Kaminer, Kakelugnar & Hantverk gör ditt hem varmare
Peter F:
Mycket bra att samtala med, de ger råd och är mycket kundorienterade, kommer absolut att rekommendera dem till andra vänner.
Med vänlig hälsning, Peter Fältsjö
Melina G:
En fantastisk ostbutik med ett enormt utbud! Den är lika bra som ostbutikerna i Paris! Väldigt trevlig personal som gärna hjälper till när man har svårt att välja och som kan rekommendera nya ostar och upplevelser. De erbjuder även olika typer av bröd och marmelader som passar till. Det är en upplevelse att bara gå in i butiken som även är en restaurang på kvällen.
Kristina I:
Verkligen klass på maten. Fina råvaror. Fisksoppan är helt underbat bla. Smälter som smör i munnen. Trevligt och lugnt ställe. Perfekt både för lunch och middagar. Helt underbara ostar. Trevlig personal och varmt bemötande. Toppen!
Fanny Y:
Tehuset erbjuder te av olika slag, ganska stort utbud. Shopen är väldigt mysigt där man får utforska och testa alla slags olika smaker och dofterna av teet kan få en att drömma iväg. Priset är ganska ok och personalen mycket trevlig.
Anya L:
Om man behöver löshår eller andra produkter för afrohår är detta affären att besöka. Säljaren är jättetrevlig och kunnig inom sitt område. Han gör alltid sitt bästa att ge bästa möjliga service och beställer gärna in något om det saknas. Han ger tips på hur man använder produkterna han säljer och dessutom har han ett klippkort om man är stamkund som gör att man får rabatt när man handlat ett visst antal gånger.
Han ger alltid superbra service och är verkligen jättetrevlig, något annat liknande ställe finns inte i Malmö
Emelie:
Kul téer! Den ene tjejen som jobbar där är inte särskilt trevlig dock. När jag handlat där har hon suckat åt mig när jag velat köpa många sorter. Känns inte så roligt så jag brukar kolla igenom fönstret och se vem som står i kassan när jag ska gå in. Annars är de andra biträdena jättebra.
Georg Patrik G:
Köpte en moped av dem i GBG förra året och nu problem med växellådan. De har slagit igen sin återförsäljare i GBG.
Enligt verkstaden och deras kundtjänst nu i Åstorp har den inte servats i rätt tid även om servicarna har utförts i samråd med deras då återförsäljare i GBG. De tar inget ansvar för vad deras före detta medarbetare har sagt i deras namn.
I samtal med deras kundtjänst skulle det tas på garantin. Vi körde ner den till dem 25 september och skulle lagas under dagen när vi väntade. Den är ännu inte klar och nu tas det inte på garanti längre. Enligt dem är den inte servad i rätt intervall och tydligen gått för långt. De hävdar dessutom handhavande problem. De skulle skicka upp den kostnadsfritt och nu när jag talar med dem så är det kostnad på 8000-10000kr och då tar de frakt med ca 1000kr också. De håller inte vad de lovar och deras chefer är omöjliga att få tag i. De bara hänvisar till att skicka in servicerequest och då är det ju deras kundtjänst som svarar på mailen. Dvs samma som tagit beslutet att det inte är garanti.
Får gå vidare till ARN med detta nu