Sportaffär på Södermalm

4 rekommenderade sportaffärer på Södermalm, Stockholm

• Molly E
    Molly E: Jag köper nästan allt till min häst från Hästbiten, där finns ett bra och varierat utbud av hästtillbehör. På Hästbiten hittar jag allt jag behöver till bästa pris.
  • Driver du sportaffär i Södermalm?

• Sussi W
    Sussi W: Har precis gått grundkursen PADI Open Water Diver hos Waterhouse. De glada, proffsiga, pedagogiska instruktörerna Peter och JC tog oss genom utbildningen på ett kanonbra sätt :)Kan varmt rekomendera denna kurs!
  • Elina E
    Elina E: Stort utbud av fiskeprodukter och spön och kunnig personal. Dock kände jag att personalen försökte övertala mig ifrån det rosa spö jag var där för att handla, och försökte få mig att köpa andra dyrare spön för att de var "bättre" och svarta. Jag var där för ett rosa spö, och det klargjorde jag tidigt. Inte ville jag då få blickarna och översitteriet från personalen. Jag är tjej och nybörjare, klart jag skulle ha ett rosa spö.
  • Driver du sportaffär i Södermalm?

• Emilia
    Emilia: Köpte en cykel som inte fungerade från dag 1. Har haft den på reparation FEM gånger. Efter tredje gången ville jag reklamera den. Har bråkat med dem i över ett år och inte kunnat använda min cykel under två säsonger. Väntar nu på svar från ARN. KÖP ALDRIG FRÅN CYKELRINGEN!