ANNA W:
Jag ger salong kungakronan högsta betyget. Jättetrevliga och fantastiskt fin lokal. Jag fixade mina fransar och det blev verkligen jätte jätte snyggt. jämna och tjocka. Jag är kanon nöjd. Tack tjejer för världens snyggaste fransar! kram
Annika T:
Jag gick hit per rekommendation av en vän. Jag behövde akut nya p-piller och hade kollat fel på deras hemsida när dom hade öppethus. När jag kom dit stressad för att inte sitta förgäves i timmar på ett öppethus för att få p-piller utskrivna, upptäckte jag att dom inte hade öppethus den dagen och blev så frustrerad att jag skulle vara tvungen att åka till Mama Mia på Östermalm. När jag skulle sätta på mig skorna ropar en av barnmorskorna att jag skulle vänta.
Dom skulle egentligen ha möte men det blev inställt och hon den trevliga barnmorskan tog sig tid och hjälpte mig. TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR HJÄLPEN!
sofie e:
Medan de andra vårdcentralerna betar av dig på 2 minuter för att de nya reglerna sätter blåslampan i rumpan på läkarna, känns det befriande avslappnat på söderdoktorn som till synes obesvärat låter sina rumpor svida till förmån för patienten. I övrigt känns miljön i väntrummet mer som en lounge på ett lite flådigare hotell som gör att man känner sig som en viktig person och inte bara ytterligare en jobbig patient. Rekommenderas!
Eva Marie L:
Går med min gamle far på mottagningen. Vänligt och proffesionellt mottagande från reception, provtagning, sjuksköterskor, hjälpmedel och läkare. Förklarar bra om provsvar.