Läkarhus Kyrkbyn

Läkarhus Kyrkbyn

lhkb.se
  • Badge2025
4.5

Läkarhus Kyrkbyn är en nyetablerad vårdcentral i Kyrkbyn i Göteborgs kommun med nära anslutning till goda kommunikationsmedel. Vi erbjuder primärvård på uppdrag av Västra Götaland region vilket inkluderar läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, drop-in, astma/KOL-sjuksköterska, diabetessjuksköterska och barnavårdscentral....

59 omdömen om Läkarhus Kyrkbyn

Rahim M
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Personalen som vanligt- i brist på ord - guld!

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tusen tack Rahim för dina fina ord. Välkommen åter för din behandling.🌸

Andre B
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Bra proffesionellt bemötande. Duktig ortoped på plats

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Stort tack Andre för din fina återkoppling. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva om ditt besök.🌸

Raj E
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

The doctor was kind enough to check on me.He explained what I should and prescribed medicine and tests

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Hi Raj, Thank you for your kind feedback. I’m glad I could help and that the visit felt clear and supportive for you.🌸

Nevena S
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Bemötande är alltid trevligt och personalen är så snälla och hjälpsamma Läkaren har varit duktig och kommit på förslag hur ska jag slippa verk

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Hej Nevena, Tack för dina varma ord. Det betyder mycket att höra att du känt dig väl bemött och fått hjälp som fungerat.🌸

Tobias P

Besöket uppfyllde förväntningarna…………..

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tackar så mycket Tobias. Det gläder oss att du är så nöjd med ditt besök.🌸

Daniel A
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Bra och kunnigt bemötande. Gedigen undersökning och besöket hjälpte mycket.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Stort tack, Daniel. Vi uppskattar verkligen din återkoppling och det gläder oss att undersökningen hjälpte dig till den misstänkta diagnosen. Välkommen åter för behandlingen.

Ida B
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag fick mina problem förklarade så de var bra.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Ida, och fint att höra att du fick tydliga besked. Hör av dig om det dyker upp något mer – Vi hjälper gärna.🌸

Leif A
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Väldigt bra vårdcentral med mycket bra och välkomnande personal o bra service har gett mig en hel o bra upplevelse med kunniga läkare och duktiga sjuksköterskor då känner man sig trygg!!! Leif...

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Leif, det betyder mycket. Vi gör vårt bästa för att ge trygg och professionell vård. Du är alltid välkommen tillbaka vid behov.🌸

Lisbeth W
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Varit på 1a besöket. Jättenöjd att få tid t 1 erfaren ortoped. Hoppas allt blir bättre.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Lisbeth, uppskattar verkligen din återkoppling. Fint att höra att första besöket kändes bra.Vi finns här om du behöver vidare hjälp framöver🌸

Stefan A
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jättebra bemötande, underbara läkare.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Stefan, det betyder mycket. Vi är glada att du kände dig väl bemött. Du är alltid välkommen tillbaka om behov uppstår.🌸

Lidia M
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Min upplevelse av Läkarhus Kyrkbyn har varit väldigt positiv. Jag är nöjd med bemötandet och den hjälp jag har fått. Personalen är trevliga, professionella och får mig att känna mig trygg. Jag uppskattar verkligen deras stöd." Vill du ha den ännu kortare eller mer personlig? Jag kan ändra!

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Lidia, uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Fint att höra att du känner dig trygg och väl bemött hos oss. Du är alltid välkommen tillbaka om du behöver något mer.🌸

Cecilia T
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag blir alltid väl bemött och alla är trevliga och hjälpsamma. Positivt att man alltid kan få en akuttid! Alla yrkesgrupper där är så trevliga och tillmötesgående!

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Cecilia, uppskattar verkligen att du tog dig tiden att skriva. Det gläder mig att du upplever bemötandet som tryggt och att du får hjälp snabbt när det behövs.🌸

Theodora K
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag är mycket nöjd med personalen och läkaren

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack så mycket Theodora för din feedback.🌸

Kristin R
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Skrev mig på läkarhuset kyrkbyn och fick tid någon timme efter jag ringde och träffade en jätte bra och kunnig läkare som kunde påvisa att jag hade problem och smärtor på stället jag inte ens själv visste om. En guld stjärna till läkaren Masoud Sorkhabi

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Kristin för dina ord Kristin🌸, Det var bra att du kom, och jag är glad att vi kunde hitta orsaken till besvären och hjälpa dig direkt. Återkom gärna om du behöver mer stöd framöver.

Björn Z
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag upplevde det väldigt med både provtagning och läkarbesök även bra bemötande i recptionen

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack så mycket, Björn! Vad roligt att höra att du var nöjd både med provtagningen, läkarbesöket och bemötandet i receptionen. Vi uppskattar verkligen din återkoppling och hälsar dig varmt välkommen tillbaka när som helst🌸.

