Karin:
Har tidigare varit lite för litet och med ett lite för litet utbud. Bra ställe att snabbhandla på när man var student. Rätt tråkig personal, dock.
Har varit inne där en snabbis efter att de nyligen byggt om och det känns mycket fräschare, men jag handlar ändå hellre på Hemköp några hundra meter bort.
sirpa i:
Vårt huvudsakliga inköpsställe för livsmedel.Personalen är vänlig,uppmärksam och känner igen en med glatt leende.
Ibland dock svårt att få tag på någon när man behöver dom.
Vi är ytterst imponerade över service och kvalitet på skaldjursplatåerna som vi ibland beställer till våra fester.
Dom lägger mycket möda på en snygg uppläggning. Alla våra gäster bara gapar av förtjusning!
gubbluren n:
Jag storhandlar här en hel del.
Trevlig personal, men et litet minus får dom sen inte alla vet att det ska va rabatt på datumvaror.
Annars bra utbud av ekologiska varor. Men dom är inte bäst i stan på ekologiska grönsaker, det köper jag andra ställer.
Även att dom har erbjudanden i fiskdisken då och då är et pluss.
Birgitta M:
En mycket välsorterad och bra affär. Särskilt fin nu efter att den byggdes om. Uppskattar särskilt chark och bröd avdelningen. Kan ibland vara lite långa köer för oss med över 15 varor i vagnen som inte kan självskanna.
gubbluren n:
En bra affär, men et minus får dom sen dom aldrig har erbjudanden på datumvaror (köt och fisk). Så jag köper nästan aldrig det där!Man vart gör dom av sina färskvaror som gått ut på datum?? Hiver man det? Det är ju inte specielt miljövänligt! Hoppas inte dom bytar om på datumen iaff...
Bra utbud av ekologiska grönsaker har dom.
Trevliga människor i fiskdisken, jag handlar inte fisk där sen dom som oftast är dyrare änn andra, fast kvaliteen är bra, men har händt jag handlat lite ändå sen dom har varit trevliga.
Fick jättebra hjälp av en personal där en gång jag klagade på nånn ankabröst jag hade köpt. Fick ersättning, det va jättebra!
David H:
Skarphagens centrum ser lite dött ut. Ett nedlagt postkontor, en djuraffär, en färghandlare, ett konditori, en pizzeria och så Konsum. Konsumbutiker kan delas upp i två delar. Den sorten som lever kvar i kooperativtanken men med lite sunkigt innehåll och den andra sorten med miljömedvetenhet och sund mat. Här rör det sig om den förra sorten.
När man vandrar genom detta Konsum kan man få för sig att kostcirkeln består av delarna läsk, texmex, grönsaker, bröd och färdiga frysvaror. Man ska akta sig för att köpa någon av de färdiggrillade rätterna. Senaste gången jag gjorde misstaget att köpa revbensspjäll gjorde den salta kryddningen att mina läppar var nariga två veckor efteråt.
Personalen består av den en gång så typiska konsumtanten även om dessa är vänligare än vad sådana brukar vara.
linda o:
Den här butiken ger jag tyvärr inte mycket för, verkar hålla hyffsade priser så som Ica alltid gör, i övrigt oengagerad personal och en allmänt tråkig miljö. Här skulle verkligen behövas en konkurrerande butik för att få ägare/personal att vakna, tills dess kommer jag inte att handla här igen.