Fredrik R:
Supermysigt hotell vid havet i Lysekil. Varmbad och bastu vid vattenkanten.
Mycket trevlig personal. Hotellet är ett gammalt hus från sekelskiftet och rummen är inredda i olika teman i gammal smakfull stil. Mycket personligt hotell och bemötande. Rekommenderas verkligen.
Bitte S:
Juste ställe där man kan hyra eget rum eller stuga. Ligger lite avskilt men i ett lummigt område.
Allt är rent, fräscht och välstädat. Personalen i reception med kiosk är trevlig. Rummet har helt OK sängar och två mindre fåtöljer och TV. Fräscha toaletter och duschar på våningsplanet. Stort välutrustat kök för gästerna, där jag t ex såg några baka egna pizzor.
Frukostbuffén mot extra betalning är inte överdådig, men där finns det viktigaste som olika bröd, ost, köttpålägg, juice, ägg, te och kaffe. Man kan äta den på den stora balkongen utanför om man vill.
Utanför entrén finns bord och bänkar under stort tak där man kan fika (eller röka, om man är sådan).
Stället passar bäst för den bilburna, tycker jag, för det är rätt långt till spårvagnen (om det finns bussanslutning, vet jag inte). Gratis p-platser utanför vandrarhuset.
Vid infarten till vandrarhemmet finns pizzeria/restaurang Regementet med helt OK mat.
John G:
Väldigt enkelt vandrarhem. Acceptabelt mitt på sommaren då det är varmt, annars så är det kallt och fuktigt i små, dragiga rum. Ligger vid en väg och långt från vattnet. Dusch ingår inte i hyran, och finns i en container. Kan inte rekommendera.