Chantel D:
Bedrägeri!!
Se upp !!! Jag fick deras Balance Oil genom en återförsäljare Monas Skönhetsvård i Gustavsberg (Värmdö). Jag köpte ett balance oil starter kit och trodde det var en once off!!! Men sen visade sig var en auto prenumeration med 6 månaders bindningstid. Jag sa upp det månad 1, efter men blev informerad att det var obligatoriskt att jag betala det i 6 månader. Nu 7 månader senare visade sig att det inte vara uppsagt och att jag skulle bekräfta uppsägningen igen. Nu har jag ytterligare 30 dagars uppsägningstid och måste betala de sista fakturorna. Oljan är ingen kvalitetsprodukt och har inte som återförsäljare lovat, ändrat min hud, hår eller beteende... (helt crazy) Fara!!! detta är en pyramidspel gör inte samma fel som mig. Kommer att göra en polisanmälan för bedrägeri och till Allmänna Reklamations Nämmden (ARN). Vill aldrig se denna olja igen!
Anders K:
En riktig skitbutik. Usel kvalitet som säljs av riktigt uttråkad och oinspirerad personal. Det värsta av allt är gubben utanför som säljer Bingolotter. Tyvärr håller produkterna en riktigt dålig kvaltet, det enda som kan ge någon poäng är placeringen av butiken.
Anders K:
Jag gillar Clas Ohlson! Butiken här är bred och bra med ett stort urval av prylar. Det finns allt från stearinljus till avancerade MP3-spelare. Personalen är lite för få men trevliga och försöker göra sitt bästa, inte kanon men bra.
Madeline J:
Köpte bl a två ljusstakar för 29kr styck.
När jag två dagar senare kollade kvittot, hade jag betalat för tre.
Blev helt nekad pengar tillbaka, skulle anmält detta senast samma dag.
Alltid gått bra med andra butiker, men Rusta tappar hellre en kund, än ger tillbaka ynka 29kr.