Bra bemötande all The way. Fick snsbb hjälp med uppstått problem.
Garda Alarm
Välkommen till Garda Alarm! Säkerhet har inget pris sägs det. Vi på Garda håller inte riktigt med. Visste du att det det brinner i 24,500 hushåll per år och begås över 22.600 inbrott baserat på statistik. Med ett larm från Garda Alarm kan du minska risken för inbrott och ha full koll på ditt hem när det gäller brand. Bland...
323 omdömen om Garda Alarm
Sedan starten hos Reco 2019
Vi uppgraderade vårt larm till 4G. Åtgärden gick snabbt, och ett bra bemötande från teknikern som utförde jobbet.
Jag tycker att allt var till belåtenhet.
Bra bemötande och snabbt utfört arbete, av Ted Åstrand, informativ om övergång till ny teknik från 2G.
Enkel partner att samarbeta med.
Bemötandet var väldigt trevligt. Vi skulle uppgradera vårt larm. Det gick snabbt från beställning till utförande. Rekommenderas.
Bra jobbat och trevlig personal .
Allt gick smidigt och bra. Monterade en ny centralenhet.
Allt runt larmet känns bra med bl a flera uppdateringar. Nöjd !
Väldigt trevligt och smidigt bemötande, både vid telefonsamtal och vid installation.
Mycket bra kunskap och information
Bra bemötande och profsigt gjort
Bytt till Garda Alarm och än så länge har jag bara positiva upplevelser. Trevliga säljare, fått snabbt hjälp när jag behövt det samt att dom har en tekniker som installerade vårt larm som var helt fantastiskt. Känns dessutom som ett modernt bra larm.
Bra service. Bra servicetekniker
Duktig personal som monterar larm och proffsigt bemötande. Fungerar utmärkt
Trevlig och kunnig person som fixade dom problemen vi hadde.
Utmärkt uppgradering av kunnig tekniker.
Bra service både på telefon och vid service hemma
Kom i tid , gjorde ett bra jobb, trevliga killar.
Snabb och bra service, vi är nöjda
Mycket bra på alla sätt och vis
Mycket bra bemötande. Uppgradering av larm.
Insallatören tog sig tid, visade noga och pedagogiskt hur larmet fungerade Har nu uppdaterat larm och känner oss säkra på hur det fungerar
Väl bemött och bra info om produkten som är en ny centralenhet modell större och bättre. Jag hade från början beställt den enklare varianten för ca 5 000 kr, men övertalades av installatören att välja den dyrare och mer avancerade modellen för ca 11 000 kr. Säkert ett bra val, men för att vara uppriktig kommer jag sannolikt inte utnyttja alla finesser som den här centalenheten erbjuder. För min del hade det säkert funkat bra med den enklare varianten och jag ångrar lite att jag ändrade min beställning.
Tack för ditt omdöme! Jag tycker du har gjort ett klokt val genom att välja en ny centralenhet istället. Utöver alla nya funktioner så är det även en tryggare produkt med flera nya säkerhetsfunktioner som inte fanns i ditt gamla larm samt att den är framtidssäker på ett helt annat sätt genom automatiska uppdateringar. Om du vill så är du varmt välkommen att höra av dig till oss så kan vi gå igenom alla nya funktioner i mer detalj för att se till så att du drar nytta av allt på bästa sätt, jag är övertygad om att det finns flera bra funktioner som du skulle uppskatta!
Saknar information på nätet hur man ställer in alla funktioner på dörrlåset
Tack för din input. Jag tar detta vidare till berörd avdelning för att se till att vi förbättrar detta!
Snabbt åtgärdat problem , trevlig personal
Tack för att du tog dig tid att skriva detta fina omdöme!
Bytte ut vårat larm från Verisure mot Garda Alarm av anledningen att vi fick mer för pengarna. Säljarna gav bra svar på tal och diskussioner utan att vara arroganta. Vi gillar även idén om att man köper loss sitt larm och inte hyr det. Panelen var enkel, smidig och med de funktioner vi sökte. Bla för ett barn att kunna larma på polis, brand eller sjukvård. Gillar hur man kan sammankoppla det med sitt smarthem, även hur man kan sätta in en viss tid i appen när det ska larmas av på morgonen. Installatören hade arbetat ett...
Tack så mycket för ditt fina omdöme och välkomna till oss! Följ oss gärna i sociala medier för att hålla er uppdaterade med nya funktioner samt tips och tricks för ert larmsystem!
Duktig och trevlig tekniker som fixade installationen.
Tack för ditt fina omdöme och ord om vår tekniker!
