Vårdcentral i Stockholms län

När det gäller vård är vi svenskar vana vid att vara låsta vid en och samma vårdcentral, men det börjar komma mer och mer privatvård på marknaden. Här på Reco.se kan du läsa om vård som tidigare kunder varit nöjda med och som är aktuell för dig.

Eftersom det är relativt nytt med privata kliniker kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig. Här på Reco.se kan du finna olika typer av vård. Många kliniker för specialistvård som t.ex. naprapati och kiropraktik, men även tandläkare och allmän vård finns listade här.

Vi hoppas att du ska hitta det du söker och en vård som lindrar dina besvär. Lämna gärna ett omdöme själv när du använt en vårdcentral i Stockholms län, det kan komma att hjälpa framtida patienter!

Orter i Stockholms län

• 132 omdömen
    Lennart N
    Lennart N: Alltid ett positivt bemötande och en professionell behandling
  • Naciye N
    Naciye N: Jag var hos Dr Janusz Kasina på Skärholmens Gyn Mott idag, för att göra en allmän undersökning. jag blev helt imponerad av hans sätt att bemöta mig på och hans fantastiska omtanke. jag ville på min egen begäran ville ta ett cellprov vilket han tog utan att ta betalt för( på andra mott. måste man betala minst 150 kr). jag tyckte att han hade relevanta frågor och jag kände mig lugn och trygg. han lyssnade på mig och det kändes som jag hade all världens tid på mig att berätta om mina problem och åkommor. han gjorde gyn undersökning och berättade allt i minsta detalj för att lugna ner mig. jag hörde från en kollega som hade varit hos honom nyligen att han är väldigt bra. Så min upplevelse hos honom var helt underbart och jag har hittat min gynekolog
  • Jan Mikael G
    Jan Mikael G: Bästa tandläkarna i hela stan:-) bet av en tand en lördagsmorgon, fick tid samma dag, slå det om ni kan:-)) har gått hos dom i 15 år, alltid bästa servicen, alltid med ett leende, prova själv, du blir garanterat inte besviken!!
  • 21 omdömen
    Elisabeth S
    Elisabeth S: Psykologavdelningen och Anna W: otroligt bra, fantastisk hjälp på alla sätt! Allmänvård: lätt att få akuttid men extremt lång väntetid när man väl är där. Måste förbättras
  • 4 omdömen
    Barbro L
    Barbro L: Vill du bli varmt mottagen och kärleksfullt behandlad rekommenderar jag verkligen Kaarina som driver Aino Shiatsu. Kaarina är en mycket erfaren, lyhörd och kvalificerad terapeut. Du lämnar henne med ett nöjt leende på läpparna och vill genast tillbaka igen.
  • Daniel B
    Daniel B: Måste få tipsa om den idrottsläkare som jag varit hos och som måste vara den bäste. Jag har varit hos flera andra i andra sammanhang tidigare. Jag kunde knappt gå eller röra mej men efter behandling hos dr Leijonwall och medarbetare har jag kunnat återgå till elitnivå. Vilken skillnad mot ortopedkliniken och vårdcentralen! De tog sej rejält med tid att lyssna på vad jag hade att säga. Kan varmt rekommendera dem!
  • Suzanne O
    Suzanne O: Jag är väldigt nöjd med min husläkare. Får största respekt när jag framför mina medicinska problem. Bra uppföljning med medicin, remiss och blodprover. God återkoppling i ärendet.Känner förtroende för de läkare jag träffat.
  • Anders P
    Anders P: Fantastisk personal, excellent bemötande och skickliga läkare. Jag har under åren haft kontakt med 3 st som gett mig den bästa vård man kan få!
    Johan P
    Johan P: Jag har hyrt ut min lägenhet via dem, absoluteapartment.com och det har fungerat kanon! Vi hyrde ut under en sommar och så tog vi pengarna och drog till Thailand samma vinter. Riktigt bra svensk sida med serviceinriktad personal!!
  • Ingela M
    Ingela M: Varje gång jag är hos Doktorteam undrar jag varför inte fler hittat dit? Det är en så fantastisk vårdcentral och de tar sig verkligen tid. Ã?r så unikt hjälpsam och trevlig personal. Ingen som går dit kommer att ångra sig.
    Felicia R