Gunnar O
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Är mycket nöjd med mitt besök på läkarhuset kyrkbyn 👍🌹

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack, Gunnar! Det gläder oss att du är så nöjd med ditt besök. Vi försöker alltid ge ett personligt och tryggt bemötande – och det är fint att veta att du upplevde det så.🌸

Lisbeth O
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag är mycket nöjd med mitt besök, kände stort förtroende för min nya läkare, Mozoud! Hade tid med mig, förklarade bra… Jag vill även skicka ett stort Tack till den underbara tjejen i kassan/receptionen , alltid vänlig och glad, även tack till sjuksköterskorna som tog hand om mig vid provtagningen, hoppas nu att jag vid nästa besök träffar denna läkaren igen…. att han stannar kvar… Tack igen..

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Stort tack, Lisbeth, för ditt varma och omtänksamma omdöme! Det betyder mycket att du känner förtroende och trygghet vid besöken, och jag vidarebefordrar gärna ditt tack till receptionen och sjuksköterskorna.

Karl Stefan Ingemar H
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Har ringt i mitten av oktober för att beställa tid. Blev lovad att bli uppringd när tidbokning har börjat i början av nov. Har inte blivit uppringd ännu i mitten av. Försökt att boka tid på telefon, lovad att bli uppringd. Blir uppringd ingen som svarar i andra ändan. Har ringt 3 ggr nu. Funderar på att byta vårdcentral.

Kimberley B
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Utmärkt service, läkare och personal är vänliga och hjälpsamma mot all din omsorg, tack så mycket för er service. Läkarhus kyrkbyn

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack så mycket, Kimberley! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva det här fina omdömet. Det betyder mycket för hela teamet på Läkarhuset Kyrkbyn att du är nöjd med bemötande och vård.

Mohammadsadegh S
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag gillar det och tjänster mig lugn och ro där. Jag var helt nöjd på sista besöket. Personer var nästan alltid roligt och artiga. Ja! Jag är nöjd. Bara tycker jag att personalen i lab måste träna mer.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack så mycket för din fina återkoppling! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd och att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi tar till oss din kommentar om labbet och arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt team och våra rutiner.

Branko D
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Mycket bra vårdcentral. En särskilt tack till läkare Masoud som var engagerad och lyhörd för mina hälsobesvär.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack så mycket, Branko! Det gläder oss att du är nöjd med vården och bemötandet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss.

Silvia C

Dålig expierentå ! Måste flitta

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Hej Silvia, Tråkigt att höra att ditt besök inte motsvarade förväntningarna. Vi vill gärna förstå vad som gick fel och hur vi kan förbättra oss. Du får gärna kontakta mottagningen direkt så vi kan följa upp ditt ärende och se hur vi kan hjälpa dig vidare.

Adwaith N
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Very good experience, very good doctors and seems to be very good diagnosis for now.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Thank you very much, Adwaith! We’re glad to hear you had a good experience and that you felt well taken care of. We truly appreciate your feedback and look forward to welcoming you again in the future.

Gunilla G
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Nöjd med bemötandet och ganska enkelt få tider

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Gunilla🌸 Det är roligt att höra att du är nöjd med oss.

Arastu A
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag har hittills varit mycket nöjd med både läkarna, sjuksköterskorna och receptionen. Det är jättebra att man kan boka tid även vid akuta tillfällen. Doktor Masoud är dessutom en av de bästa.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Arastu 🌸 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både läkare, sjuksköterskor och receptionen .

Carmen J
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Läkaren är trevlig, bryr sig, hjälper på riktigt och förklarar tydligt

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tusen tack Carmen. Uppmuntrande omdöme.

Magnus G
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Hos ortopeden Lugn och sansad läkare som förklarade saker och ting på ett pedagogiskt sätt. Uppfattade honom som väldigt kompetent. Det är även väldigt trevligt att träffa annan personal som alltid är jättetrevliga. Jag är glad när jag går därifrån.

Nasrin S
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag är mycket nöjd med personalen och läkaren. Och idag gjorde jag ett test för behandling och ska få en kortisolinjektion om två veckor.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Nasrin! Vad roligt att du är nöjd med både bemötandet och behandlingen. Vi ser fram emot att följa upp resultatet efter injektionen.

Britt-Marie P
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Bra alltid bra bemött och jag har fått bra tider

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Britt-Marie för dina fina ord! Det gläder oss att du alltid känner dig väl bemött och får bra tider.

Anna F
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Smidigt att få tag i en tid och fint bemötande

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Anna! Vad roligt att du är nöjd med bemötandet och att det gick smidigt att få tid

Aisa J
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Efter många byten av läkare på Läkarhus Kyrkbyn känner jag att jag äntligen blivit hörd och får den hjälp jag behöver.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Aisa för ditt fina omdöme! Det mycket att höra att du äntligen känner dig lyssnad på och får den hjälp du behöver. Vårt mål är alltid att skapa trygghet och kontinuitet för varje patient. Varmt välkommen tillbaka när som helst!

Tuula "tulla" A

Fantastiskt bemötande mycket nöjd

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Tulla. Roligt att du är nöjd med besöket.

