Garda Alarm

Fräsaregatan 1, 302 62 Halmstad — Visa karta

4.0 i betyg av av 91 omdömen
Välkommen till Garda Alarm!

Säkerhet har inget pris sägs det. Vi på Garda håller inte riktigt med. Visste du att det det brinner i 24,500 hushåll per år och begås över 22.600 inbrott baserat på statistik under 2018. Med ett larm från Garda Alarm kan du minska risken för inbrott och ha full koll på ditt hem när det gäller brand. Bland annat med vårt kamerasystem. Vart du än befinner dig.

Hos oss på Garda äger du ditt larm och slipper betala hyra för ett löpande abonnemang. När du blir kund hos oss skickar vi direkt ut en av våra utbildade tekniker som tar hand om installationen och montering av programvara. Boka ett kostnadsfritt besök idag, med någon av våra säkerhetskonsulter.

Läs vad 91 kunder tycker om Garda Alarm

 • 2020-08-05

  Spontant omdöme
  Carina O skrev om Garda Alarm
  Vi har haft Garda i snart ett år & är väldigt nöjda. Bra pris, bra bemötande då man undrar över någonting & ett bra larm. Läs mer
  gillar detta
 • 2020-07-08

  Spontant omdöme
  My Malin Irene J skrev om Garda Alarm
  Blev rekommenderade av grannen att byta till Garda då det är samma säkerhet som vi hade hos vår tidigare larmleverantör fast till ett bättre pris. Och att man äger larmet. Vi har nu haft larmet i ca.6 månader och är supernöjda. Vi har t.o.m. testa rökdetektorerna när min son stekte bacon och hela köket blev rökigt, och de funkade superbra. Måste berömma deras kundtjänst där vi haft kontakt med en jättego tjej Sutida som guidade oss när vi bytte dörr och flyttade en magnetkontakt. Läs mer
  gillar detta
 • TOBIAS E

  2020-07-07

  Spontant omdöme
  TOBIAS E skrev om Garda Alarm
  Både jobbat där och haft dem i flera olika boenden under åren. Många riktigt fina männsikor i bolaget och produkterna håller alltid bra kvalité! Läs mer
  gillar detta
 • 2020-07-04

  Spontant omdöme
  ROY O skrev om Garda Alarm
  Mycket bra, proffsigt bemötande hela vägen. Läs mer
  gillar detta
 • 2020-07-03

  Spontant omdöme
  PATRICIA E skrev om Garda Alarm
  Trevlig säljare som knackade på. Var ödmjuk inför att vi stod inför nattning av barn och det vanliga livspusslet samtidigt som vi hade möte. Gick igenom tydligt och enkelt vad som ingick och vad som kostade. Rekommenderade vad som passade för vårt hus och "översålde" inte vilket jag uppskattar.
  Bra månadskostnad och för oss en billig försäkring. Nu känns det bra att gå hemifrån.

  Rekommenderas! Läs mer
  gillar detta
 • 2020-05-30

  Spontant omdöme
  MALIN M skrev om Garda Alarm
  Haft dem ett par år, hade strul med ett brandlarm som de kom o fixade snabbt.
  Köpte loss det direkt, blev mycket billigare än mitt gamla larm. Läs mer
  gillar detta
 • 2020-05-08

  Spontant omdöme
  Albin Mikael J skrev om Garda Alarm
  En ack så charmig, personlig och trevlig säljare kom hem till min flickvän på ett personligt möte.
  Hon hade tidigare installerat larm från verisure, som säljaren även arbetat för. Säljaren hade sedan, enligt egen utsago, hoppat av verisure och börjat jobba för Garda. Han erbjöd samma paket som min flickvän redan hade, för ca 399kr per månad. Billigare än hos Verisure.
  Nu när räkningarna väl kommer så ligger de på 1200:- per månad. De har tydligen skapat en kredit på 40.000kr i min flickväns namn hos Wasa Kredit, för att finansiera de kameror och lås som installerats. Samma slags kameror och lås som vi för ett par månader skickade i retur till Verisure, eftersom Garda skulle installera sin egen utrustning.

