Vårdcentral i Stockholms län

• 132 opinions
    Lennart N
    Lennart N: Alltid ett positivt bemötande och en professionell behandling
  • FANNY F
    FANNY F: Jätte bra. All personal jag mötte var super trevlig och jag blev väll omhändertagen för min skadade arm. Är tjugoåtta år och har aldrig varit på akuten förut så första intrycket har en väldigt stor betydelsen. Är väldigt nöjd.
  • Naciye N
    Naciye N: Jag var hos Dr Janusz Kasina på Skärholmens Gyn Mott idag, för att göra en allmän undersökning. jag blev helt imponerad av hans sätt att bemöta mig på och hans fantastiska omtanke. jag ville på min egen begäran ville ta ett cellprov vilket han tog utan att ta betalt för( på andra mott. måste man betala minst 150 kr). jag tyckte att han hade relevanta frågor och jag kände mig lugn och trygg. han lyssnade på mig och det kändes som jag hade all världens tid på mig att berätta om mina problem och åkommor. han gjorde gyn undersökning och berättade allt i minsta detalj för att lugna ner mig. jag hörde från en kollega som hade varit hos honom nyligen att han är väldigt bra. Så min upplevelse hos honom var helt underbart och jag har hittat min gynekolog
  • Anders P
    Anders P: Fantastisk personal, excellent bemötande och skickliga läkare. Jag har under åren haft kontakt med 3 st som gett mig den bästa vård man kan få!
  • 23 opinions
  • 4 opinions
    Habone Elmi A
    Habone Elmi A: Lugn miljö och kunnig personal, jag kände mig trygg och välinformerade 😊
  • Jan Mikael G
    Jan Mikael G: Bästa tandläkarna i hela stan:-) bet av en tand en lördagsmorgon, fick tid samma dag, slå det om ni kan:-)) har gått hos dom i 15 år, alltid bästa servicen, alltid med ett leende, prova själv, du blir garanterat inte besviken!!
  • Christina S
    Christina S: Skicklig och professionell! Hon gav en mycket skön massage och hittade knutar jag inte viste fans.!
  • 2 opinions
    Ingela M
    Ingela M: Varje gång jag är hos Doktorteam undrar jag varför inte fler hittat dit? Det är en så fantastisk vårdcentral och de tar sig verkligen tid. Ã?r så unikt hjälpsam och trevlig personal. Ingen som går dit kommer att ångra sig.
  • 4 opinions
    Barbro L
    Barbro L: Vill du bli varmt mottagen och kärleksfullt behandlad rekommenderar jag verkligen Kaarina som driver Aino Shiatsu. Kaarina är en mycket erfaren, lyhörd och kvalificerad terapeut. Du lämnar henne med ett nöjt leende på läpparna och vill genast tillbaka igen.
  • Daniel B
    Daniel B: Måste få tipsa om den idrottsläkare som jag varit hos och som måste vara den bäste. Jag har varit hos flera andra i andra sammanhang tidigare. Jag kunde knappt gå eller röra mej men efter behandling hos dr Leijonwall och medarbetare har jag kunnat återgå till elitnivå. Vilken skillnad mot ortopedkliniken och vårdcentralen! De tog sej rejält med tid att lyssna på vad jag hade att säga. Kan varmt rekommendera dem!
  • Saba Z
    Saba Z: Väldigt bra VC, bra mottagning och bra personal. Efter jag flytar till dena vårdcentralen jag trivs mycket bra
    Marja W
    Marja W: Trevligt och proffesionellt bemötande Personalen ger en trygg och stabil upplevelse för mig som patient
  • Jeanne D'arc C
    Jeanne D'arc C: ”Det här var mer än bara en massage – det var en resa in i total avslappning. Från första stund möttes jag av ett varmt bemötande och en lugnande atmosfär. Head spa-behandlingen var magisk; varje beröring kändes omsorgsfull och nästan hypnotisk. Kombinationen av varsam massage, doftande oljor och stilla bakgrundsmusik fick både kropp och sinne att slappna av på djupet. Jag kände hur all stress rann av mig och lämnade rummet med ett leende och en känsla av inre frid. Det här var ren magi för både själ och hårbotten – en upplevelse jag vill återvända till om och om igen!”
  • Christer N
    Christer N: Så himla bra! Alltid lätt att få tid, alltid bra bemött, alltid professionell vård.
  • Linnéa Emmie Therése B
    Linnéa Emmie Therése B: Jättebra personal! Fick fin hjälp
  • Suzanne O
    Suzanne O: Jag är väldigt nöjd med min husläkare. Får största respekt när jag framför mina medicinska problem. Bra uppföljning med medicin, remiss och blodprover. God återkoppling i ärendet.Känner förtroende för de läkare jag träffat.
    Johan P
    Johan P: Jag har hyrt ut min lägenhet via dem, absoluteapartment.com och det har fungerat kanon! Vi hyrde ut under en sommar och så tog vi pengarna och drog till Thailand samma vinter. Riktigt bra svensk sida med serviceinriktad personal!!
    Felicia R
    Felicia R: Om du vill ha den absolut bästa hudvården för ett bra pris skall du definitivt besöka SkinPlan Center! Här kan man mäta huden och faktiskt se bättre resultat när du har använt produkterna!
    ANNA W
    ANNA W: Jag ger salong kungakronan högsta betyget. Jättetrevliga och fantastiskt fin lokal. Jag fixade mina fransar och det blev verkligen jätte jätte snyggt. jämna och tjocka. Jag är kanon nöjd. Tack tjejer för världens snyggaste fransar! kram
  • Jessica S
    Jessica S: Han vet vad han gör. Hans kunnande är djupt.
  • Cecilia A
    Cecilia A: Jag tror han den bästa läkare jag hade i sverige!!
  • Anna H
    Anna H: Naprapaterna här vet verkligen vad du gör. Jag har gått till LB i många år och fått jättebra hjälp på ett superbra sätt. Lokalerna är fräscha och lugna, de är flexibla med betalning kontant eller faktura, utrustningen är av hög kvalitet osv. Jag tycker att de är lyhörda och mjuka, på ett sätt som gör att jag har utvecklat ett stort förtroende för dem. De är välutbildade, kompetenta och brett kunniga.
  • m
    m: En mycket kompetent läkare som tar sig tid att lyssna!!
    Sören  N
    Sören N: Oerhört kunnig! Besitter en vidsynthet som man skulle vilja se mera av inom läkarkåren. Ställer diagnoser med stor säkerhet. Patienten är i centrum. Mycket kunnig och trevlig personal. Kan med varm hand rekommenderas.
Show page: