Sindri atë isobel O:
Bokade taxi en dag i förväg för att vara säker på att hinna med mitt snabbtåg från Hässleholm. 40 minuter innan den skulle komma ringer de och säger att den kommer bli en timme sen, vilket skulle få mig att missa tåget. Blev tvungen att avboka och fixa taxi från annat bolag. Kommer inte boka med detta bolag igen.
Qpaqex:
Jag bara älskar Taxi Skåne.
För det första. De har förare som kör bra.
För det andra. Rena och välskötta bilar. Det förstår det här med vad vi kunder kräver.
För det tredje. Bra priser. Har förr åkt längre sträckor med lågprisbolagen och tyckt det varit dyrt. Åker samma sträckor med Taxi Skåne och inser de är billigare.
För det fjärde. En bra växel! Det gör mycket med ett trevligt bemötande. Det får du inte hos de andra bolagen i Malmö.
För det femte. De håller vad de lovar. Säger de sju minuter, så tar det sju minuter.
Känner mig alltid trygga med Er Taxi Skåne. Bäst i Skåne och nog bäst i Sverige!
Kenneth R:
Väldigt trevlig förare, som var punktlig. 180 kr fast pris mellan Åkarp och Malmö. Prisvärt alltså.
Enda minus är att de har bara två bilar. Även när jag bokade en dygn i förväg så behövde de ändra tiden pga krock med annan färd.
Henrik S:
Denna mannen och taxibolaget borde spärras in i ett thailändskt fängelse eller behandlas som killen i Midnight Express. Han lurar och bedrar folk på sina slantar. 399 kr för 1,2 km. Från Gustaf Adolfs Torg i Malmö till Rörsjöstaden. Vi hade tyvärr festat och var på partajhumör så ingen reagerade över priset. Undvik eller spärra helst in denna tjyv "människa".
Sara Kristina W:
Detta är ett bluff-företag! Vi åkte 2 km i Malmö och han tog 300kr för resan. Han påstår sig tillhöra ett företag i Göteborg. Vid kontakt med dem säger de att de inte har bilar i Malmö. Vi har försökt kontakta taxiåkare och företaget men på kvittot signalerar det att han driver en enskild firma och kvittot saknar kontaktuppgifter. Vill verkligen varna för detta bluff-företag!
Vi hoppas på en kontakt med företaget!
Björn J:
Nu är ju skolan igång efter jul och ny år.. Då får man börja jag dom för att bilen ska komma i tid och hämta barn.. Detta bolag är ett skämt som inte borde få hålla i denna tjänst. Malmö stad vakna!!!!
Anas S:
Tyvärr var taxichauffören Siadat inte ärligt med mig när han sa att han har ett fast pris på resan från Malmö till Lund. Det visade sig att hans fasta priset kunde han sätta till vilket nivå han önskar göra och var ca 300 kronor mer än vad de andra taxi företagen begär
Karina Ingegärd I:
Upplevs som skojare. Ger ut falska fel kvitto vid åktur. Svara ej på mejl för att ev rätta till sitt ”misstag”. Nu blir de ett besök på polisstationen. Bevis i form av foton/ kvitto/bank utdrag och gps.
Stefan C:
Vi var ett gäng som skulle åka från Skummeslöv till Båstad och bokade en taxi, vi fick bekräftat att taxin skulle komma. När det väl var dags så gick hela gänget ut på gatan och väntade. Men taxin kom aldrig, när vi försökte ringa så hade de dessutom stängt av sina telefoner.. Det blev därmed ingen utgång för mig och mina vänner.
Riktigt uselt!