Snickeri in Årsta

3 reviewed snickerier in Årsta, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Snickerier nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Jobryan Bygg AB

Verifierat företag
    175 opinions
    Jobryan Bygg AB är ditt självklara val för badrumsrenovering. Anlita oss, vi lovar genomgående kvalitet!
    Tomas A
    Tomas A: Andra gången vi anlitar Jobryan Bygg AB tjänster. Vi är mycket nöjda med deras utförda arbete. Denna gång var det en badrumsrenovering.
  • Driver du snickerifirma i Årsta?

• Vi lägger, slipar och lagar parkettgolv i Stockholm och hela Sverige. Även renovering, målning, snickeri och mer. Kontakta oss för offert och fast slutpris på ditt projekt!
    Lilianne Josefin B
    Lilianne Josefin B: Vilken överraskning att komma in i lägenheten och se golvet efter slipning Wow! Golvet hade en hel del svarta fläckar tidigare men det hade dom lyckats få bort. Mycket trevlig personal som kom vid överenskommen tid . Kan verkligen rekommenderas. Lilianne Boij
  • Driver du snickerifirma i Årsta?

• 1 opinion
    Raul B
    Raul B: Ett företag som tar kunden på allvar, lyssnar och är tydlig i kommunikationen. Gör ett bra jobb och den lilla detaljen som fanns kvar hanterades direkt. Priset hölls, tiderna hölls, bra fönster (Norskt), snyggt monterat, trevligt bemötande. Jag är jättenöjd med företaget.
Show page: