Alla kategorier Vårdcentral Stockholms län Stockholm Norrmalm Läkarhuset Hötorgscity

Läkarhuset Hötorgscity

Sveavägen 13, 111 57 Stockholm — Visa karta

1.3 i betyg av 3 omdömen
 

Läs vad 3 kunder tycker om Läkarhuset Hötorgscity

 • 2019-01-09

  Spontant omdöme
  Hannah K skrev om Läkarhuset Hötorgscity
  Var till gynekolog Charlotte Ullberg och har aldrig tidigare blivit så kränkt och illa behandlad ! Hon lyssnade inte och avbröt mig hela tiden och var mycket otrevlig och respektlös! Ingen empati för mig alls.Undersökningen gjorde hon snabbt och utan intresse för att göra ett bra jobb.Jag jobbar själv som sköterska inom vården och jag skulle aldrig behandla mina patienter på detta vis! Charlotte Ullberg är den mest nonchalanta och otrevliga människa jag träffat och hon har ingen kunskap inom sitt område -kliniskt eller socialt! Avråder alla att gå dit. Jag var mycket ledsen och kränkt efter besöket. Läs mer
  gillar detta
 • Kathia M

  2018-03-24

  Spontant omdöme
  Kathia M skrev om Läkarhuset Hötorgscity
  Jag hade undersökning på deras gynmottagning, själva mottagningen var bra, men den läkaren som jag fick träffa ( Nicolas von Uexekull) behandlade mig uselt !

  Jag kom dit pga besvär av klåda, smärtor samt hormonrubbnibgar
  Det gick bra i början då han ställde frågor som hade med min sexuella hälsa, samt gav mig tips på vissa saker jag inte riktigt tänkt på , men sedan går det överstyr.
  Han pratade om min vikt och sa på ett jättehårt sätt att jag är överviktig, och att alla mina problem berodde på min överviktighet.
  Självklart kan fetma ge dålig hälsa, men jag tror definitivt inte att det ENDAST beror på det då jag började ha mina besvär c,a 4 år innan jag blev överviktig till idag. (Jag är idag 165 cm och väger 83 kg). Det sa jag också till honom men han vägrade att ta in det i sin jäkla skalle. Han skällde ut mig på ett indirekt sätt genom att säga " Alltså du vet att du är jätte överviktig , sen kommer du hit undrar varför du har klåda, det är ju självklart att du har klåda samt hormonrubbningar om du är överviktig. Han var inte bara otrevlig utan han dumförklarade mig också.
  Dert är bra att veta att fetma medför dålig hälsa, men att dumförklara mig och dessutom låta jätte arg på mig för att jag inte har koll på det, man kanske har en diagnos som gör att man har svårt att få information, man kanske inte har orkat ta reda på info bara.
  Min boendestöd sa till honom att det kanske är sant att det är pga av fettma, men att kanske vore det bra att ändå behandla de extrema hormonrubbningarna som han själv säger att det är klart att jag har, ( FASTÄN det inte fanns provresultat), han sa då "Nej". Jag sa att jag vägde 83 kg men han sa att jag ser ut att väga mer, jag mäte mig på hans våg och det visade sig att jag vägde det, han bad då inte äns om ursäkt. Min boendestöd sa också till honom att det kanske är så att jag har svårt med att hållla vikten pga att jag bla är sjukskriven för deppression , han svarade då att han ej köper det. Måste också tilläga att hans monolog om min vikt dröje c.a 95% av tiden , resten på gynundersökning

  Efter gyn undersökningen så var jag tankspridd och tog inte ner mitt ena ben på en gång, han drog då ner benet på ett surt och nästan våldsamt sätt . Han borde ha sagt " ursäkta men du kan dra ner benet nu " . Han har ingen rätt att röra mig. Han gav mig råd att använda inmtiolja för min klåda, då frågade jag om jag jag kan komma iffal min klåda ändå fortsätter, han svarade " Gå ner till 65 kg innan "
  Tyvärr så var jag naiv att inte inse det direkt. Han var så pass snäll i början genom att uppmuntra mig med det problem jag hade kring mit problem kring sex o samlevnad, att jag tänkte då " aja han är kanske lite sträng men ändå snäll människa. Men efter mötet så tänkte jag en lång stund efteråt och insåg att han behandlade mig på ett dåligt sätt. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-03-05

  Spontant omdöme
  Ann-Cathrine P skrev om Läkarhuset Hötorgscity
  Jag har inte varit med om sämre bemötande inom vården än på Hötorgets läkarhus och gynekolog Charlotte Ullberg.

  Istället för att kunna betala direkt i receptionen måste man vänta hos sekreterare som dessutom inte kunde erbjuda faktura utan hänvisade till att faktura inte kunde ges pga besöket var bokat. Jag har hos både vårdcentral och annan vårdgivare kunnat betala mot faktura när jag bokat besök i förväg.

  När jag väl fick komma in till gynekologen fick jag inte ens ett "välkommen" och ett surt och irriterat bemötande. Jag hade sökt för besvären tidigare men på annan mottagning och fick hos Charlotte bara till svar och de på Hötorgets läkarhus inget hade att erbjuda. Charlotte rabblade upp hur olika mediciner fungerar och konstaterade bara att jag skulle söka annan vård trots att jag sökt för gynekologiska besvär. Hon saknade helt intresse och empati för mig som patient.

  Jag avråder alla från att söka denna gynekolog och mottagning. Läs mer
  Hannah K, Mary gillar detta