  I kontakt med kundtjänst sager Garda endast att allt står i det finstilta i det kontrakt som min flickvän skrivit på, och det är säkert helt sant. Men det äckliga är det lismande kompisbemötandet som säljaren frammanar, där allt verkar så oerhört positivt. Man känner att man sitter i samma båt, gör gemensam sak mot de andra, onda, säkerhetsföretagen.

  I själva verket går man på jordens nit.

  Jag tog i dagarna ett banklån för att köpa bil. Jag lade på 30.000 på lånet för att lösa ut min flickväns kredit hos Wasa, för att hon ska slippa den ränta på 16% som tillkommer.

  Vi kommer sen packa samman kameror och allt annat och returnera till Garda. Jag tvivlar på att den utrustningen är värd en en tusenlapp på begagnatmarknaden. Den "trygghet" vi eventuellt upplever av att ha främlingar bevaka vårt vardagsrum 24/7 bleknar i jämförelse med den beska eftersmak bara namnet Garda framkallar. Läs mer
  2020-05-11 Garda Alarm svarar Albin Mikael J
  Hej Albin,
  Det var en tråkig läsning.

  Du skriver att ni ska betala 1200 kr var månad och det är något som inte stämmer och du eller din flickvän bör därför snarast ta kontakt med vår kundtjänst på 0771-101070 så vi får titta på ärendet. Vårt startpaket som räcker för de flesta bostäder ligger på snitt 299 kr/mån vid delbetalning. Man kan även välja bort delbetalningen och få en faktura på hela beloppet om så önskas.

  Vi har heller ingen ränta vid delbetalning utan den är helt räntefri. Dock tillkommer det en uppläggningsavgift (engångskostnad på 495 kr) + en aviavgift på 35 kr/mån.

  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • AVDYL S

  2020-03-12

  Spontant omdöme
  AVDYL S skrev om Garda Alarm
  Riktigt uselt. Säljaren är den största lurendrejaren som jag träffat på och då har jag varit säljare själv en gång i tiden. Han utnyttjade en stressig miljö med småbarn för att lura över oss och undanhålla totalsumman! Detta trots att vi flertalet gånger kontrollfrågade om totalsumman stämmer! Dvs att det inte fanns andra tillägg.

  Ni kommer aldrig bli en av de större aktörerna på marknaden med detta tillvägagångssätt.

  Säljaren fick sin chans att korrigera sig men hävdar att han ej gjort något fel.
  Han hade t o m mage att säga ”Antingen biter ni ihop eller tar en slutfaktura på hela avtalsbeloppet” vilket är ca 24800kr. Helt absurd kundbemötande!!!!

  Jag kommer vara er värsta ambassadör varje gång jag får chansen, bara så ni vet. Läs mer
  2020-03-17 Garda Alarm svarar AVDYL S
  Hej Avdyl S,
  Tack för att du tar dig tid att skriva en recension om oss även om den inte var positiv.
  Våra representanter besöker människor i deras hem när de är hemma, som oftast är på kvällstid.
  Beklagar att ni hade en stressig miljö med småbarn som kanske var trötta när säljaren var på besök hos er.
  Våra säljare ska alltid informera om den totala kostnaden.

  Det står även mycket tydligt i avtalet om alla kostnader något som är svårt att missa.
  Kunden får även kopia på hela avtalet som skrivs under där allt framgår.

  Du får gärna ringa till vår kundtjänst
  2020-03-18 AVDYL S svarar Garda Alarm
  Er kundtjänst verkar handlingsförlamade för att förmodligen är direktiven ovanifrån att kunden har alltid fel. Detta är kortsiktigt och girigt beteende. Men det är säkert er strategi.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  EMELIE K gillar detta
 • 2019-11-12

  Spontant omdöme
  Björn Even L skrev om Garda Alarm
  Försäljaren oseriös, ta inte larm från Garda Alarm, nu kommer fakturorna på 933 kronor istället för 345 kronor på Sector . Vi är helt grundlurade. Försäljaren sa att larmet skulle bli billigare än Sector alarm. Läs mer
  2019-11-13 Garda Alarm svarar Björn Even L
  Hej Björn,
  Tack för din recension.
  Vi beklagar om du känner att säljaren har varit otydlig, har du möjlighet att ringa oss så vi kan gå igenom vad du anser har blivit fel så är vi tacksamma.
  Vi har inga larm som kostar 933 kronor per månad. Kan det vara att du köpt en fysisk produkt som kostar 933 kr i engångskostnad?

