Optiker i Västernorrland

Topp 8 optiker i Västernorrland

• Greens Optik

Verifierat företag
    914 omdömen
    Varmt välkommen in till oss på Greens Optik!
    Kathrin J
    Kathrin J: Bra bemötande, fick den hjälp jag behövde. Många bågar att välja på. Mycket trevlig butik.
  • Optikern i Kramfors

Verifierat företag
    949 omdömen
    Välkommen in till oss på Optikern i Kramfors!
    Amalia H
    Amalia H: Köpte nya glasögon. Jag är en återkommande kund och kommer aldrig gå någon annanstans, inte ens i nöd. Den ovärderliga servicen och det personliga bemötandet är unikt och så värdefullt. Det är synd att dom säljer glasögon så man inte kan gå dit oftare.
  • Malin J
    Malin J: Älskar personalen här och åker 10 mil för mina byten och undersökningarna för deras otroligt fina bemötande ❤️
    Anna Karolina K
    Anna Karolina K: Fantastiskt!! Så trevlig och professionell personal! Ett otroligt bemötande mot person med särskilda behov. Förstående från första kontakt. Fixade dubbel tid för att undersökningen skulle få ske i lugn takt, fint stöd vid val av bågar osv. Högsta betyg! <3
    maria w
    maria w: Fått snygga glasögon och trevlig service.Kunde inte vara proffsigare! Nu får jag resa 30 mil nästa gång för att vara säker på att bli lika nöjd men det är det garanterat värt!
  • Daniel G
    Daniel G: Har fint sortiment och en urmakare! Trevligt i dessa avvecklingens tider att man kan laga sitt ur i stan istället för att skicka till China eller köpa nytt. Trevligt bemötande. Ibland kan de unga vikarierna vara lite vilse men så är det för oss alla i början.