Greens Optik

Greens Optik

greensoptik.se
  • Badge2023

Greens Optik är din pålitliga optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella ögonundersökningar och ett brett utbud av stilrena glasögon och kontaktlinser för att passa din unika stil och behov. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig service. Hos Greens...

24 omdömen om Greens Optik

Sedan starten hos Reco 2023

Katarina W
Skrev om Greens Optik

Fick trevligt bemötande och bra info

Svar från Greens Optik

Hej Katarina, och vad bra att det är din upplevelse. Hos oss vill vi att man känner sig sedd och får med sig en givande information. Tack för omdömet👍🏼

Berndt A
Skrev om Greens Optik

Jag är mycket nöjd! Och kommer fortsätta att vara kund.. Men det var mycket irriterande att den som skapat denna marknadsundersökning satte en lägsta gräns på 30 tecken!

Tack för det Bernt, ditt omdöme uppskattas. Ska ta upp detta med Reco👍🏼

Inger G
Skrev om Greens Optik

Mycket bra som alltid. Kunnig optiker Malin som är noggrann, lugn och inte stressad. Man blir väl omhändertagen.

Svar från Greens Optik

Tack Inger för ditt omdöme ❤️ Jag håller med och hälsar detta vidare till Malin 👍🏼

Anna P
Skrev om Greens Optik

Proffsigt bemötande och fantastiskt bra utbud och miljö

Svar från Greens Optik

Hjärtligt tack Anna för ditt fina omdöme. Det är lätt när man har fantastiska kunder🫶🏼

Gunilla R
Skrev om Greens Optik

Proffsigt, positivt, vänligt. Motsv alla förväntn. Bara superlativer. Glad o nöjd kund. Glasögon o läsglasögon. Alltid trygg som kund, känns som 'stabilt' o hållbart team i butiken!

Åh vilka fina ord Gunilla! Tack så mycket , och trevlig helg 🫶🏼

Lars L
Skrev om Greens Optik

Optikern var väldigt noga Hon som hjälpte till att välja glasögon mycket kunnig Köpte glasögon och solglasögon, även arbetsglasögon

Svar från Greens Optik

Vad roligt att du är nöjd Lars! Tusen tack för ditt fina omdöme🫶🏼

Lars Arne Manfred O

Blev väldigt bra bemöt snabbt och enkelt inget att klaga på

Svar från Greens Optik

Tack Lars! Välkommen in. Om du behöver vår hjälp eller bara vill ha en kopp kaffe. Trevlig helg!

Patrik R
Skrev om Greens Optik

Kundbemötande utöver det vanliga! Top notch!

Lätt att vara top noch, med TOP NOCH kunder🫶🏼

Barbro E
Skrev om Greens Optik

Mycket bra bemötande. Eftersom det var mitt första besök hos Opriken hade jag inga speciella förväntningar. Jag lämnade Optiken och var mycket positiv. Jag hade fått en mycket saklig och tydlig information om mina synfärändringar.

Svar från Greens Optik

Vilka fina ord Barbro🫶🏼 Precis så vill vi att det ska vara. Välkommen in när helst du behöver våra tjänster!

Björn W

Personligt och proffsigt bemötande

Svar från Greens Optik

Tusen tack Björn, och trevlig helg🫶🏼

Karl Erik Villy N
Skrev om Greens Optik

Bra bemötande noggrann undersökning bra med Kallelse vart tredje år.

Svar från Greens Optik

Tack för fint omdöme🫶🏼 Noggrannhet och bra bemötande är A och O hos oss, trevlig helg!

Anneli Kristina S
Skrev om Greens Optik

Jag har fått mycket bra bemötande när jag var på besök för kontroll av ögonen. Jag fick veta att mina nackbesvär kan påverka synnerven och att min syn inte kommer att försämras så mycket framöver och det var för mig en god nyhet. Jag har haft samma optiker länge och känner mig mycket nöjd.med henne eftersom hon är lugn och saklig samt mycket trevlig.

Svar från Greens Optik

Tack Anneli för ditt fina omdöme. Trogna kunder är det bästa, och jag vidarebefordrar ditt omdöme till din optiker🫶🏼

Peter S
Skrev om Greens Optik

Bra bemötande, blev bjuden på kaffe och en chokladbit medans jag väntade på min tur👍 Det fungerade bra, jag beställde skyddsglasögon genom jobbet

Svar från Greens Optik

Klart man ska få kaffe och godbit då man besöker oss😀 Tack för ditt omdöme Peter👍🏼

Ann-Sofi B

Trevlig, hjälpsam & kunnig personal

Svar från Greens Optik

Tack för ditt omdöme Ann-Sofi, och trevlig helg!

Sonya M
Skrev om Greens Optik

Jag blev mycket bra bemött och trevlig personal köpte nya glasögon efter starroperation

Svar från Greens Optik

Tack! Vårt absoluta prio är att våra gäster ska känna sig hemma och väl omhändertagna. Välkommen in när helst du har behov av våra tjänster eller bara för en kopp kaffe🫶🏼

Katarina N

Trevligt bemötande,duktig optiker.Super

Svar från Greens Optik

Tack snälla för ditt fina omdöme🫶🏼

Britt F

Glad och trevlig personal . Alltid hjälpsamma 👍

Svar från Greens Optik

Tack för ditt goa omdöme Britt🫶🏼 Alltid så trevligt att få träffa dig.

Lena N
Skrev om Greens Optik

Som gammal kund till Greens vet jag att man alltid blir väl bemött och får den.produkr man önskar. Förväntningarna infriades då jag blev och är mycket nöjd med mitt köp av glasögon med ny båge.

Stort tack Lena! Å du vet, vi har inga gamla kunder, bara trogna som Dig🫶🏼

Morgan B
Skrev om Greens Optik

Tycker jag får bäst hjälp där. Trevlig personal.

Svar från Greens Optik

Tack så jättemycket för din recension. Du vet att det bara är att komma in om det är något du vill ha fixat👍🏼

Jojo F
Skrev om Greens Optik

Väldigt trevligt och snäll. :)

Svar från Greens Optik

Tack för. Ditt fina omdöme. Välkommen in när helst du behöver.

Kennet N
Skrev om Greens Optik

Jag blev bemött på ett bra sätt. Hade inga speciella förväntningar, men blev väl omhändertagen. Min upplevelse var positiv. Jag köpte glasögon och synundersökning.

Svar från Greens Optik

Hej Kent, tack för ditt omdöme. Att bli väl omhändertagen och bli sedd är någonting vi vill att alla ska känna. Välkommen in om du vill ha hjälp med något, eller bara ta en kaffe i skinnsoffan.

Mikael L
Skrev om Greens Optik

Alltid ett trevlig mottagande och mycket kompetent personal.

Svar från Greens Optik

Tack för ditt fina omdöme Mikael🫶🏼

Linnéa R
Skrev om Greens Optik

Mycket bra. Proffsigt och fint bemötande.

Svar från Greens Optik

Vad glada vi blir! Tack så mycket för ditt omdöme, och välkommen tillbaka.

Ted L
Skrev om Greens Optik

Bra ä, ända var att blev lite opedagogiskt bemött För har språkstörning och problem med bokstäver men blev ändå bedd att läsa. Blev olustig och jobbig känsla

Svar från Greens Optik

Hej Ted, Tack för ditt omdöme, fast tråkigt att du kände dig obekväm. Det vill vi inte, så vi tar åt oss och ser över den rutinen. Mvh Greens Optik