  Ring oss gärna på 0771-101070
  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • John B

  2019-10-02

  Spontant omdöme
  John B skrev om Garda Alarm
  Aktör med oseriösa säljare som inte berättade hela sanningen. Detta resulterar nu, ett år efter installationen, i att det kommer kostnader varje år på ca 1400:- per år (som även kan öka). Det är ca 1000:- mer per år än vad försäljaren sagt.
  Hade aldrig bytat larm om jag fått hela prisbilden presenterad för mig. Läs mer
  2019-10-07 Garda Alarm svarar John B
  Hej John B,
  Tack för din recension. Jag beklagar om säljaren inte har informerat om de extra tjänsterna som går att välja till. Vi erbjuder flera olika tjänster som går att abonnera på. Detta är helt frivilligt och inget krav. Vi har kunder som abonnera på en del tjänster och en del andra väljer att inte abonnera på några som helst tjänster.

  Ring oss gärna så kan vi titta över vilka tjänster du betalar för idag.
  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • Lars A

  2019-08-29

  Spontant omdöme
  Lars A skrev om Garda Alarm
  De tar inte ansvar för felaktigt monterade enheter. I vårt fall en utekamera som placerades där det fanns växtlighet som utlöste larmet varje gång det blåste. Vi kände oss otrygga på grund av alla falsklarm. Jobbigt. Läs mer
  2019-09-02 Garda Alarm svarar Lars A
  Hej Lars och tack för att du tog dig tid för att lämna en recension. Det är beklagligt att läsa att den utvändiga kamera-IR löste ut på grund av er växtlighet i trädgården. Det kan ibland vara problematiskt att montera den utvändiga kamera -IR just i trädgårdar som har mycket växter som rör på sig vid blåst. Detta ska du givetvis felanmäla så bokar vi en tid för att justera placeringen.

  Vi önskar dig en fin dag.
  Hälsningar, Garda Alarm
  2019-09-04 Lars A svarar Garda Alarm
  Hej. Ja jag har felanmält problemet. Två tekniker har varit här varav den ena justerat kamerans känslighet och upptagningsområde. Den andra teknikern konstaterade att det inte fanns annat ställe att placera kameran på. Har varit tvungen att koppla ur den ur systemet och monterat ner den. Jag föreslår att ni byter ut den mot en magnetkontakt. Ni får tillbaka kameran och jag får installerat en magnetkontakt i mitt förråd.
  Lars Ahlberg
  Efter förnyad kontakt med Garda Alarm har vi gemensamt kommit fram till en bra lösning av problemet med utekameran. För övrig är jag mycket nöjd med installation och funktion som helt anpassats efter våra önskemål.
  Lars
  2019-09-04 Garda Alarm svarar Lars A
  Härligt att höra att du är nöjd med vår service Lars. Tack för fina ord.
  Önskar dig en fin dag,

  Hälsningar, Garda Alarm
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • 2019-08-12

  Insamlad av företaget
  Cecilia K skrev om Garda Alarm
  Kostnader som tillkom efter ett år som vi inte kände till. Lyftes ej upp då larmet såldes. Läs mer
  2019-09-02 Garda Alarm svarar Cecilia K
  Hej Cecilia,
  Tack för din recension.

  Vi erbjuder olika tjänster som man kan välja att abonnera på. Serviceavtalet är kostnadsfritt det första året därefter kostar det 595 kronor per år om man önskar fortsätta med serviceavtalet.

