Stockholms Dykcenter

Stockholms Dykcenter

Välkommen till Stockholms Dykcenter!

Vi är ett av Nordens största dykcenter och vårt mål är att främja dykning och göra det tillgängligt för alla. Du kan välja att bli medlem i vårt dyksällskap, hyra utrustning eller ta någon av våra nybörjarkurser. Många gånger är det svårt att komma igång efter slutförda kurser och därför finns vi på Stockholms Dykcenter, för att du ska få på dig utrustningen och ge dig ut på vattnet.

Vi har sedan 2016 stolt varit det självklara valet för många dykare i Stockholm med omnejd då vi erbjuder det bästa urvalet av kvalitetsvaror för såväl snorkling som dykning. Med våra professionella instruktörer som har certifierat tusentals nya dykare kan du känna dig trygg. Varmt välkommen att hänga med på nästa äventyr!

Utmärkelser

106 omdömen om Stockholms Dykcenter

Sedan starten hos Reco 2019
    2022-10-24 Insamlad av företaget
    Super bra kurs!
    Väldigt roliga och bra lärare som tog säkerheten på stort allvar.
    Dom hade stor förstånd för nya dykare och va otroligt hjälpsamma när det kom till allt, om man hade något problem så va det bara att fråga så fick man ett bra svar med vänligt bemötande !!!
    Rekommenderar starkt Stockholms Dykcenter!!
    2022-08-10 Spontant omdöme
    Jag hade Jonathan och Oscar som utbildare för Open Water. Det var nog de bästa instruktörerna jag har haft vad gäller utbildning. Eftersom jag har ADHD diagnos kan jag ha svårt att koncentrera mig men instruktörerna var väldigt grymma på sitt jobb och gick igenom allt på ett väldigt bra sätt så alla förstod. Kände mig väldigt säker under vatten och det uppstod inte några frågetecken. Jag kommer definitivt tillbaka för att ta Advanced! Tack så mycket!
    2022-08-04 Spontant omdöme
    Jag har länge tänkt på att ta dykcert men tvekat pga viss oro för hur jag skulle reagera så pass långt under vattnet. Men har precis avslutat kursen open water dive hos sthlm dykcenter och är supernöjd!
    Instruktörerna Marcus och Oscar bidrar båda med stor erfarenhet och ett lugn som gjorde hela upplevelsen fantastiskt och som gett massa mersmak.
    Rekommenderar starkt 👌🙂
    2022-08-03 Spontant omdöme
    Had Jonathan W. and Oscar F as instructors.
    The best instructors one could possible get!
    Experienced, patient and very very pedagogical!
    Even the most difficult and crucial parts seemed easy with the tutoring!

Super proffesional with an exceptionall touch with humans.
    These guys are master by right and everyone in the group could sense it!

Stockholm Dykcenter got 2 of the best instructors I've ever come across in my life!
    I you're to dive, ask for these 2!
    2022-07-10 Insamlad av företaget
    Genomförde Open Water. Mycket bra kursupplägg och instruktör!
    2022-06-01 Insamlad av företaget
    Kanonbra instruktör (Jonatan) - tydlig och omhändertagande.

Jag tog grundkursen Open Water Diver och även torrdräkt samtidigt. Kursen låg på teori/pooldyk fyra torsdagar och sen utedyk en lördag och söndag och kursen sträckte sig alltså över en hel månad, vilket var bra då både teorin och praktiken fick sätta sig över tid.

Rekommenderar detta center starkt (åtminstone med Jonatan). Det är dyrt att ta cert men det var värt pengarna!
    2022-06-01 Insamlad av företaget
    Vi hade Jonathan som instruktör och var supernöjda. Tydlig och bra, både över och under ytan.
    2022-05-22 Insamlad av företaget
    Jag gjorde intensivkurs i Open Water och Dry Suit med Jonathan Wittberg. Det gick galant. Jonatan Wittberg är en oerhört erfaren och kunnig dykinstruktör. Han kunde svara på alla frågor och fick oss att känna oss 100% säkra under vatten. Känns otroligt kul att få en så bra start på min dykresa!

