Trafikskola i Halland

Varberg  (3 st)
Halmstad  (3 st)

Topp 9 trafikskolor i Halland

• Josefin K
    Josefin K: Otroligt varma och goa körlärare. Trygga i sitt sätt att lära ut! Kunde inte valt en bättre körskola!
  • Louise B
    Louise B: TUSEN TACK AHLBÄCKS !! Ni är helt fantastiska !! Jag vill säga till alla. . . GÅ HIT om ni ska ta körkort. Alla är så goa och glada. Man flabbar hela tiden. Körlektionenrna är jättekul och Lotta är så go och hjälper en alltid. En trafikskola med sköööön känsla !! Tack, Tack, Tack !! Kramar Louise
  • Tina T
    Tina T: Bara gott att säga om trafikskolan och personalen. Min son körde med Patricia och vi ger henne 10 av 10 möjliga stjärnor, så pedagogisk och kunnig. Hon fick min son att slappna av inför lektionerna och inte vara nervös. Tack vare henne så fixade sonen körkortet på första försöket. Rekommenderas starkt!
  • Brenda Akinyi L
    Brenda Akinyi L: Tydliga instruktioner… check👍,mycket tålamod …check👍,väldigt snäll och trevlig…check och hon få en att känna sig väldigt trygg👍.Rätt beskrivning av Mia,min trafiklärare på Körkort Center i Halmstad. Är du en elev som behöver en lugn,trygg lärare med mycket tålamod,då är Mia din trafiklärare.Aldrig känt mig så trygg på vägen än när jag körde med henne. Det har varit en underbar resa med dig Mia,you are trully one of a kind! Körkort Center har tur som har dig!!
  • Christopher A
    Christopher A: Fick bra hjälp av Rashid, han såg ganska snabbt vad jag behövde hjälp med för att lyckas med mc kortet. Toppen gubbe och hyggliga priser. Flexibel med tider och anstränger sig för att man ska lyckas. Rekommenderas till de som ska ta MC Kort. // C
  • Anders L
    Anders L: Jag vill varmt rekommendera denna trafikskola! Den utgår från dina behov och är mycket prisvärd. Eva sköter administrationen på ett strålande sätt och har alltid tid över för ett leende. Alf är en jättebra lärare, tydlig, pedagogisk, rolig och mycket engagerad. Jag Hade väldigt trevligt med honom i bilen. Ett stort tack till Alf och Eva på Trafikcenter i Varberg för att ni såg till att jag tog mitt körkort.
  • Wisai S
    Wisai S: Tog körkort där 1993. Nu ska min son gå i samma väg. Mycket personligt bemötande som min son gillar skarpt. Ska ta min andra son på handledarkurs där.
  • Sandra M
    Sandra M: Jättebra lärare som hjälper en mycket på vägen till sitt körkort!!