  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • 2019-07-04

  Insamlad av företaget
  Göran H skrev om Garda Alarm
  Jag har upplevt det mycket possitivt Läs mer
  2019-09-03 Garda Alarm svarar Göran H
  Hej Göran,

  Tack för fina ord.
  Önskar dig en fin dag,

  Mvh Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-07-03

  Insamlad av företaget
  Lars E skrev om Garda Alarm
  Jag har inte haft några problem efter installationen så jag kan inte bedöma ”after sale service”
  De kontakter jag haft med Garda alarm har varit bra och utan anmärkning Läs mer
  2019-09-03 Garda Alarm svarar Lars E
  Hej Lars,

  Härligt att höra att du är nöjd med vår service. Tack för fina ord.
  Önskar dig en fin dag,

  Mvh Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-07-03

  Insamlad av företaget
  Karin A skrev om Garda Alarm
  Batteribyte
  snabb och trevlig sevice både i kundtjänst och av montör Läs mer
  2019-09-03 Garda Alarm svarar Karin A
  Hej Karin,

  Härligt att du är nöjd med vår service. Tack för fina ord.
  Önskar dig en fin dag,

  Mvh Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-07-03

  Insamlad av företaget
  Signe W skrev om Garda Alarm
  Bemötandet är mycket god, de tar sig tid att förklara när man inte förstår när de pratar tekniska termer.

  Med vänlig hälsning Signe Läs mer
  2019-09-03 Garda Alarm svarar Signe W
  Hej Signe,

  Härligt att du är nöjd med vår service. Vi är stolta över vår teknisk support, de gör ett fantastiskt jobb.Tack för fina ord.
  Önskar dig en fin dag,

  Mvh Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-07-03

  Insamlad av företaget
  Johanna O skrev om Garda Alarm
  Hjälpsamma människor, men hemskt svårt att komma i kontakt med någon när man ringer och behöver hjälp! Läs mer
  2019-07-03 Garda Alarm svarar Johanna O
  Hej Johanna,
  Tack för din recension och feedback.

  Vi har en svarstid på under 3 minuter på kundtjänst, men vissa perioder kan svarstiden vara något längre och ibland kortare.
  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • Katarina F

  2019-07-02

  Insamlad av företaget
  Katarina F skrev om Garda Alarm
  Har inte haft så mycket kontakt bara några enstaka telefonsamtal. Men vid dessa samtal har jag alltid blivit vänligt bemött. Läs mer
  2019-07-03 Garda Alarm svarar Katarina F
  Hej Katarina,

  Tack för din fina rekommendation. Det gläder oss att du är nöjd med vår service.

  Önskar dig en fin sommar,
  hälsningar Garda Alarm.
  gillar detta
 • 2019-07-01

  Insamlad av företaget
  Jan-olof B skrev om Garda Alarm
  Har köpt 2 larm, ett till villan och ett till fritidshuset.
  Bra o snabb installation.

  Däremot får jag inte belysningspluggarna att fungera. Läs mer
  2019-07-02 Garda Alarm svarar Jan-olof B
  Hej Jan-Olof,

  tack för din rekommendation, vi är glada över att du är nöjd med vår produkt.
  Kontakta gärna vår tekniska support på 0771-101070 alternativt mejla oss på info@gardaalarm.se så ska vi se över varför de inte funkar och hjälpa dig på bästa sätt!

  Hälsningar,
  Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-07-01

  Insamlad av företaget
  Vittorio G skrev om Garda Alarm
  Lite dyr. Moms var inte inkluderat. Har hittills fungerat bra. Läs mer
  2019-07-01 Garda Alarm svarar Vittorio G
  Hej Vittorio,
  Tack för din recension.
  Momsen är alltid medräknad om det är ett köp som privatperson.
  Har du köpt larmet på ett företag pratar man oftast om priser exklusiv moms. Dock är det alltid specificerat både på ordersedeln och fakturan.

  Har det blivit något fel får du gärna ringa vår kundcenter så vi kan titta på just ditt ärende.

