Shopping i Malmö

3 rekommenderade shoppingställen i Malmö kommun

• 11 omdömen
    Qpaqex
    Qpaqex: Personalen är det som gör att butiken har mig som kund! Det som jag ogillar är att det blivit rörigt idag, kassornas upplägg är inte vidare smart. Känns som de mer udda och unika produkterna fått stryka på foten. Förr var Clas Ohlson alltid först med nya tekniska prylar, nu är de sällan med i matchen. Om det beror på dåliga inköpare eller att kedjan blivit för stor och mainstream, det vet jag inte. Fast personalen är fantastisk! Mer av denna varan!
  • Driver du shopping i Malmö?

• 5 omdömen
    Kerstin A
    Kerstin A: Öb ligger lite avsides. En lokal som satsar på mass och lågpris varor. Långa gångar där de har utplacerat varor och med priset så du inte missar hur billigt det är. Jag har handlat här några gånger och då har det mest blivit godis som de har mängder av och lite annat smått och gott som sanerings produkter osv. Servicen är ok, varkens mer eller mindre. Men, om d är ute efter billigt shampoo, rengöring o såna saker så titta in. ÖB får 3/5 recos.
  • Driver du shopping i Malmö?

• 1 omdöme
    Ami H
    Ami H: Har du tur finns det du söker inne, men ta det inte för givet! Fast just i Svågertorp har du en mängd butiker som bygger på samma "billighetsprincip" och därför är det inte heltkört om du inte hittar din "5-stegs trappstege", gå till Bauhaus istället! Det är inte ofta jag haft något med mig ut ur den butiken, Rusta alltså