Ann-Lii D:
En fantasktisk liten päral med ett enormt sortiment och kunnande. Det är härligt att köpa sina skor här!
När du är i Stockholm måste du gå in i den lilla men ändå stora butiken på Götgatan
Tobias G:
Har allt du kan tänka dig i skoväg. Känns trovärdigt med personal i målgruppen för skorna också.
Kan starkt rekommendera. De har koll på trender och verkar inte vara rädda för att ta in det som kommer..
Jessica E:
Det här är en liten skokedja med tre skobutiker i Stockholm. Här finns skor för alla, från 15-åringar till den pensionerade. Kvaliteten är super, lagom priser och ett stort antal märken att välja mellan. Shoescape är stört i Stockholm med det spanska märket Camper som blivit stort senaste åren. Andra märken är Gardenia, Art, Skofabriken, Tommy Hilfiger och United nude. Skorna är annorlunda men är samtidigt otroligt bekväma och lätta att matcha till olika typer av kläder. Gå in och kika!!
Malin:
Belle Shoes har en evig rea, skyltningen byts ut ca varannan månad.
Bara man inte köper skor därifrån för att de är på "rea" så kan man vara nöjd med priset, men kvaliteten är ju även därefter...
Ingela B:
Köpte ett par kängor på rea. På kvittot står det öppet köp 3 dagar, men när jag bad om förlängt öppet köp 2 dagar senare (då det var en julklapp), sa dom att det inte gäller för rea produkter. Detta informerades inte om vid köpet!! Dåligt!!! Kommer aldrig handla där mer.
Sapna M:
Sämsta servicen och kundbemötande. Jag köperlöparskor varje år på Stadium annars men denna gång skulle jag på en klass i Sats Hornstull och passade på ta hjälp av kliniken. Säljarna uppgav olika information kring belastningen på mina fötter,
det stod fel information på kvitto och butiksägaren Maria tyckte att det var fel av mig som kund att inte ta mig tiden för efterfråga information kring skorna. Det är helt absurt hur de bemöter sina kunder! Rekommenderar ingen att behöva lägga ut 2000kr på ett par skor som givit mig extrema smärtor i knäna och hälsenorna. Ingen förtjänar gå genom det helvetet jag gick igenom av smärtor efter fel rekommendation av skor hos Gå och löpakliniken på Hornstull.