  Hälsningar, Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-07-01

  Insamlad av företaget
  Per S skrev om Garda Alarm
  Hemlarm till villa.
  Bra bemötande och hjälp av kundtjänst och tekniker.
  Det ända jag inte varit nöjd med är den försäljare från Garda som knackade på dörren och sålde larmet till oss.
  Hon undanhöll kostnader och eller visste inte om dem, samt gav oss felaktig information angående avbetalningen i samarbete med vasa kridit. Läs mer
  2019-07-03 Garda Alarm svarar Per S
  Hej Per,
  Tack för din fina recension för vår kundtjänst och tekniker.

  Dock var det tråkigt att läsa om att du inte hade blivit upplyst om kostnaden vid delbetalning. Väljer man som kund att finansiera den populäraste produkten via Wasa Kredit tillkommer en aviavgift på 35 kronor och en uppläggnings/engångskostnad på 495 kronor.

  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • 2019-07-01

  Insamlad av företaget
  Tord-erling L skrev om Garda Alarm
  Larm till hemmet!
  Även om det var några år sedan
  så är minnet positivt!
  Ett tryggt hem och det har vi! Känner oss trygga med larmet!!
  Är imponerad av larmcentralen. Det räcker att jag bränt vid något på spisen så ringer dom inom 10 sekunder! Läs mer
  2019-07-02 Garda Alarm svarar Tord-erling L
  Hej Tord-Erling,

  Stort tack för dina fina ord. Vi är stolta över vår produkt och blir så glada när våra kunder känner sig trygga tack vare vårt larm.

  Önskar dig en fin sommar,
  hälsningar Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-07-01

  Insamlad av företaget
  Henryk F skrev om Garda Alarm
  Bra larm . Priset var avgörande för mitt val Läs mer
  2019-07-02 Garda Alarm svarar Henryk F
  Hej Henryk,

  Tack för din fina rekommendation.

  Önskar dig en fin dag,
  hälsningar Garda Alarm.
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-07-01

  Insamlad av företaget
  Thomas L skrev om Garda Alarm
  Har bara beröm att ge.

  Köpte larmet
  Förväntningarna uppfylldes. Läs mer
  2019-07-02 Garda Alarm svarar Thomas L
  Hej Thomas,

  Stort tack för din rekommendation. Att ha nöjda kunder är det vi strävar efter.

  Önskar dig en fin dag,
  Hälsningar Garda Alarm.
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-27

  Insamlad av företaget
  Stellan Å skrev om Garda Alarm
  Vi har köpt larmutrustningen och tycker det ät ett prisvärt alternativ med avseende på årskostnaden. Läs mer
  2019-07-02 Garda Alarm svarar Stellan Å
  Hej Stellan,

  Tack för din rekommendation. Vi är glada över att du är nöjd.
  Önskar dig en en fin sommar,
  Hälsningar Garda Alarm.
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-26

  Insamlad av företaget
  Lars-anders G skrev om Garda Alarm
  Alarm på bottenvåningen, hall och vardagsrum och kontor.
  korrekt.
  inte helt.
  Jag fick inte besked om alla betalningar som måste göras vid
  undertecknande av kontrakt. Läs mer
  2019-07-03 Garda Alarm svarar Lars-anders G
  Hej Lars,
  Tack för din recension.
  Garda Alarm erbjuder olika tjänster där kunden fritt kan välja det som passar bäst.

  Ring oss gärna så kan vi titta på vilka tjänster du valt till och om det är det som passar just dig.
  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • 2019-06-26

  Insamlad av företaget
  Håkan F skrev om Garda Alarm
  Köpte villalarm inkl. Installation.
  Blev väl bemött.
  Nöjd med produkten och installationen. Förväntade mig en bra och prisvärd produkt och tycker jag att jag fick. Läs mer
  2019-07-02 Garda Alarm svarar Håkan F
  Hej Håkan,

  Tack för din rekommendation, det gläder oss att du är nöjd.
  Önskar dig en fin sommar,
  Hälsningar Garda Alarm.
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-26

  Insamlad av företaget
  Javad M skrev om Garda Alarm
  Jag köpte larm och är nöjd både av larmet och bemötandet av företaget
  Mvh Läs mer
  2019-07-02 Garda Alarm svarar Javad M
  Hej Javad,

  Tack för din rekommendation. Kul att du är nöjd med oss, då blir vi glada!

