Välkommen till ett av Nordens största dykcenter - Stockholms Dykcenter.
Magnus G:
När jag skulle fräscha upp min dykning så fick jag väldigt bra hjälp, och personalen hjälpte med allt! Trevliga, otroligt kunniga, de har utrustning av hög kvalité, mycket kurser, pool övningar, båtutflykter mm. De fick mig att satsa på dykningen mer. Ångrar inte en sekund! :)
Jonathan Z:
Otroligt bra och professionell service!
Supersnabb leverans och mycket bra priser.
Mycket nöjd med mitt köp!
Jag hade även lite funderingar kring de nya rack jag beställt. Vilket kollades det upp direkt med tillverkaren och sedan återkopplades till mig samma dag.
Jag kommer absolut handla av SUPREME PADEL igen!
Anna Ulrika R:
Suverän service när jag råkade läsa fel, inga problem att annullera ordern, sen snabba svar på mina frågor och inga problem att skicka motsvarande vara i rätt storlek. Snabb leverans, hjälmen låg på utlämningsstället dagen efter.
Molly E:
Jag köper nästan allt till min häst från Hästbiten, där finns ett bra och varierat utbud av hästtillbehör. På Hästbiten hittar jag allt jag behöver till bästa pris.
Fredrik Ö:
Fick otroligt bra hjälp när jag kom in med mina klubbor som behövde nya lindor och blad!
Med lite provskott och utomordentliga tips och hjälp med omlindande samt montering av blad så har de fått en ny stamkund!
Tack!
Damian G:
En nyöppnad Intersport butik i Indiskas gamla lokaler. Fräsch butik med trevlig personal. Här kan du hitta skidkläder, badkläder, träningskläder och utrustning inom de flesta sporterna. Den ligger centralt och är lätt att hitta till. Den passar både den kunnige och den okunnige då personlen finns där för att hjälpa till.
R****** E:
bra personal köpte skor efter frågat om jag hade rätt strolek, säljaren kollad upp vilken sko strolek
sen var det bara att sätta på sig skon och pova
skon passade och jag gick till kassan och betalade
nöjde
Micke L:
Vill bara tacka för det trevliga benötandet jag fick av personalen i denna butik, kommer handla mer där och kan varmt rekomendera andra att åka dit.
roger s:
Fantastiskt bra service! Hjälpsamma och bra bemötande. Inga problem med returvaror och de är inga säljare som säljer på dig grejjer som ger dem högsta proffen. Utan de vill sälja det som passar dig bäst, även om det råkar vara billigare än du planerat. Super!
Trevlig butik, och mycket bra priser.
Kommer defenitivt handla där igen.
Andreas T:
Helt klart min favorit bland nätbutikerna för friluftsprylar! Bra service om det skulle vara något konstigt/annorlunda med ordern. Deras returpolicy med gratis returfrakt, där de skickar med retur-avi i alla ordrar, är precis så man tycker att det borde vara! Det besparar både Addnature och kunden en hel del tid.
En hög önskan är att de öppnar butik i Malmö. Tyvärr måste man nu gå till en av deras fysiska konkurrenter för att prova storlek och sedan handla på nätet.
En sak jag älskar med nätshoppen är deras Superklipp, det är en grymt bra idé!
leif g:
Supernöjd både med produkt som fungerat perfekt i över 2 år nu trots kalla vintrar och leverantör som gett suverän service och goda råd!
Hälsningar Leif
Magnus B:
Jag har svårt för fula skor. lika så typen som klämmer och bits. Ont i foten = ont i hela kroppen. Det måste vara nåt med att förankringen ger möjligheter för fundamentet att rota sig.
Ecco ni minns; skokedjan som gjorde sig ett namn på att sälja sköna men fula skor. Det var då det, på 70 talet. Jag vet inte om Rockport är en amerikansk variant med samma pitch som Ecco, men med den skillnaden att skorna både är snygga och sköna; så sköna som ginge fossingen på moln av vitt ludd.
Först trodde jag det var nåt ful och rackarspel med butikens golv, att det var därför det sviktade så mjukt i steget. Men det var det inte.