LARS K:
Är mycket nöjd med City+7 har varit hos Dr Anders som på ett professionellt sätt utför sin behandling. Gjorde ett speritomi prov också mycket professionellt. Var hos en trevlig läkare på vårdcentralen som tog sig tid med undersökningen jag röntgades också detta var på en fredag på måndag ringer läkaren och frågade hur svullnade var. Det kallar jag omtänksamhet.
carita r:
FANTASTISKA och duktiga! Helt chockad! Måste berätta! Har du eller ditt barn läkarskräck? Gå dit! Var där med liten nervös kille, 2år, som hade halsfluss. Läkaren märkte att han mådde väldigt dåligt å var skraj, så han satt å småpratade med grabben en stund så han slappnade av. Vi ställde dumma frågor, han svarade glatt, kollade i sin bok och på datorn. Tog sig GOD tid för oss. Väldigt lugn och avslappnad atmosfär, läkarna promenixar in till varandra för att dubbelkolla och småprata, de verkar tycka om varandra. Och BRYR sig VERKLIGEN om patienten! När vi skulle ta halsprov (lilla killen livrädd sen dålig erfarenhet av det innan) så såg sköterskan genast att han var väldigt rädd, så hon ville inte ens göra ett misslyckat försök för hans skull. Så hon ringde läkaren. Som avslappnat kom strosande satte sig framför pojken, småpratade lite till med snäll röst...sen sa han lugnt till kollegan: -Nu kör vi. På 3 sekunder hade de försynt greppat pojken i ett fast grepp, fått honom att öppna munnen FRIVILLIGT!, in med topsen, ut igen. Grabben sa inte ett pip! Jag är väldigt imponerad! Har du små sjuka barn så är de HELT fantastiska!
Monika E:
Har varit parient på kliniken i långt över ett decennium för lindrande behandling av restsymptom som bland annat neuropatiska smärtor från en nervskada jag fått två gånger på samma nerv. Andra specialistläkare hade avfärdat mitt tillstånd som färdigtbehandlat och något jag måste lära mig att leva med. Så angrep inte dr Håkan Löfving mitt problem, utan i stället jobbade fram en lösning för mig som gör det möjligt för mig att leva utan smärta. Löfving är en läkare med ständigt uppdaterad och aktuell kunskap inom medicin, högst professionell och i med den inom detta yrke nödvändig balans av empati och integritet. Rekommenderar denna medicinare. Trots att jag så småningom fick erbjudandet av mitt landsting att få motsvarande behandling på hemorten så fortsätter jag att åka flera hundra km och betala full läkartaxa hos Löfving.
Filip L:
oproffsigt! Lät som tandläkaren satt och tränade på de latinska namnen för de olika tänder som finns när de gjorde min undersökning. Sköterskan förstod inte alla termer så han fick översätta till svenska vilket gör det hela tämligen meningslöst. Sen säger de att de ska skicka iväg mina foton till specialist för avgörande om jag behöver dra ut en tand och efter flera månader ringer jag tillbaka och frågar "vad händer" och då säger de att de glömt bort mig. Snacka om oproffsigt när man betalar så mycket!!!
Harriet J:
Listad på denna klinik men aldrig varit där.
Efter att lämnat meddelande på telefonsvararen om att jag önskar tid blir jag uppringd av en ssk som absolut inte borde hantera patientkontakt på telefon. Önskar ett enkelt ärende; förnya ett recept. Kräver förstås ett läkarbesök och blodprov. Finns ingen tid att få!!! Jag mer eller mindre uppmanas att söka mig någon annan stans, vilket jag också ämnar göra. Makalöst bemötande redan "i dörren" till denna vårdcentral. Tydligen inga krav på besök inom en vecka.
Marcus S:
oförskämt bemötande i receptionen. aldrig blivit bemött så illa på en klinik innan. de visste inte fullt ut vilka tester de hade att erbjuda (hälsotester) och klargjorde inte fullt ut varför jag var där. testerna som gjordes var dock bra och läkaren finns inget att anmärka på.
Torbjörn A:
Skulle fått mitt recept å till och med påminnelse 2 gånger denna veckan men inget recept kom å receptionen lovade att det har kommit fram till läkaren å dom behöver till å med min journal inga problem alls sa jag har haft samma läkare i nästan 10 år fick sjukskriva mig på lördag och söndag för detta även måndag med blir ledsen 😢😥
Kalle B:
Ringer upp så att man slipper sitta i telefonkö. Trevligt och korrekt bemötande på Backa Läkarhus i Brämaregården, både av personalen i receptionen och alla läkare tots många patienter och stress.
Anna W:
Hit har jag vänt mig när jag varit sjuk, och i ca hälften av gångerna blivit avvisad med hänvisningen att jag inbillar mig alternativt bara borde skärpa till mig. När jag stått på mig och till slut fått en remiss så tappas den bort/följs inte upp och vården fördröjs ytterligare. Rekommenderas INTE om du faktiskt har någon sjukdom du vill ha hjälp med.
Monica B:
Trots att jag är listad hos er, är det olika läkare varje gång. Inte har dom tittat i journalerna heller, för att inte tala om den långa tiden man får vänta för att få en besökstid, när man ringer.
Det har blivit mycket sämre under dom sista åren. Jag känner mej oerhört besviken.
Monica Bengtsson
Maria Edith G:
Sätts på levaxin medicin mot hypotyreos fast jag är inom referensramen för vad som anses som normalvärde plus av anledning som man aldrig sätter nån på levaxin för. När sen den läkaren slutar på mottagningen o jag får en ny läkare så vägrar hon lyssna på mig när jag försöker prata om att höja dosen för att se om det blir bättre eller annars sluta med levaxin helt. Utöver det hade hon ett ganska otrevligt bemötande på olika sätt o när jag nu mött ytterligare en ny läkare för att ev. sätta ut levaxinet o jag försöker berätta om de tidigare händelserna o bemötandena så vägrar hon lyssna o säger bara att nu är jag hos henne o hon kan bara ta ansvar för sitt. Som att hon tror att hon är en isolerad ö på mottagningen. En patients tidigare erfarenheter på en mottagning påverkar såklart. Hon har överlag ett ganska hårt o ej öppet bemötande precis som läkaren innan. Jag undrar verkligen vad läkare på vårdcentraler får för utbildning i patient bemötande?! De verkar inte vara medvetna om sitt tonläge, kroppsspråk, hur omöjliga de ofta är att försöka kommunicera med, deras maktposition o hur negativt man som patient påverkas av detta, särskilt om man redan inte mår bra psykiskt o fysiskt. Resten av dagen var förstörd för mig sen efter detta o det är långt ifrån första gången jag mår dåligt efter att ha varit i kontakt med vården.
Bo L:
En ledning som vill mycket, dock förverkligast det inte.
Nya diabetessköterskor hela tiden, trivs dom inte?
Nonchalans och oförmåga att sätta korrekta diagnoser
präglar verksamheten