  Önskar dig en fin sommar,
  Hälsningar Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-26

  Insamlad av företaget
  Johan P skrev om Garda Alarm
  Helt ok men fick inte korrekt information av säljare. Läs mer
  2019-07-03 Garda Alarm svarar Johan P
  Hej Johan,
  Tack för din recension.

  Under säljarnas grundutbildning går vi igenom vikten av att ge korrekt information till våra nya kunder och hur vi ger informationen så det inte finns utrymme för missförstånd.
  På senare tid har vi även kompletterat och förtydligat information i våra broschyrer som lämnas till kunder.

  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • 2019-06-24

  Insamlad av företaget
  Torbjörn S skrev om Garda Alarm
  Plus: Garda har hanterat larmsituationer som förväntat. Installatör och kundtjänst har varit professionella.

  Litet minus: Ganska dåligt att ingen manual finns till larm-enheten, allt är inte självklart.

  Stort minus: Kreditavtalet med Wasa Kredit är så fullt med dolda avgifter att jag känner mig lurad. Jag vet att det är upp till mig att läsa det finstilta men jag lät mig gå på säljarens siffror som alltså inte stämde. Det här blev dyrare än väntat och jag hade med facit i hand inte gått över till Garda. Läs mer
  2019-07-01 Garda Alarm svarar Torbjörn S
  Hej Torbjörn,
  Tack för din recension,

  Vi arbetar just nu på att göra manualen mer pedagogisk och den kommer vara klar efter semestern. Dock så är du alltid välkommen att ringa vår tekniska support om du har frågor gällande tekniken eller andra frågor som berör hårdvaran och dess funktioner.

  Vi arbetar bland annat med Wasa Kredit som kan hjälpa till med finansieringen/delbetalning om så önskas. Den populäraste produkten är helt räntefri. Dock tillkommer det en aviavgift på 35 kronor samt en engångsavgift på 495 kronor, inga andra avgifter ska tillkomma.

  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • 2019-06-24

  Insamlad av företaget
  Karl L skrev om Garda Alarm
  Fullgod service och fungerande support Läs mer
  2019-07-02 Garda Alarm svarar Karl L
  Hej Karl,

  Härligt att höra, önskar dig en fin sommar,

  Hälsningar
  Garda Alarm.
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-24

  Insamlad av företaget
  Synnöve N skrev om Garda Alarm
  - larm
  - blivit bemött bra
  - hade inga förväntningar
  - har fått mycket bra hjälp med de problem jag haft. Läs mer
  2019-07-02 Garda Alarm svarar Synnöve N
  Hej Sunnöve,

  Vad roligt att höra, tack för din rekommendation.

  Hälsningar,
  Garda Alarm.
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-24

  Insamlad av företaget
  Agneta W skrev om Garda Alarm
  Köpte av en försäljare som kom hem.
  Det har fungerat bra i stort sätt. Ibland har det inte blivit någon uppringning när vi själva gjort fel medan det ibland blir det. Det kan kännas lite osäkert. Läs mer
  2019-07-03 Garda Alarm svarar Agneta W
  Hej Agneta,
  Tack för din recension.

  Larmcentralen ringer alltid upp till dig som kund vid olika typer av larm.
  Är det så att man själv har gjort ett fel som utlöser sabotagelarm, inbrott, brand eller överfallslarm med mera så blir man alltid uppringd, oftast inom några sekunder.

  Ring gärna vår tekniska support så kan vi titta på just ditt ärende.
  Hälsningar, Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • Miki M

  2019-06-24

  Insamlad av företaget
  Miki M skrev om Garda Alarm
  Köpte ett larm många år sedan. Nöjd med installation och nöjd med de kontakter som gjorts med kundtjänst/tekniker under åren. Bra produkt och appen har blivit bättre :) Tycker dock att serviceavtal och extraprodukter är onödigt dyra. Läs mer
  2019-07-03 Garda Alarm svarar Miki M
  Hej Miki,
  Tack för din fina recension,

  Produkten är väldigt omtyckt och håller en mycket hög kvalité.

