Shopping i Örebro

Örebro  (3 st)

Topp 3 shoppingställen i Örebro

• 576 omdömen
    Maud Gurli Christine K
    Maud Gurli Christine K: Supertrevlig personal och snabb leverans.
  • 6 omdömen
    A
    A: Helt OK vad gäller utbud men jag tycker inte det är OK att bli mer eller mindre anklagad för att ha smitit före i kön. Idag var det en personal i varje kassa. Vid den ena stod 4 personer efter varandra. I den andra 3 personer och där ställde jag mig. Väl framme i kassan blev jag undervisad om hur det går till på ClasOhlson , att det är en kö till två kassor och det känner jag mycket väl , protesterade och sa att så var inte situationen vid det ögonblicket jag ställde mig i kön. Jag blev som sagt framme i kassan tillrättavisad av damen med orden " att till en annan gång så vet du" trots att jag beskrev situationen ovan. Hon valde ändå att lägga skulden på mig. De hade ju kunnat uppmärksamma situationen och ändrat på det? Varför hon gick på just mig kan ju bero på att jag inte var särskilt välklädd, litet rufs i håret. En i hennes ögon kanske, medelålders kvinna , lågstatus, som man kan hacka på. En välklädd karriärkille hade med största sannolikhet inte fått det bemötandet. Men tack och kram till er alla andra på ClasOlle i Örebro Krämaren som kan behandla kunder väl! Jag kommer tillbaka!
  • 2 omdömen
    benjamin a
    benjamin a: Återigen handlat foder hos Granngården. Trevlig och kunnig personl, bra sortiment. Kan varmt rekommendera dem.