Relining i Göteborg

5 rekommenderade företag inom relining i Göteborg kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från företag inom relinin... nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Spolio Göteborg AB

268 omdömen
    Tuuli D
    Tuuli D: Stopp i avloppet under julhelgen ringde många företag de var dyra och inte särskilda hjälpsamma, man blir stressad när det bubblar upp i avloppet i källaren då sätter man sig och ringer den första spolfirma man hittar ! hade stopp i avloppet ca 3 år tidigare kom ihåg att jag hade fått tag i Spolio de var väldigt hjälpsamma De är kunniga förklarar hur man undviker stopp i rören tar fram det billigaste alternativet för åtgärder hjälper till och städa bort gegget från golvet. Tack för snabb åtgärd och vänlig personal Med vänliga hälsningar Tuuli Daryabegard
  • Driver du reliningfirma i Göteborg?

• Brunnsbo Rör AB

44 omdömen
    Artan Z
    Artan Z: Vi anlitade Brunnsbo Rör AB för en totalrenovering av både kök och badrum i en lägenhet. Jag uppskattade deras pålitlighet och yrkesskicklighet. Arbetet utfördes enligt överenskommen tidsplan och de visade god förståelse för de specifika kraven i projektet. Samarbetet fungerade smidigt och kommunikationen var tydlig, vilket underlättade för oss att hålla projektet på rätt spår. Slutresultatet levde upp till våra förväntningar och jag ser fram emot att arbeta med Brunnsbo Rör AB igen i framtida projekt.
  • Patrik A
    Patrik A: Andreas skötte hanteringen utmärkt och uppdaterade löpande om deras arbete med att relina avloppsstammarna i källaren på vår Brf i Surte. Skickade tydliga filmer på utfört arbete och var noga med att se till att vi var nöjda.
  • JP Spol & Relining AB

185 omdömen
    Bostadsrättsföreningen C
    Bostadsrättsföreningen C: Utmärkt kontakt, och mycket väl utfört arbete i vår bostadsrättsförening.
  • Driver du reliningfirma i Göteborg?

• Rörinspektion i Göteborg AB

8 omdömen