  Serviceavtalet är en tilläggstjänst och där ligger vi under många av våra branschkollegor i kostnad. Extra produkterna är alltid inkluderad moms på 25% och arbetskostnaden ingår i styckepriserna. Vi har heller ingen löpande månadskostnad/abonnemang på extra produkter som många har idag.

  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • 2019-06-24

  Insamlad av företaget
  Hans-erik H skrev om Garda Alarm
  Nytt larmsystem med kameror. Trevlig försäljare. Har haft lite problem med att kameran i garaget larmar. Där har jag inte fått nån direkt hjälp och där kanske det blir tydligt vad som är skillnaden med att äga larmsystemet själv. När något krånglar får man fixa det själv eller betala för att få hjälp. Läs mer
  2019-06-24 Garda Alarm svarar Hans-erik H
  Hej Hans-Erik,
  Tack för din recension.
  Vår tekniska support kan ofta lösa sådana problem från distans via fjärrsupport. I annat fall bokar vi upp en servicetekniker som kommer ut på plats för att åtgärda eventuella fel. Har du serviceavtal är det helt kostnadsfritt. Då ingår både material, framkörningsavgift och arbetskostnad. Ring gärna vår tekniska support så vi kan hjälpa dig att rätta till det du upplever inte fungera på ett korrekt sätt.
  Hälsningar, Garda Alarm.
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-19

  Insamlad av företaget
  Hassan B skrev om Garda Alarm
  Alarm
  Av säljaren
  Jag tycker att de hade mycket bra kvalitet Läs mer
  2019-06-24 Garda Alarm svarar Hassan B
  Hej Hassan,

  Tack, härligt att du är nöjd.

  Hälsningar, Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-19

  Insamlad av företaget
  Mazen F skrev om Garda Alarm
  De var hjälpsama och det är smidiga Läs mer
  2019-07-03 Garda Alarm svarar Mazen F
  Hej Mazen,

  Härligt att du är nöjd med vår service. Önskar dig en fin dag,

  hälsningar Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-19

  Insamlad av företaget
  Kim K skrev om Garda Alarm
  Jag kontaktade Garda alarm om tillbehör till larmet och fick svar att det finns vad jag sökte efter. Bra information av service teknikern som ringde tillbaka. Läs mer
  2019-07-02 Garda Alarm svarar Kim K
  Hej Kim,

  Tack för din fina rekommendation. Det gläder oss att du är nöjd med vår produkt & service.
  Önskar dig en fin sommar,
  hälsningar Garda Alarm.
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-19

  Insamlad av företaget
  Anders C skrev om Garda Alarm
  Jag har köpt ett huslarm med kamera och brandvarnare och är nöjd med detta.
  Bra bemötande på alla plan.
  Det som jag tycker är konstigt är att varje gång jag behöver larma så måste dörren vara stängd, hade inte detta på min tidigare leverantör.. varför? Läs mer
  2019-07-01 Garda Alarm svarar Anders C
  Hej Anders,
  Tack för din fina recension!

  Grundinställningen är att dörren måste vara stängd när man aktiverar larmet. Detta är av säkerhetsskäl. Dock finns möjligheten att koppla bort denna funktionen.

  Ring vår tekniska support så kan de hjälpa dig att ändra denna inställningen.

  Vi önskar dig en fin dag!
  Hälsningar, Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-19

  Insamlad av företaget
  Emma A skrev om Garda Alarm
  Hemalarm med brandskydd. Funkat bra. Läs mer
  2019-06-19 Garda Alarm svarar Emma A
  Hej Emma,
  Tack för din recension.

  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • Stefan N

  2019-06-19

  Insamlad av företaget
  Stefan N skrev om Garda Alarm
  Bra företag som håller vad de lovar! Läs mer
  2019-06-19 Garda Alarm svarar Stefan N
  Hej Stefan,
  Tack så mycket för en sådan fin recension.

