Säkerhetsföretag i Halland

Varberg  (2 st)
Kungsbacka  (1 st)
Halmstad  (1 st)

Topp 4 säkerhetsföretag i Halland

• Välkommen till Garda Alarm - Vi hjälper dig oavsett boendeform, från koja till slott!
    Manuel S
    Manuel S: Bra service och bra bemötande
  • Bella F
    Bella F: Tack för ni håller kärnkraftverket säkert! Ni gör ett jättebra jobb!
  • 1 omdöme
    Stefan S
    Stefan S: Sugen på snabb och bra service? Då kan jag rekommendera Jobtech. Dom kom så fort jag kunde på kundbesök. Dom är billiga. Själv har jag ett avtal med dom och jag är jätte nöjd. Dom städar hos mig varannan vecka.
  • 1 omdöme
    Marcus A
    Marcus A: Bra sälj och första kontakt. Borde dragit åt mig öronen när offert och andra säljdokument inte verkade helt seriösa, men var litet jobb (under 20k). Offerten var på budget +-15%. Genomförandet var till stor del ok, men utan kärlek till det estetiska. De fick dessutom tidspress och vi tog bort delar av leveransen. När jag ifrågasatte om vissa fula lösningar var ok, så var bemötandet sämre. Man skyllde på att jag kommunicerat dåligt, vilket bara inte stämmer. Jag försökte hålla kontakt genom hela jobbet, men fick inget gensvar. Fakturan var sedan väl saltad. Jag vet att man använde betydligt mindre material än budgeterat, men man tog hela budgeterade materialsumman. Sen försökte man ta betalt för extraarbete på ett antal tusenlappar som visserligen var beställda men aldrig levererade. När jag ifrågasatte de debiteringarna försvann dom utan vidare förklaring (vet ej om man missade eller försökte dra fuling). Det var dolt så hade jag inte varit uppmärksam hade jag kunnat gå på det. Det hela blev till slut dyrare är tänkt, utan hel leverans, och estetiskt tveksamt.