    Felicia R: Om du vill ha den absolut bästa hudvården för ett bra pris skall du definitivt besöka SkinPlan Center! Här kan man mäta huden och faktiskt se bättre resultat när du har använt produkterna!
    ANNA W
    ANNA W: Jag ger salong kungakronan högsta betyget. Jättetrevliga och fantastiskt fin lokal. Jag fixade mina fransar och det blev verkligen jätte jätte snyggt. jämna och tjocka. Jag är kanon nöjd. Tack tjejer för världens snyggaste fransar! kram
  • MaryX J
    MaryX J: Sveriges bästa husläkare. Att komma till Djursholmsdoktorn och vänta är som att komma hem till sitt eget vardagsrum. TV i bakgrunden, sköna snygga möbler, vatten, äpplen och läsning för alla stora som små och män som kvinnor. Snabb och bra hjälp får man. Kommer aldrig att byta ut min husläkare även om jag numera måste resa för att komma dit. Fler läkarmottagnignar skulle ta efter...
  • Anna H
    Anna H: Naprapaterna här vet verkligen vad du gör. Jag har gått till LB i många år och fått jättebra hjälp på ett superbra sätt. Lokalerna är fräscha och lugna, de är flexibla med betalning kontant eller faktura, utrustningen är av hög kvalitet osv. Jag tycker att de är lyhörda och mjuka, på ett sätt som gör att jag har utvecklat ett stort förtroende för dem. De är välutbildade, kompetenta och brett kunniga.
  • m
    m: En mycket kompetent läkare som tar sig tid att lyssna!!
    Sören  N
    Sören N: Oerhört kunnig! Besitter en vidsynthet som man skulle vilja se mera av inom läkarkåren. Ställer diagnoser med stor säkerhet. Patienten är i centrum. Mycket kunnig och trevlig personal. Kan med varm hand rekommenderas.
    Annika T
    Annika T: Jag gick hit per rekommendation av en vän. Jag behövde akut nya p-piller och hade kollat fel på deras hemsida när dom hade öppethus. När jag kom dit stressad för att inte sitta förgäves i timmar på ett öppethus för att få p-piller utskrivna, upptäckte jag att dom inte hade öppethus den dagen och blev så frustrerad att jag skulle vara tvungen att åka till Mama Mia på Östermalm. När jag skulle sätta på mig skorna ropar en av barnmorskorna att jag skulle vänta. Dom skulle egentligen ha möte men det blev inställt och hon den trevliga barnmorskan tog sig tid och hjälpte mig. TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR HJÄLPEN!
  • Alf Max Joacim A
    Alf Max Joacim A: En fantastiskt duktig läkare med enorm kunskap och erfarenhet! Unik kunskap inom många områden samt ett kontaktnät till specialister för alla områden! Rekomenderas!!
  • Jessica S
    Jessica S: Han vet vad han gör. Hans kunnande är djupt.
  • Cecilia A
    Cecilia A: Jag tror han den bästa läkare jag hade i sverige!!
  • Lotta B
    Lotta B: man blir alltid väl mottagen som patient. Man blir lyssnad på och tagen på allvar.
  • Kristina B
    Kristina B: Bra laboratorium, har tagit många blodprov och dom är så duktiga på det dom gör. Även snabb återkoppling när det gäller rådgivning, boka läkare el förnya recept. Är tacksam att det finns en Vårdcentral i Storvreten.
  • Anette S
    Anette S: Som många påpekade han är bara ute efter pengar. Jag hade vädjat via mail att hjälpa mig då jag har sådan värk och mycket svårt att sova. Han ringde mig och jag blev glad. Men det var bara för att strö salt i såren. Du ska veta att det kostar 2000 för en konsultation. Nä sa jag, jag har bara sjukersättning. Happ sa han och la på. Vem gör sånt. Han hade dessutom svarat via mail men där hade han inte berättat om hur mycket första besöket kostar. Men har man pengar så kan du nog få tid samma
  • 2 omdömen
    Johan E
    Johan E: Har gått hit för massage och har blivit riktigt väl behandlad både i bemötandet men framförallt omhändertagandet av min ömma kropp. Knutar och sega muskler blev avslappnade och kroppen kändes riktigt fräsch ett längre tag efteråt. Enda invändningen vore att de får ens timme att gå alldeles för fort :)
  • Jessica K
    Jessica K: Inga konstigheter har hjälpt mig i 5 år och är lika nöjd nu som vid första mötet