Psykolog i Göteborg

7 rekommenderade psykologer i Göteborg kommun

• David C
    David C: Mycket nöjd med hela upplevelsen! Professionellt bemötande, tydlig kommunikation och ett genuint engagemang genom hela processen. Kändes tryggt och smidigt från första kontakt till avslut.
  • Driver du psykologmottagning i Göteborg?

• Safia G
    Safia G: Skriven av Safia Berit och jag har arbetat med EMDR som behandlingsmetod och visat en mycket hög kompetens i att hantera komplex problematik kopplad till PTSD. Hennes arbete har omfattat svåra och sammansatta erfarenheter, såsom att växa upp i en hederskontext, bearbeta sexuella övergrepp samt hantera konsekvenser av en förvrängd verklighetsuppfattning och andra djupgående psykologiska utmaningar. Hon har en särskild förmåga att strukturera och navigera i komplexa trauman på ett metodiskt och tryggt sätt, där hon kombinerar teoretisk kunskap med praktisk skicklighet. Hennes kompetens märks i hur hon anpassar behandlingen efter individens behov, samtidigt som hon behåller en tydlig riktning i processen. Hon arbetar stabilt, inkännande och med stor precision, vilket skapar en känsla av säkerhet även i svåra moment av terapin. Genom hela behandlingsprocessen har jag haft ett starkt förtroende för henne. Hon har tagit sig an arbetet på ett mycket professionellt sätt, visat ett genuint engagemang och hanterat komplexiteten i mina erfarenheter med både respekt och tydlighet. Hennes sätt att arbeta har varit avgörande för att skapa trygghet och möjliggöra bearbetning av svåra upplevelser.
  • Embla R
    Embla R: Jag har blivit bra bemött. Vi har haft bra samtal.
  • 3 omdömen
    Lova-tova H
    Lova-tova H: Bra med chattfunktionen. Lätt att kommunicera. Bra kunna ha videosamtal. Bra psykiater
  • 2 omdömen
    Sara J
    Sara J: Härligt!! De har hjälpt mig mycke, jag tycker verkligen att det gett mig något å gå hit. Alla som jobbar här e jättebra. ;D De e typ grymma!
  • LISA D
    LISA D: Otroligt nöjd med vår parterapi. Andreas Kihl som jobbar där har räddat vårt äktenskap. Tack för att du hjälpt oss få en mycket större förståelse för varandra och vår relation.
  • Driver du psykologmottagning i Göteborg?