Sportaffär i Skåne

Bjuv  (1 st)
Burlöv  (1 st)

Topp 25 sportaffärer i Skåne

• Anders S
    Anders S: Full pott! MoveByBike var så proffsiga och vi vill mer än gärna anlita dem igen. De var snabba i kontakten, kom i god tid, jobbade hårt och var hela tiden så trevliga. Om du ska flytta eller behöver annan hjälp och inte vill bli besviken så bör du genast kontakta MoveByBike. Ett sant nöje! / Helena och Anders
  • Andreas V
    Andreas V: väldigt trevliga och har hög kunskap om vad de säljer
  • In L
    In L: Företaget har stor erfarenhet och kunskaper av jollesegling och hjälper dig med att få rätt prylar.
    Catrine M
    Catrine M: Fantastiskt bra bemötande. Fick både resetips och pengar tillbaka på en väska vi hade köpt dagen innan de sänkte priset. Ljus och fin lokal med stor skoavdelning. Hur bra affär som helst!
    Mattias L
    Mattias L: Jättemysig butik med stort utbud och trevlig personal. Man blir alltid bemött med ett leende och kan vara säker på att man får rätt saker till ett bra pris. Enda nackdelen är att det ligger lite off, men det är garanterat värt ett besök.
  • Allan A
    Allan A: absolut stans största och bredaste sortiment på fiskegrejor.behöver man hjälp med nåt som inte finns i sortimentet hjälpte den vänliga personalen med att leta fram eller beställa hem.en eloge till den trevliga personalen.Än en gång tack för det finns kvar nån av de äldre affärerna med service andan kvar
    Marie J
    Marie J: Rantzows Sport AB är ett företag som gör idrottsutrustning av hög kvalitet. Ett företag att lita på och det är garanterat bra service. Rantzows Sport AB har är blandannat leverantör till Lindab Arena, Ängelholms nya ishall och det visar på att Rantzows håller elitserieklass på sin utrustning! Här finns allt från bollar till konor till sarger och västar.
  • Mattias L
    Mattias L: Kjell har ett jättestort utbud av allting som behövs för jakt. Det finns inga problem som inte går att lösa och man får garanterat ett leende på köpet. Jag har aldrig varit missnöjd med ett köp hos Kjell och jag känner heller ingen som varit det.
  • Liselott
    Liselott: De är kanonduktiga, visade hur man knyter tafsar exempelvis
  • 2 omdömen
    Ewa Annette A
    Ewa Annette A: Toppen personal som är otroligt service minde. Varje gång jag handlar och det blir en del blir jag glad. Inte många butiker i dag som har sådan service.
  • 2 omdömen
    Fia H
    Fia H: Jag var ute och letade efter arbetsskor med två vänner i november månad. Jag fick hjälp av en kille som gav en otroligt bra service, han kom fram till oss och hälsade och frågad om vi behövde hjälp med något. Han hjälpte oss alla och många frågor hade vi. Samtidigt som han hann hjälpa några andra kunder med en otroligt bra service och bemötande. Han jobbade effektivt med mycket bra och god bemötande. Detta är ett ställe jag rekommendera starkt. Återkom och köpte en vinterjacka en månad efter men då behövde jag inte lika mycket hjälp. Där det finns bra service återkommer jag.
  • Patrik Å
    Patrik Å: Här kan man handla tryggt säkert och veta att de gör allt seriöst för kundens bästa. Är väldigt imponerad av det mkt professionella bemötandet.
  • 17 omdömen
    L
    L: Efter att ha försökt nå företaget ang min beställning av en Orion ellådcykel via telefon och mail under en månads tid åkte jag till slut till deras lager för att få tag i någon. Blev till slut lovad en återbetalning som sedan tog ytterligare en månad och flertalet mail för att få igenom. Kommer vända mig till en annan återförsäljare med bättre kundservice.
  • 3 omdömen
    Anders S
    Anders S: Alltid trevlig personal och aldrig problem om vara behöver bytas eller reklameras.
  • Sofia e
    Sofia e: En sportbutik som erbjuder det mesta. har kunnig personal samt ett bra utbud. Butiken är fräsch och öppen,, där många säkert känner sig hjärligt välkomna. Du kan alltid få den hjälp du behöver i butken eller att de hjälper dej med beställningar.
    Göran S
    Göran S: Alltid bra service. Kunnig och trevlig säljare så jag kör gärna några mil extra.
    Tim G
    Tim G: Ett komplett kampsport och träningscenter med alla möjliga kampkonster. Högt graderade och mycket kompetenta instruktörer. Trevlig personal och bra öppettider.
    Qpaqex
    Qpaqex: Lite trögt i starten. Fast så fort man ber om hjälp så är de tillmötesgående. De försöker inte sälja på mig dyrare lösningar utan kommer med kompromisser som ger bättre valuta för pengarna. Deras handskar jag köpte för tre år sedan funkar utmärkt fortfarande tex. De säljer bra saker, inte billigast, men de har det mesta hemma. Det uppskattar jag.
  • Kristian N
    Kristian N: nya lokaler .nytt läge, det mesta gjorde de rätt när de flyttade från förra stället. även entren är tilltallande och hoppas det går bättre för dem då de iaf lägger ner tid på sin affär.
  • Daniel G
    Daniel G: Bra utbud, har dock svårt för butiker med mer personal än kunder. Varierande service beroende på vem ur personalen man får tag på.
  • Rickard G
    Rickard G: hjälpsamma och trevliga bra sortiment,, jag har bara vart i älvsjö stockholm . Tack unga tjej som hjälpte mig med huvudskydd.. du var guld värd:)
    Ulla L
    Ulla L: Sportartiklar. Bra kvalitet och ganska billigt. Personalen stressad men hjälpsam.
    A
    A: Jag tycker att stadium har ett väldigt bra utbud.De har det mesta du kan tänka dig inom sport och fritid. De har även vanliga kläder och många olika märken
  • 3 omdömen
    Mikael S
    Mikael S: Gjorde en beställning som skulle ta 3-5 dagar att leverera, men det tog 9 dagar. Deras support skulle kompensera förseningen med en liten present, men den skickades aldrig med leveransen. Mailade supporten, men nu 4 dagar efteråt har de fortfarande inte hört av sig.
    Ulla L
    Ulla L: Sportartiklar. Bra kvalitet men ganska dyrt. Personalen inte särskilt hjälpsam.