  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • 2019-06-18

  Insamlad av företaget
  Astor C skrev om Garda Alarm
  Hade inget larm. En duktig försäljare fick oss att göra slag i saken. Att larmet fungerar har vi sett när vi själva av misstag utlöst larmet. Vänliga mänskor ringer och kollar. Läs mer
  2019-06-18 Garda Alarm svarar Astor C
  God kväll Astor,
  Tack för fin recension.

  Vi önskar dig en fortsatt bra kväll.
  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • 2019-06-18

  Insamlad av företaget
  Christer A skrev om Garda Alarm
  Köpte Garda inbrottslarm. Fungerar bra och snabb uppringning vid larm. Dock dyrt med alla extra avgifter Läs mer
  2019-06-18 Garda Alarm svarar Christer A
  Hej Christer,
  Som du skriver så reagerar larmcentralen redan efter ett par sekunder om larmet löser ut.

  Vad det gäller extra avgifter så kan man välja till olika tjänster om så önskas.

  Vi önskar dig en trevlig kväll.
  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • 2019-06-18

  Insamlad av företaget
  Göran P skrev om Garda Alarm
  Hemlarm.
  Har positiv inställning till företaget. Läs mer
  2019-06-18 Garda Alarm svarar Göran P
  Hej Göran,
  Tack för fin recension.

  Vi önskar dig en fin dag!
  Hälsningar, Garda Alarm
  gillar detta
 • 2019-06-17

  Insamlad av företaget
  Bill H skrev om Garda Alarm
  Köpte hemlarm Mycket bra. Förväntningarna var ett säkert larm det har uppfyllts till 100%. Läs mer
  2019-06-18 Garda Alarm svarar Bill H
  Hej Bill H,
  Vad roligt att läsa att du är så nöjd.
  Vi önskar dig en fin sommar

  Hälsningar, Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-17

  Insamlad av företaget
  Tobias E skrev om Garda Alarm
  Trevlig säljare såväl som installatör. De gånger jag som kund talat med kundtjänst har de varit duktiga och bemötande. Rekommenderas självklart! Läs mer
  2019-06-18 Garda Alarm svarar Tobias E
  Hej Tobias E,
  Tack så mycket för dina rekommendationer.

  Hälsningar, Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-17

  Insamlad av företaget
  Else-marie V skrev om Garda Alarm
  Larm med kamera, brandvarnare och utekamera.

  Bra och trevligt.

  Ja

  Som det ser ut nu så är vi nöjda. Läs mer
  2019-06-18 Garda Alarm svarar Else-marie V
  Hej Else - Marie V,
  Tack så mycket för din recension.

  Vi önskar dig en fin dag.
  Hälsningar, Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-17

  Insamlad av företaget
  Bo-göran J skrev om Garda Alarm
  Du köper larmet. Så på lång sikt mer ekonomiskt fördelaktigt jämfört med bjässarnas hyra. Läs mer
  2019-06-18 Garda Alarm svarar Bo-göran J
  Hej Bo - Göran J,
  Tack för din recension.

  Hälsningar, Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-17

  Insamlad av företaget
  Henrik E skrev om Garda Alarm
  Tycker att det fungerar ganska bra. Det jag tycker är lite dåligt är att jag ofta har problem att ansluta till mitt larm via mobiltelefon. Läs mer
  2019-06-18 Garda Alarm svarar Henrik E
  Hej Henrik,
  Ring gärna vår teknisk support så vi kan undersöka saken närmre.

  Hälsningar, Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
 • 2019-06-17

  Insamlad av företaget
  Rolf B skrev om Garda Alarm
  Man binder sig att köpa ett onödigt dyrt larm.
  Trevlig personal.
  Det är säkert bra grejer. Läs mer
  2019-06-18 Garda Alarm svarar Rolf B
  Hej Rolf,
  Tråkigt att du känner att du binder upp dig.
  Som du skriver arbetar vi med produkter av mycket hög kvalité.
  Tack för varma ord om vår underbara personal.

  Vi önskar dig en fin dag.
  Hälsningar, Garda Alarm
  Garda Alarm gillar detta
Kategorier