Vårdcentral i Stockholms län

När det gäller vård är vi svenskar vana vid att vara låsta vid en och samma vårdcentral, men det börjar komma mer och mer privatvård på marknaden. Här på Reco.se kan du läsa om vård som tidigare kunder varit nöjda med och som är aktuell för dig.

Eftersom det är relativt nytt med privata kliniker kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig. Här på Reco.se kan du finna olika typer av vård. Många kliniker för specialistvård som t.ex. naprapati och kiropraktik, men även tandläkare och allmän vård finns listade här.

Vi hoppas att du ska hitta det du söker och en vård som lindrar dina besvär. Lämna gärna ett omdöme själv när du använt en vårdcentral i Stockholms län, det kan komma att hjälpa framtida patienter!

Orter i Stockholms län
Haninge  (1 st)
Botkyrka  (1 st)

Topp 25 vårdcentraler i Stockholms län

• Alf Max Joacim A
    Alf Max Joacim A: En fantastiskt duktig läkare med enorm kunskap och erfarenhet! Unik kunskap inom många områden samt ett kontaktnät till specialister för alla områden! Rekomenderas!!
    Annika T
    Annika T: Jag gick hit per rekommendation av en vän. Jag behövde akut nya p-piller och hade kollat fel på deras hemsida när dom hade öppethus. När jag kom dit stressad för att inte sitta förgäves i timmar på ett öppethus för att få p-piller utskrivna, upptäckte jag att dom inte hade öppethus den dagen och blev så frustrerad att jag skulle vara tvungen att åka till Mama Mia på Östermalm. När jag skulle sätta på mig skorna ropar en av barnmorskorna att jag skulle vänta. Dom skulle egentligen ha möte men det blev inställt och hon den trevliga barnmorskan tog sig tid och hjälpte mig. TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR HJÄLPEN!
    sofie e
    sofie e: Medan de andra vårdcentralerna betar av dig på 2 minuter för att de nya reglerna sätter blåslampan i rumpan på läkarna, känns det befriande avslappnat på söderdoktorn som till synes obesvärat låter sina rumpor svida till förmån för patienten. I övrigt känns miljön i väntrummet mer som en lounge på ett lite flådigare hotell som gör att man känner sig som en viktig person och inte bara ytterligare en jobbig patient. Rekommenderas!
  • 18 omdömen
  • 2 omdömen
    Johan E
    Johan E: Har gått hit för massage och har blivit riktigt väl behandlad både i bemötandet men framförallt omhändertagandet av min ömma kropp. Knutar och sega muskler blev avslappnade och kroppen kändes riktigt fräsch ett längre tag efteråt. Enda invändningen vore att de får ens timme att gå alldeles för fort :)
  • 12 omdömen
  • Lars Ingvar R
    Lars Ingvar R: Lidingödoktorn alltid kompetent och pålitlig.
  • Matthias W
    Matthias W: Otroligt dåligt bemötande, när du lämnar ditt mobilnr och sedan ringer dom upp efter någon timma. Kvinnan som ringa mig var på dåligt humör och otrevlig, kort och aggressiv i tonen och la sedan på i örat, för hon tyckte bla annat att jag inte skulle ta upp deras tid då jag inte är listad hos dem. Fast jag brukar gå hos dom, då jag bor i Solna
  • Jessica K
    Jessica K: Inga konstigheter har hjälpt mig i 5 år och är lika nöjd nu som vid första mötet
  • Hanna Alice Ingeborg L
    Hanna Alice Ingeborg L: Mkt tillgänglig och trevlig, glad att jag har denna vc.
  • Tobias B
    Tobias B: Gah! En fästing...på pungen. Förtvivlad över att bli skändad av en sån liten varelse bokade jag genast tid på Stockholm Medical Office för bästa tänkbara skydd för framtiden. Här skrattade personalen hjärtligt och meddelade att i år, 2010, är det värre än någonsin med fästingar. Därefter stack de mig ömt med nålen och välkomnade mig igen om 6 veckor. Stockholm Medical har en avslappnad och skön inställning till livet och mycket humor. Dessutom tycks de vara rutinerade och med en fin fin service. Om du ska vaccinera dig, gör det här. Verkligen.
    Martin
    Martin: Bra service och skojiga thailändskor. bjuder på kaffe el the
    Benke G
    Benke G: Kanonställe med duktiga tjejer. Det ryggonda gick äntligen över!
  • Johanna K
    Johanna K: Va där innan en 3 månaders resa till Thailand och fick väldigt bra informatiom om allt från vilka vaccin som behövs till hur man minskar risken för stölder, sjukdomar osv. Mycket bra, smidigt gjort! Studentrabatt på 15% gjorde det tom ännu bättre =)
  • Ingela K
    Ingela K: HELT FANTASTISK PERSONAL - VILKEN TILLGÅNG FÖR INVÅNARNA I SÖDERTÄLJE!
  • Ann V
    Ann V: Hon var mycket noggrann och hjälpsam. Tack Eugenia för ditt öppna sinne.
    Karin J
    Karin J: Mycket bra. Lätt att få kontakt och flera bra läkare.
  • Elina E
    Elina E: Jag var här för preventivmedelsrådgivning och direkt när jag kom dit kände jag mig välkommen. I fina lokaler på Skeppsbron med utsikt över Stockholm finner du trevlig och kunnig personal. Jag vet var jag kommer gå den dagen jag väntar barn!
  • Ulla Birgitta B
    Ulla Birgitta B: Tänk så olika vi tycker. Personligen upplever jag personalen på Läkarhuset Hötorgscity som ytterst professionella och vänliga. Och för mig finns ingen bättre gynekolog än Charlotte Ullberg. Jag har varit patient hos henne under många år och mitt förtroende för henne bara ökar.