Anlita inte detta bolag! Sämsta bemötandet någonsin. De fortsätter skicka ut fakturor trots uppsägning. Dessutom till kund som gått bort. Riktigt dåligt!
Precis som vi sagt till dig när du haft kontakt med oss så har inte avtalet sagts upp i tid och vi följer de föreskrifter som finns. När kund går bort så hamnar oftast dessa ärenden i dödsboet, om du anser att något blivit fel här så får du gärna återkomma till oss. Jag tycker inte att du har fått ett dåligt bemötande av oss utan vi har svarat dig tydligt med vad som gäller och försökt hjälpa dig så gott vi kan med de förutsättningar som fanns. Tyvärr har vi inte lyckats komma överens denna gång och du har tråkigt nog blivit...
Verkligen kunnig och trevlig Servicetekniker
Tack för ditt fina omdöme och ord om vår tekniker!
Jag flyttade mitt larm och Ted gjorde ett bra jobb!
Tack för ditt fina omdöme och ord om vår tekniker!
Bra från början till slut . Det enda som stör är att jag inte kan läsa av innertemperaturs när jag inte är hemma
Tack för ditt omdöme! Håll utkik efter uppdateringar i appen då den hela tiden får nya funktioner, exempelvis kan temperaturstatus vara något som kommer i framtiden!
Säger upp larmet för att jag ska flytta. Måste betala faktura för hela året trots att larmet kan sluta fungera under året. 3 månaders uppsägningstid!!! Ruttet.
Tråkigt att höra att du är missnöjd. Enligt avtal behöver du avsluta senast 3 månader innan en ny period påbörjas, i detta fall verkar det som att du inte sagt upp i tid och då förnyas automatiskt ditt avtal inför nästa period. Du nämner att ditt larm kan sluta fungera under året, syftar du på nedsläckningen av 2G och 3G? I så fall har vi flera lösningar på detta och hjälper dig gärna att se till så larmet fortsätter att fungera även efter nedsläckningen, hör av dig till vår kundtjänst så hjälper dom dig vidare!
Okej. Lång väntetid innan en tekniker kunde komma ut.
Tack för ditt omdöme! Ibland är det hårt tryck och svårare att få en snabb tid, vi gör vårt bästa för att hinna med att skicka ut tekniker så snabbt som möjligt!
Det krävdes några påminnelser för att få en offert. Installatören var trevlig
Tack för ditt omdöme! Ursäkta om det var svårare än väntat för att få en offert, vi ska se över flödet och om detta är något som vi kan förbättra!
Trevligt bemötande av larminstallatören.
Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det!
Bra bemötande, både av installatör och kundtjänst vid uppdateringen av vårt larm.
Toppenkul att höra! Tack för ditt omdöme.
Trevligt bemötande och proffsiga tekniker.
Tack för ditt omdöme och fina ord om vår tekniker!
Allt flöt på fint🙏😁 installation och genomgång var perfekt
Precis som det ska vara då! Tack för ditt omdöme.
Allting till belåtenhet, så absolut ingenting att klaga på. Mvh/ Stefan hĥĥ
Härligt att höra, tack för ditt omdöme!
Jag blev bemött på ett bra sätt. Detta handlade om en uppgradering av mitt dåvarande larm från Garda. Trodde allt skulle bytas ut, men det var bara ”huvudstationen”. Installatören var mycket kunnig och gjorde allt proffsigt. Han flyttade vissa brandvarnare när han var här och instruerade hur det fungerade. Det mesta gjordes via dator.
Tack för ditt omdöme och för att du är kund hos oss! Vi är stolta över våra duktiga tekniker.
Trevligt bemötande och kunnig montör inget påstridig
Bra bemötande av montören Förklarade vad han gjorde Mycket nöjd
Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det!
Bra bemötande av kunnig personal !!!
Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det!
En tekniker från Garda Alarm kontaktade mig då jag var på väg att byta till annan operatör. Bra bemötande och en uppgradering av mitt befintliga larm till rimlig kostnad gjorde att jag stannade kvar som kund
Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det!
Inga svåra grejer denna gången men teknikern hitta mervärden så besöket var mycket uppskattat. Löste problemet och utbildade i handhavande.
Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det!
Er medarbetare som fixade hos oss var både trevlig och professionell
Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det!
Mycket bra kunnig kille som var här (Ted). Uppgradering av befintligt system. Nöjd
Tack för ditt fina omdöme och fina ord om vår tekniker Ted!
Engagerade, lyhörda och kunniga Hög kundservice Kan rekommenderas
Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det!
Duktig tekniker vänlig o trevlig