Anders S:
Full pott! MoveByBike var så proffsiga och vi vill mer än gärna anlita dem igen. De var snabba i kontakten, kom i god tid, jobbade hårt och var hela tiden så trevliga. Om du ska flytta eller behöver annan hjälp och inte vill bli besviken så bör du genast kontakta MoveByBike. Ett sant nöje! / Helena och Anders
Ewa Annette A:
Toppen personal som är otroligt service minde. Varje gång jag handlar och det blir en del blir jag glad. Inte många butiker i dag som har sådan service.
Patrik Å:
Här kan man handla tryggt säkert och veta att de gör allt seriöst för kundens bästa. Är väldigt imponerad av det mkt professionella bemötandet.
Qpaqex:
Lite trögt i starten. Fast så fort man ber om hjälp så är de tillmötesgående. De försöker inte sälja på mig dyrare lösningar utan kommer med kompromisser som ger bättre valuta för pengarna. Deras handskar jag köpte för tre år sedan funkar utmärkt fortfarande tex. De säljer bra saker, inte billigast, men de har det mesta hemma. Det uppskattar jag.
Tim G:
Ett komplett kampsport och träningscenter med alla möjliga kampkonster. Högt graderade och mycket kompetenta instruktörer. Trevlig personal och bra öppettider.