Mattvätt i Stockholms län

Solna  (1 st)
Stockholm  (1 st)
Huddinge  (1 st)

Topp 7 företag inom mattvätt i Stockholms län

• Den enda städfirman du behöver. Högkvalitativ Städning, Mattvätt och Möbeltvätt för både privat- och företagskunder.
    Senait G
    Senait G: Vi är så himla nöjda med Mr Cleaner! Vi trodde aldrig det var möjligt att få ett sånt fint och rent resultat men det var det med deras hjälp. Jag rekommenderar Mr Cleaner alla dagar i veckan.
  • Sarah S
    Sarah S: Professionell och trevlig bemötande. Kommer definitivt rekommendera vidare.
  • Kristallrent AB

Verifierat företag
    479 omdömen
    Varmt välkommen till Kristallrent – Låt oss göra jobbet!
    Alexander R
    Alexander R: Fantastiskt bra, både proffsig, engagerad och vänlig kommunikation, jättebra utfört jobb, helt enligt vad vi beställt, och sen aningen mindre (!) på fakturan än avtalat! Tusen tack! Denna firma har jag lagt till bland mina få som jag verkligen kan rekommendera!
  • KM Kvalitetsgaranti AB

Verifierat företag
    32 omdömen
    Gert H
    Gert H: Det är den bästa städningen vi fått utan tvekan på alla flyttstädningar vi fått. Helt fantastiska. De hittade till och med ett guldsmycke som min fru letet efter i flera år! Ska ni ha en superstädning är detta företaget. Bra jobbat!
  • EMELIÉ M
    EMELIÉ M: Helt fantastisk service! Behövde akut hjälp med att rengöra soffa + säng, alla företag jag ringde innan hade fullbokat och var otrevliga. Sen ringde jag Kristofer på Proffstjänster och fick direkt 100% service och en snabb tid redan dagen efter. Soffan luktade enormt mycket blöt hund och kändes bortom räddning men när jag kom hem möttes jag direkt av en fräsch doft och kunde inte varit gladare. Rekommenderar verkligen starkt till er som söker hjälp med sanering eller annat arbete! Han tar inte heller helt galna priser för det jobbet han gör som vissa andra kan göra.
  • Marie B
    Marie B: Trevligt bemötande, snabba på återkoppling Mkt nöjd med dom
  • Dennis F
    Dennis F: Har använt Clean Smart i många år och är väldigt nöjda med deras insatser.