Restaurang i Linköping

47 rekommenderade restauranger i Linköping kommun

Linköping, belägen på Östgötaslätten har inte bara gett oss artisten Lars Winnerbäck och den allra första rondellhunden skapad av Stina Opitz. De har även en mängd trevliga restauranger i denna studentfyllda stad. Här finns allt från ceviche från Peru, sushi från Japan, pizza från Italien och helt vanlig Svensk husmanskost. Oavsett vart i Linköping du bor ska vi här guida dig till de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Linköping just nu. Välkommen!

Läs mer »
    Lyam K
    Lyam K: Maten är enastående utan att vara riktigt snor dyr, killen som driver stället jobbade tidigare i norrland som har väldigt gott rykte. När vi va dit va maten otroligt god, men servisen va lite sisådär, platsen där det ligger är även lite utsatt för ljud från bron, och man ser många joggare springa förbi, så sitter man på den inglasade altanen så kan man störas av dessa grejer. I övrigt helt super mysigt ställe.
  • Driver du restaurang i Linköping?

• 7 omdömen
    Maria R
    Maria R: Snoddas ligger inte jättebra, men trots de ser man att folk tar bilen dit, och jag förstår varför. Med de olika bufféerna, hamburgarna och signaturkorven finns de något som de flesta i familjen uppskattar. Välj Snoddas ist för McDonalds!
  • Simon F
    Simon F: Mycket god mat och bra ute servering på både torget och terrassen. Bra priser!
  • Anders S
    Anders S: Det är troligen Linköpings bästa restaurang. Fantastisk mat, servicen är toppen. Väl värt ett eller flera besök.
  • Sandra D
    Sandra D: Trendig restaurang, bra mat, man äter med ögonen lika mycket som med munnen, så jag får väl säga att maten ser fräsch ut, tilltalande, och det luktar alltid så gott. Det finns oftast plats för både gående och rullstolsburna, barnfamiljer... Jag är vegetarian, och det här konceptet, tummarna upp!!
  • 3 omdömen
  • Maria s
    Maria s: Jätte god mat. Lunch buffén är att rekomendera. Trevlig personal
  • Michael K
    Michael K: Bästa restaurangen i anslutning till Campus Valla. Har alltid en trevlig meny med lite olika rätter att välja mellan. I alla rätter ingår dryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Priserna är ytterst rimliga. Om det inte är något som faller i smaken på menyn just den dagen finns alltid deras hamburgertallrik att falla tillbaks på.
    Reflekterat S
    Reflekterat S: Mycket trevligt och stilrent ställe, jättegoda pizzor och helt godkänd kebab
  • 4 omdömen
    Kalle H
    Kalle H: Magnolia är platsen man går till om man dansat sig trött kvällen före eller bara ska umgås med gänget! Ligger bra till på torget, fina lokaler och uteservering, personalen är alltid trevlig och ger dig credd för att du återkommer! ;) Här finns god mat till humana priser och möjlighet att ta en öl eller tre om man så vill!
  • 5 omdömen
  • 4 omdömen
    carl d
    carl d: Vill bara tacka för fantastiskt bra service och bemötande. Vi kommer flera gånger/Carl
  • Driver du restaurang i Linköping?

• 3 omdömen

Restaurang i Linköping

Här kan du ta del av tidigare restaurangbesökares unika erfarenheter och deras omdömen om olika ställen. Du kan dessutom själv skriva en och annan rekommendation om de restauranger du besökt i Linköping under den senaste tiden. Vi hoppas att du ska hitta restauranger som faller dig i smaken och som du sen kan tänka dig rekommendera till andra människor i din omgivning. Lycka till, önskar Reco.se!