Fabian Rost
    2022-05-22 Insamlad av företaget
    Tack Jonathan för en grym Open Water/Dry Suit intensiv kurs! Du överträffade alla förväntningar, vi lärde oss allt vi behövde för att uppleva dyken på Island fullt ut! Annika
    2022-05-15 Insamlad av företaget
    Mycket trevlig personal som har gott kundbemötande. Väldigt fint i butiken och väldigt brett sortiment ❤️
    2022-05-15 Spontant omdöme
    Har gått alla mina kurser och köpt all min utrustning på Stockholms bästa dykcenter. Stor eloge till alla som jobbar där, speciellt tack till Jonathan som jag har tagit alla kurser med. Kan starkt rekommendera!
  • Björn Oscar F
    skrev om Stockholms Dykcenter
    2022-05-12 Spontant omdöme
    Självklart bästa betyg till bästa dykcentret!
    2022-05-12 Insamlad av företaget
    Riktigt nöjd med min open water kurs! Mycket trevliga och erfarna dykledare! Vår instruktör Jonathan var bäst! Tack igen för att du gör allt roligt och säkert!
    2022-05-12 Insamlad av företaget
    Kände att jag var i trygga händer från dag ett. Dykinstruktör Jonathan var hur trevligt som helst och lika effektiv som pedagogisk. Enda ”negativa” var att dykcentret inte riktigt förmedlade att viss nödvändig utrustning ej gick att hyra utan behövde köpas själv, men utöver det har jag inga klagomål!
    2022-05-11 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande och kunniga.
    2022-05-08 Insamlad av företaget
    Engagerad, tydlig och pedagogisk instruktör vilket gjorde dykutbildningen rolig och trevlig. Rekommenderas för de dykintresserade när de ska ta dykcert
    2022-05-08 Insamlad av företaget
    Trevlig personal och riktigt bra instruktörer.
    Bra instruktioner som gör att det blir lätt att lära. Kan rekommenderas! Tack framförallt Jonte för en bra och kul utbildning!
    2022-04-26 Insamlad av företaget
    Var inne i butiken förra veckan, otroligt trevliga, hjälpsamma och kunniga. Blev ett köp hos er såklart och kommer definitivt återkomma och rekommendera er till alla mina nära och kära!
    2022-03-25 Insamlad av företaget
    Instruktör Jonathan var extremt kunnig och trevlig. Så nöjd med våra dagar under torrdräktscertifieringen!
    2022-03-22 Insamlad av företaget
    Engagerad och hjälpsam kursledare, tydlig och klar kurs.
    2022-03-21 Insamlad av företaget
    En av Sveriges bästa dykcenter! Bästa dyk instruktör, Jonathan Wittberg. Rekommenderar varmt, mycket trevligt, seriöst och aktivt dykcenter.
    2022-03-21 Insamlad av företaget
    Grymma och extremt pedagogiska instruktörer. Kan starkt rekommendera att gå kurs hos Stockholms Dykcenter!
    2022-03-21 Insamlad av företaget
    Väldigt bra service och även trevlig personal.
    2022-01-16 Insamlad av företaget
    I took the Open water and dry suit courses in January with Lewis Robertson as the instructor. Great experience, Lewis was very dedicated and took the time to make sure I felt safe and mastered the required skills. In addition, he was very flexible in terms of calendar/time, making it easy to fit the dives into my schedule.

I highly recommend Stockholms Dykcenter.
  • CHRISTOPHER H
    skrev om Stockholms Dykcenter
    2021-12-16 Spontant omdöme
    Jag gjorde SSI Open Water och Torrdräktscert i slutet av november och hade Lewis Robertson som instruktör.
    Lewis var mycket pedagogisk och en duktig lärare, och det märktes att han har mycket erfarenhet. Stark rekommendation!
    2021-11-30 Spontant omdöme
    Jag gick Open Water + Dry Suit Speciality nu i slutet av november och jag är supernöjd. Dykledare var Lewis och han var fantastisk på alla vis. Alla andra på stockholms dykcenter jag träffade under tiden var också trevliga och hjälpsamma. Samtliga dyk kändes väldigt trygga trots att jag var lite nervös. Jag kommer helt klart ta fler dykkurser här.
    2021-09-30 Insamlad av företaget
    Superbra dykcenter med superba instruktörer!
    2021-09-28 Insamlad av företaget
    Fantastiska och otroligt duktiga på vad dom gör! Dom får helt klart bästa betyg.
    2021-09-22 Insamlad av företaget
    Jag gick en helgkurs (Grundkurs Open Water) tillsammans med min familj. Vi fick ett varmt och professionellt bemötande från början till slut!

Alla på dykcentret var hjälpsamma och tålmodiga med alla våra frågor och funderingar. Dykinstruktör Lewis Robertson är en skicklig pedagog såväl i teorisalen som i vattnet. Han skapade en lugn och trygg stämning i gruppen och var noggrann med instruktioner och återkoppling till såväl hela gruppen som till var och en. Hans sätt att ge instruktioner visar att han har lång erfarenhet av dykning och utbildning och har mycket god hand med människor i olika åldrar.

