Plus: Garda har hanterat larmsituationer som förväntat. Installatör och kundtjänst har varit professionella.
Litet minus: Ganska dåligt att ingen manual finns till larm-enheten, allt är inte självklart.
Stort minus: Kreditavtalet med Wasa Kredit är så fullt med dolda avgifter att jag känner mig lurad. Jag vet att det är upp till mig att läsa det finstilta men jag lät mig gå på säljarens siffror som alltså inte stämde. Det här blev dyrare än väntat och jag hade med facit i hand inte gått över till Garda.
2019-07-01
Garda Alarm
svarar Torbjörn S
Hej Torbjörn,
Tack för din recension,
Vi arbetar just nu på att göra manualen mer pedagogisk och den kommer vara klar efter semestern. Dock så är du alltid välkommen att ringa vår tekniska support om du har frågor gällande tekniken eller andra frågor som berör hårdvaran och dess funktioner.
Vi arbetar bland annat med Wasa Kredit som kan hjälpa till med finansieringen/delbetalning om så önskas. Den populäraste produkten är helt räntefri. Dock tillkommer det en aviavgift på 35 kronor samt en engångsavgift på 495 kronor, inga andra avgifter ska tillkomma.
Hälsningar, Garda Alarm
gillar detta