Miljöstäd Stockholm AB

Miljöstäd Stockholm AB

www.miljostadstockholm.se
4.4

Miljöstäd Stockholm är ett serviceinriktat städföretag som erbjuder skräddarsydda städtjänster för både privatpersoner och företag i Stockholm. Med ett fokus på kvalitet och hållbarhet strävar vi efter att göra städning både effektiv och miljövänlig. Vi erbjuder allt från hemstädning och storstädning till flytt- och kontorsstädning,...

9 omdömen om Miljöstäd Stockholm AB

Katink G
Skrev om Miljöstäd Stockholm AB

Mycket bra bemötande och mycket trevlig personal.. Har däremot inte hunnit se flyttstädningen ännu men säker på att det är utmärkt gjort😊

Rickard R
Skrev om Miljöstäd Stockholm AB

Trevligt och lättsamt bemötande. Bra städning, våra fönster har nog aldrig varit så rena! Dessutom både hämtade och lämnade de nycklarna på annan adress. Rekommenderas!

Elina E
Skrev om Miljöstäd Stockholm AB

Bra kommunikation och enkelt att boka flyttstäd. Det var bra städat och blev rent och de var noggranna. Är väldigt nöjd med min flyttstädning.

Svar från Miljöstäd Stockholm AB

Hej Elina, Tack för ditt fina omdöme! 🥰 Lycka till i ditt nya boende och hoppas på återseende! Med vänlig hälsning, Miljöstäd Stockholm

Liselotte E
Skrev om Miljöstäd Stockholm AB

Är mycket nöjd med bemötande, service och noggrann städning. Deal från let’s deal.

Svar från Miljöstäd Stockholm AB

Hej Liselotte, Tack så mycket för ditt fina omdöme! =) Med vänlig hälsning, Miljöstäd Stockholm

Marie B
Skrev om Miljöstäd Stockholm AB

Trevligt bemötande, snabba på återkoppling Mkt nöjd med dom

Svar från Miljöstäd Stockholm AB

Hej Marie, Tack för ditt fina omdöme! 🥰 Vi önskar dig stort lycka till i ditt nya boende & Glad påsk 🐣 Med vänlig hälsning, Miljöstäd Stockholm

Marie P
Skrev om Miljöstäd Stockholm AB

Var enkelt att boka den tid jag ville ha för en flyttstädning. Killarna som städade var mycket trevliga och utförde städningen till belåtenhet.

Svar från Miljöstäd Stockholm AB

Hej Marie & Torbjörn! Tack för Ert fina omdöme! 🥰🙏🏻 Önskar er lycka till! Med vänlig hälsning, Miljöstäd Stockholm

Emma O
Skrev om Miljöstäd Stockholm AB

Jag blev bra bemött och det var därför de får 2/5. Däremot kom de sent (vilket de dock meddelade) och när jag kom hem 7 timmar senare var ingenting städat. De städade istället på morgonen efter, vilket gjorde att allt inte hann bli riktigt klart tills min inspektion. Städningen var inte upp till min standard men det kan ha och göra med att de hade lite tid. (Vilket inte var mitt fel utan deras eget fel).

Svar från Miljöstäd Stockholm AB

Hej Emma, Tack för din åsikt! Tråkigt att höra att din bokning hanterades på det här sättet. Vi tar givetvis lärdom av detta för att sträva att alltid bli bättre, höja städkvalitén och hur vi ska undvika att begå misstag framöver. Vi ber hemskt mycket om ursäkt för detta och hoppas att vi kan få en ny chans i framtiden 🙏🏻 Önskar dig lycka till i ditt nya boende! Med vänlig hälsning, Miljöstäd Stockholm

Karolina K
Skrev om Miljöstäd Stockholm AB

Trevlig personal och väldigt bra städning

Svar från Miljöstäd Stockholm AB

Hej Karolina, Tack så jättemycket för ditt omdöme! Vi önskar dig en fin dag! 🥰☀️ Med vänlig hälsning, Miljöstäd Stockholm

Magnus A
Skrev om Miljöstäd Stockholm AB

Denna flyttstädning sköttes mycket professionelt rakt igenom från bokning, avstämning, genomförande och avslut.

Svar från Miljöstäd Stockholm AB

Hej Magnus, Tack så jättemycket för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att få höra! 🥰 Vi önskar dig ett stort lycka till i ditt nya boende! Med vänlig hälsning, Miljöstäd Stockholm