Sportaffär i Stockholms län

Tyresö  (1 st)

Topp 25 sportaffärer i Stockholms län

• 2 omdömen
    Magnus B
    Magnus B: Jag har svårt för fula skor. lika så typen som klämmer och bits. Ont i foten = ont i hela kroppen. Det måste vara nåt med att förankringen ger möjligheter för fundamentet att rota sig. Ecco ni minns; skokedjan som gjorde sig ett namn på att sälja sköna men fula skor. Det var då det, på 70 talet. Jag vet inte om Rockport är en amerikansk variant med samma pitch som Ecco, men med den skillnaden att skorna både är snygga och sköna; så sköna som ginge fossingen på moln av vitt ludd. Först trodde jag det var nåt ful och rackarspel med butikens golv, att det var därför det sviktade så mjukt i steget. Men det var det inte.
  • Sussi W
    Sussi W: Har precis gått grundkursen PADI Open Water Diver hos Waterhouse. De glada, proffsiga, pedagogiska instruktörerna Peter och JC tog oss genom utbildningen på ett kanonbra sätt :)Kan varmt rekomendera denna kurs!
  • Martin H
    Martin H: Har köpt två cyklar till barnen här, alltid kanonbra bemötande och är det några problem så har det bara varit att komma in med cykeln så ordnar de det.
  • anders s
    anders s: exceptionell hjälp vid utprovning av nya joggingskor, mycket olika märken och modeller och trevligt bemötande, har även fyndat riktigt fina vinterjackor vid rea tidigare
  • 3 omdömen
  • Kurt R
    Kurt R: Enastående service och blixtsnabb leverans. Kan varmt rekommendera er att handla här, personal som vet vad dom säljer och kan guida er rätt.
  • 4 omdömen
    Fredrik H
    Fredrik H: Bra jobbat Kungsgatan. Anna-Ida var duktig, gav bra service, hade engagemang och glädje, verkar som att hon gillar sitt jobb. Dessutom kan hon sälja :-) Tyvärr fanns inte byxorna som jag ville ha i min storlek, så jag tvingades gå till Sveavägen. Men nästa gång går jag tillbaka till Kungsgatan.
  • Jojje L
    Jojje L: Har handlat här ett par gånger och tycker butiken har ett bra sortiment för oss som gillar styrkelyft eller tyngdlyftning. God service och hyfsat snabba leveranser. Den fysiska butiken i Upplands Väsby är dock inte värd ett besök pga dåligt utbud.
  • Björn W
    Björn W: Bra utbud av både nytt och begagnat. Prismässigt helt ok, men förvänta er inga tokfynd. Det som ger det höga betyget är utbudet och framförallt väldigt trevlig, kunnig och engagerad personal
  • 2 omdömen
    Melker F
    Melker F: Bra personal och bra lokal
  • Petter B
    Petter B: Trevlig och hjälpsam personal, men aningen höga priser på arbete/montage.
  • Tobias B
    Tobias B: Blev galet överraskad av bemötandet på Stockholms Cykel & Sportservice. Kom dit med min cykel och ansatsen, "hej jag skulle behöva lämna in den här på service." Gick därifrån efter fem minuter, alla felen avhjälpta, galet trevligt bemötande och utan att behöva betala några pengar. Kan inte bli bättre. Tack Stockholms Cykel & Sportservice!
  • 6 omdömen
  • Tobias S
    Tobias S: Jag vill tacka och rekommendera bike sweden. I helgen var jag och min familj i Stockholm på semester. Vi kontaktade bike då vi fick punktering på däcket till våran barnvagn. Vi kunde komma direkt och fick hjälp omgående (reparationen sköttes med våran dotter sovandes i vagnen :-) Bemötandet var klockrent och vi kunde fortsätta vår semester.
    Gustaf L
    Gustaf L: Älskar OneOff! Brukar i de flesta lägen handla min utrustning där, dels för att de har ett utbud inom skate/snow som ingen annan butik kan mäta sig med men också för att butiken ligger bra till, centralt och nära hem! Helt ok priser med tanke på förutsättningarna får jag väl lov & säga.
    Robert O
    Robert O: Den största och bästa hockeybutiken i Sverige, troligen i Norden. Dom ahr en systerbutik i Los Angeles och butiken i södertälje är större. Dom har det mesta här. Mycket bra priser också. Rekomenderas ++++
    johan s
    johan s: bra och trevlig service.kunng personal och väldigt bra priser! rekommenderas!
    Oscar C
    Oscar C: En av fantastiskt få riktiga (och seriösa) bågskyttebutiker i Sverige. Personalen är engagerad, kunnig, seriös och riktigt trevlig. Utbud och pris är balanserat och vettigt, vilket ytterligare gör det till en fantastisk affär. Att affären inte enbart inriktar sig på tävlingsskyttar är ytterligare en trevlig aspekt.
    Mattias A
    Mattias A: En bra sportaffär med väldigt kunnig och tillmötesgående personal. Butiken har även ett bra utbud av såväl sportartiklar som mer moderelaterade varor. Jag personligen har aldrig varit missnöjd när jag lämnad butiken, och heller aldrig haft något problem vid byten och liknande.
  • carina w
    carina w: bra och proffsigt bemötande, kunniga, bra service på utrustningar mm. bättre än jag räknat med.
    Bea B
    Bea B: Affären är liten vid jämförelse men personalen är bäst! Trevliga och hjälpsamma
  • 5 omdömen