Det var tryggt, roligt och lärorikt och jag kan varmt rekommendera andra att ta sitt dykarcert på Stockholmsdykcenter. Kursen var mycket mer än vad jag hade vågat hoppas på!
    2021-09-22 Insamlad av företaget
    Jag har gått Grundkurs Open water. Jag gick kursen tillsammans med hela familjen och är otroligt nöjd med alla delar av kursen. Inför kursen så fick vi gott bemötande med snabba och tydliga svar på våra frågor. Under kursen så är jag otroligt nöjd med vår dykinstrutör,Lewis Robertson, som har förmågan att se samtliga deltagare och ge tydliga instruktioner. Trots att kursen var på engelska kunde mina båda barn enkelt följa alla delar. Jag kände mig även väldigt trygg med det tydliga säkerhetstänkande som genomsyrade hela kursen. Detta var tydligt i både övningar och agerande där inga deltagare pressades att gå utöver sin förmåga och där kursen anpassades så att den kunde förlängas för att alla skulle kunna hitta sin egen gräns och säkerhet. Kursen uppfyllde och överträffade alla mina förväntningar. /Martin Göthman
    2021-09-01 Insamlad av företaget
    Excellent course and instructors! At first, only a weekend seemed a bit short to learn all necessary skills, but with great guidance and cheers it was easier than I could ever imagine. Definately found my new true calling and am now convinced I probably am a whale. Cheers to Sthlms dykcenter!
    2021-08-29 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande. Lewis var grym! Trevlig rolig och jätte duktig 10/10 till honom!
    2021-08-29 Insamlad av företaget
    Oerhört bra. Instruktören jag hade (Lewis) var stöttande, pedagogisk och kunnig, hela utbildningen igenom. Små, konstanta framsteg som gjorde att eventuella obehagsmoment blev enkelt överkomliga. Jag kommer utan tvekan ta mina vidareutbildningar på Stockholms Dykcenter!
    2021-08-15 Spontant omdöme
    Precis avslutat Open Water dykkurs tillsammans med Lewis som huvudinstruktör och assist från Kari. Superpedagogiskt, bra uppstyrt och suverän hjälp på vägen! 🤿👌🤩

/Rebecca
    2021-08-14 Insamlad av företaget
    Kompetenta och engagerade instruktörer i Open Water kursen. Väldigt bra service vid köp av utrustning.
    2021-08-14 Insamlad av företaget
    Mycket nöjd med kursen. Hade Lewis som dykledare och han var mycket pedagogisk och duktig.
    2021-08-14 Insamlad av företaget
    Jättebra instruktör, bra och problemlösande bemötande. Sätter kunden i fokus.
    2021-08-11 Insamlad av företaget
    Är väldigt nöjd med min Open Water Diver kurs! Har fått ett otroligt bra bemötande av instruktörerna - både peppande och stöttande.
    2021-08-11 Spontant omdöme
    I’ve been happily diving with Stockholms dykcenter since 2009. I have done almost every course there is except the Instructor. Today my 12 year old daughter did the ow course. She had the best instructor in Lewis Robertson that with a nice and safe mentoring helped her through the course!
    Excellent job from Stockholms dive center.

/Ivan Pino
    2021-08-11 Insamlad av företaget
    Fint bemötande av personal och duktiga instruktörer.
    Deltog i en Open Water Diver kurs.
    2021-08-09 Insamlad av företaget
    Jag skulle ta Open Water Diver och var tvungen att skjuta upp uppdyk pga graviditet. Väldigt nöjd med hur de hanterade det - klart över förväntan. Ett år senare har jag nu mitt cert.
    Som helt ny är man lite nervös, men jag hade fullt förtroende för vår instruktör (Lewis Robertson). En spännande upplevelse där man kände sig trygg och en kul start med professionella instruktörer.
    2021-08-09 Insamlad av företaget
    Superduktiga instruktörer och kanonstämning i gruppen :)
    2021-08-05 Insamlad av företaget
    The 3-day Open Water course was conducted by the two teachers in a very well planned and solid way. On top of this, I had tons of fun!
    Olivia and Celine are excellent teachers and course leaders.
    Full score from me!
    2021-07-31 Insamlad av företaget
    Dykkursen var fantastisk, jag körde Open water samt dry-suit-tillägget. Många timmar i vattnet och en gedigen utbildning. Jag hade Lewis som instruktör, han var ett proffs som integrerade teorin i praktiken. Vidare kände man sig 100% säker oavsett vad som skulle kunna hända under ytan med Lewis. Allt som allt, extremt nöjd. Man fick mycket valuta för pengarna!
    2021-07-31 Insamlad av företaget
    Jättebra upplevelse rakt igenom. Professionellt och säkert. Lewis strålande som instruktör.
    2021-07-31 Insamlad av företaget
    Supernöjd med hela upplevelsen, sköna deltagare och framför allt bra instruktör.
    2021-07-21 Insamlad av företaget
    Jag kan varmt rekommendera Stockholms Dykcenter och Lewis, en mycket skicklig instruktör som med sitt engagemang, kunskap och pedagogiska fingertoppskänsla lär ut dykning. I övrigt varm och bussig stämning på dykcentret.
    2021-07-20 Insamlad av företaget
    Hjälpsamt och professionellt personal speciellt våran instruktör Levis som var väldigt kunnig och konkret . Kan rekommendera
    2021-07-14 Spontant omdöme
    I have wanted to take my diving certificate for a very long time and I finally managed to do it thanks to Lewis as a main instructor. Lewis is very professional, skilled and experienced. He is also very good at explaining and having patience.
    I had lots of fun and joy. I can truly recommend this course and Lewis as instructor. All the guys at Stockholm’s Dykcenter are very professional and skilled.
    2021-07-12 Insamlad av företaget
    Stockholms dykcenter gav ett utmärkt, flexibelt, bemötande trots restriktioner som pandemin medförde. Jag hade höga förväntningar som företaget levde upp till med råge. Upplevelsen var både utmanade och rolig. Det var en dykkurs - Open Water.