Rörinspektion i Göteborg AB

Rörinspektion i Göteborg AB

www.ror-inspektion.se
4.9

Rörinspektion i Göteborg AB är ett VVS-företag som sedan 1982 erbjuder tjänster inom rörinspektion, relining, rörspolning och slamsugning. Med över 40 års erfarenhet och mer än 1 000 genomförda projekt är vi en pålitlig partner för både företag och privatpersoner. Vi har kontor i Karlstad och Göteborg och erbjuder jourservice dygnet runt.

7 omdömen om Rörinspektion i Göteborg AB

Arvid P
Skrev om Rörinspektion i Göteborg AB

Vi har jobbat med Anders under en längre tid och de har alltid levererat bra service! Lätt att samarbeta med och alltid trevlig

Svar från Rörinspektion i Göteborg AB

Hej Arvid. Vad kul att höra. Jag ska föra det vidare till honom. Stort tack för att du tog dig tiden att återkoppla vårat jobb. Mvh Lisa

Hsb A
Skrev om Rörinspektion i Göteborg AB

Bra återkoppling, snabbt på plats

Svar från Rörinspektion i Göteborg AB

Hej. Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ditt fina omdöme. Mvh Lisa

Håkan A
Skrev om Rörinspektion i Göteborg AB

Vi fick stopp i avloppet och behövde snabb hjälp. Rörinspektion i Göteborg AB kom snabbt och löste problemet. Mycket kompetenta och trevliga. Kan verkligen rekommendera dem.

Svar från Rörinspektion i Göteborg AB

Hej Håkan. Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Vad härligt att höra. Tack för att du rekommenderar oss. Mvh Lisa

Kallepruuns A
Skrev om Rörinspektion i Göteborg AB

Snyggt skött ,snabbt på plats trevlig personal

Svar från Rörinspektion i Göteborg AB

Hej! Tack för att du återkopplar vårat arbete, det betyder mycket för oss. Vad kul att du känner dig nöjd med vårat arbete. Vi vill alltid göra vårat yttersta för våra kunder. Önskar dig en fin dag! Mvh Lisa

Hawazen A
Skrev om Rörinspektion i Göteborg AB

Hej! De har varit jättebra och jag fick hjälpen snabbt men jag inte fick fakturan än

Svar från Rörinspektion i Göteborg AB

Hej Hawazen! Vad kul att du är nöjd med vårat arbete. Vi försöker alltid att få iväg våra fakturor så snabbt som möjligt. Kontakta oss gärna om du inte mottagit den inom snar framtid eller om du har några andra frågor. Tack för din återkoppling Mvh Lisa

Johan A
Skrev om Rörinspektion i Göteborg AB

Ni gjorde verkligen en fantastisk insats för att få bort all sten ur avloppsrören.

Svar från Rörinspektion i Göteborg AB

Hej Johan! Tack för din återkoppling. Vad fint att du är nöjd med vårat arbete. Önskar dig en fortsatt fin dag. Mvh Lisa

Thomas C
Skrev om Rörinspektion i Göteborg AB

Kort inställelsetid. Mycket bra support på plats för avhjälpande av problem samt analys av orsak.

Svar från Rörinspektion i Göteborg AB

Hej Thomas! Tack för din återkoppling. Vi försöker alltid vara på plats så fort som möjligt. Kul att du är nöjd med arbetet som utfördes. Mvh Lisa