om det sker helt utan någon form av tanke och struktur. Det är helt enkelt lite för svårt att handla på Coop Forum i Avesta.
  • Patrik Ö
    Patrik Ö: Jag fick inte gå in i butik med öppen mopedhjälm som visar mitt ansikte tydligt. Kassörskan förklarade att ansiktet inte räcker för att identifiera mig i övervakningskamerorna. Med andra ord så är detta ingen bra butik längre. Har handlat där i 36 år, men aldrig mer.