Martin J:
Kul ställe att gå o titta runt i. Men ska du handla lite exklusiva grejer som porslin o annat får du ha stora plånboken med dig. Över lag är Nisses alltid ett ställe värt ett besök. Och ett till.
Qpaqex:
Ett leende gör så mycket.
Fast det får du inte här. Om det beror på fel rekryteringar, att de som jobbar vantrivs eller det är något annat som blivit fel vet jag inte. Jag jämför tex med den andra Åhléns butiken i Malmö. Där är det glatt och man får ofta ett leende tillbaka.
Utbudet är bra här med varor. Fast jag går inte hit direkt. Utan det blir det jag testar om ingen annan har hemma det jag söker. Store in Store har de försökt med här, men det tycker jag inte lyckas. Jag har varit kund här sedan den tiden då det hette Tempo och man kunde köpa lite lyxigare matvaror här. Synd x-faktorn helt saknas.
Johanna L:
Åhléns är en kedja som har det mesta man letar efter. Jag föredrar denna butiken framför den större nere i stan. Tycker Åhléns tappade lite av sin "halv b-iga charm". När de renoverade och gjorde sig likt alla stora kedjor i städer världen över. Vackert, men blev så "vilken affär är jag nu i egentligen?". Priserna är ok på standard varor. Åhléns höll ett relativt lågt pris innan. Men nu när de släppt in mer "märkeskläder" (som ett exempel) höjdes medelpriset automatiskt. Jag säger ej att detta är dåligt. Endast observerar. Blir "3/5 recos".
Ami H:
Denna City Gross håller fortfarande måttet! (även om det känns som om det blivit lite stormarknadsstånd över detta också) Deras köttavdelning är fantasktiskt bra och med priser som gör en glad. Ett stort urval av kött och pålägg som också säljs i storförpackningar för den lite större familjen.
Gillar man sen feferoni så kan man köpa 10 kg burkarna här! :-)
Susan C:
Otrevliga kassörskor ! De vet inte vad god service innebär och klandrar kunden istället för att ta en kurs i kommunikation med deras resterande kunder .
FRANS K:
Icamaxi Köp inte Hem-el här ,Vi har köpt Tv Lg som säljs som 2021 modell som ej har TextTv,men det är en som är Tillverkad Juni 2019,vi ville lämna tillbaka omgående teven men Maxi butiken vägrar göra åter köp på varan,
Icas kundcenter på 033 säger att kunden alltid har rätt att lämna tillbaks varan inom 30 dagar,
Hos den säljade Maxi butiken vilket ej tilllämpas av butikens chef Theo,skamlgt att det får till så på Ica-Maxi
Så köp inget hemelelektronik i butiken hos,Ica du blir bara lurad och och besviken de har inga öppen köp eller rätt att ångra dina köp,Köp det på Elgiganten,Mediamark. Eller Netonnet,då blir du Nöjd med schyssta köp,med ångerrätt och öppet köp,Ica skall nog bara sälja ,dagligvaror,
om de vill ha nöjda kunder !!!!!,vilket de kan hantera .Men desto Dyrare varor desto mera skita i sina kundrelationer,
Köp Julklappar i Fackbutiker,
Så slipper man anmäla till Arn,
men visst vill vissa Företag vill ju bara hamna på Svarta SKAMLISTAN
OCH bli "Riks-Kändisar"
God Jul
Patrick:
Vet inte vad en reklamation är och kan inte svensk lagstiftning. Vägrade ta emot min reklamation av en elektronikvara och hänvisade mig till konsumentverket. Jag hoppas ARN kan upplysa dem om lagen.