Johannes S
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag uppskattar det varma bemötandet man får av personalen. Det känns också att personalen tar sin tid för att lyssna och bedömna bekymret man har. Om jag vill boka tid, går detta smidigt. Även om man ringer med telefonen, blir man ringt tillbaka rätt så snart. Egentligen vill jag inte vara för positiv eftersom då halva Sverige kommer lista sig här. 😜

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Stort tack Johannes för dina fina ord! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela din upplevelse. Det betyder mycket för oss att höra att både bemötandet och tillgängligheten fungerar bra. Vi lovar att fortsätta på samma spår – och hoppas förstås att det inte blir för många som vill lista sig här efter ditt omdöme 😉

Svante B
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Lätt att få tid, nära där jag bor och läkarna vill väl och ser inte pengar som det viktigaste. De kanske inte är så duktiga på att skicka remisser, men det går ju att lösa ändå.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Svante för din kommentar och fina ord! Vi håller med dig – det viktigaste är att patienten får rätt behandling. När kompetens och resurser finns på plats försöker vi lösa så mycket som möjligt direkt, så att du får snabb hjälp och slipper vänta i onödiga led. 🌸

Anna G
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Masoud Sorkhabi - jag blev jätte nöjd av hjälpen. Denna läkare kan sin arbete, också är trevligt och snäll. Tak för hjälpen

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack snälla Anna för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att du blev nöjd med hjälpen och att du kände dig väl bemött. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse --- det betyder mycket för oss.

Else-Britt A
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Trevligt bemötande i receptionen. Bra att få en fast läkare om man vill. Uppskattar att man kan beställa tid genom telefon. Obetydlig väntetid, både när det gäller att få läkartid, men också i väntrummet. Är mycket nöjd.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Else-Britt! Väldigt roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och tillgängligheten.

Raymond T
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Träffade en mycket trevlig och kunnig läkare, Masoud Sorkhabi, som jag varmt kan rekommendera. Trevligt bemötande och noggrann.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Raymond för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med bemötandet och behandlingen. Du är alltid välkommen tillbaka när behov uppstår.

Jaenette F
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Blev väldigt bra och proffsigt bemött ❤️

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Hej Jaenette, Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du kände dig bra och professionellt bemött- Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen igen om behov uppstår ❤️

Karl Gunnar Å
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Helt ok så finns inget att klaga på.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack för ditt svar. Roligt att du var nöjd med besöket.

Manuel G
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Det var som jag förväntade mig.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Manuel. Roligt att höra att allt blev som du hade tänkt dig och besöket motsvarade dina förväntningar.

Torbjörn A
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Är helt nöjd med mitt besök som var mitt första på läkarhuset.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack för din feedback, vi är glada att du kände dig nöjd och väl omhändertagen.

Farahnaz M
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Personalen var väldigt trevliga och bemötte mig fint! Jag hade tid hos ortopeden Masoud Sorkhabi, inte bara att han var underbar utan väldigt duktig också. Generellt kände mig både respekterad och hörd.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Hej Farahnaz, Tusen tack för dina fina ord. Att kunna hjälpa på bästa sätt och skapa trygghet för patienten betyder mycket för oss.

Maria G
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag blev bemött av en läkare som var både trevlig och väldigt säker på vad som orsakade min smärta. Han lyckades hjälpa mig med att diagnostisera mitt problem vilket andra har misslyckats med

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Hej Maria, Stort tack för din fina återkoppling. Det du beskriver är precis vad vi strävar efter-- att ge ett tryggt bemötande och rätt hjälp för varje patient.

Royne C
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Mycket bra mottagande och bra behandling

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Hej Royne, Tack så mycket. Hjärtligt välkommen åter.

Stefan F
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Bra mottagande och bra hjälp med mitt besvär

Eva P

Snabbt och trevligt bemötande

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack så mycket för att du delade din åsikt med oss.

Somayeh H
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag vill uttrycka min uppskattning för Läkarhus Kyrkbyn. Läkaren som undersökte mig var mycket skicklig och förklarade allt tydligt. Personalen var hjälpsam, professionell och alltid med ett leende. Jag kände mig trygg hela tiden och är mycket nöjd med besöket. 🌸

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Somayeh, väldigt glad att höra att du kände dig trygg och nöjd med besöket.🌸

Göran S
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Bästa läkare jag haft. Rekommenderas på det bästa !

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Göran, uppskattar verkligen dina fina ord!

Ingemar H
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

En ny läkare som heter Mamud är helt fantastisk. Hans bemötande är helt fantastiskt, och förklarar så man förstår. Han har hjälpt mig att bli fri från smärta i höften som jag har haft problem med under flera år. Han är specialist på ryggar och leder. Hoppas att dom lyckas behålla honom. En läkare som tar sig tid att lyssna och ger goda råd. Han överträffar förväntningarna.

Svar från Läkarhus Kyrkbyn

Tack Ingemar, väldigt glad att höra att du mår bättre och att behandlingen hjälpte!

Svitlana P
Skrev om Läkarhus Kyrkbyn

Jag gillar den professionella och snabba servicen. Jag besökte läkaren och tog ett blodprov några dagar senare.