Varuhus i Stockholms län

Danderyd  (1 st)

Topp 6 varuhus i Stockholms län

• 1 omdöme
    Filip G
    Filip G: Här finns det ett stort sortiment och allt har bra priser
  • 4 omdömen
    ANDREAS N
    ANDREAS N: Inte alls något vidare. Handlar på City gross Bromma istället som ligger 5 minuter med buss från Ica Maxi (blå buss 176), där dom har betydligt bättre erbjudanden och lägre priser överlag. Ica Maxi är inte en billig butik, de hade mycket lägre priser förut. Dessutom har jag inget förtroende för Ica Maxi längre efter att det kom fram att dom märker om gammal köttfärs!
  • 1 omdöme
    Elina E
    Elina E: Åhlens i all ära, men Åhléns i Mörby Centrum är fantastiskt! otroligt bra utbud, precis som i alla Åhléns, men personalen gör shoppingupplevelsen till något extra. Vet inte hur många gånger jag har fått extragåvor eller prova-på förpackningar som gåva vid mina köp. Deras sminkavdelning är otroligt bra, likaså hus och hem-avdelningen. Hit går jag ofta!
  • 6 omdömen
    Elin J
    Elin J: Ett stor burik med flera våning! Här kan du hitta flera av de populäraste märkerna på både kläder, skor, hudvård, smink, associarer och mycket mer! Personalen är mycket trevlig och hjälpsam.
  • 2 omdömen
    Andreas Ö
    Andreas Ö: Nja, inte det bästa stället att handla på. Trångt och stressigt. Var där med mina barn förra veckan och då låg det dålig frukt framme. De hade inte heller städat ordentligt och köerna är ofta rätt långa. Kan bli stående ett bra tag.
  • Adelie Ö
    Adelie Ö: Första och sista gången jag lämnar in skor för omklackning hos den här mannen. Ägaren glömde först bort att klacka om mina skor och när jag kom för att hämta dem första gången satt han och pratade i telefon med någon kompis. Han bad om ursäkt för att han glömt och sa att han skulle ge mig rabatt. Sånt som händer ibland så ingen big deal! När jag däremot kommer nästa gång ser jag att mina dyra chanel skor är under ett par svarta ganska smutsiga skor. Dem ljusa tygdetaljerna var alldeles svarta av smuts. När jag konfronterar mannen så säger han att det minsann inte stod några skor på mina???? Han säger att jag har fel och gnuggar de smutsiga svarta skorna på sin t-shirt för att visa att de inte färgar av sig. En stor smutsfläck blir till på skjortan. Istället för att be om ursäkt eftersom det var så tydligt att han gjort bort sig så anklagar han mig för att inte vara tillräckligt trevlig och kallar mig "tjejen". Han tänker inte längre ge mig någon rabatt utan han ska minsann se till att jag betalar fullt pris! Jag blev så illa till mods efter att ha mött denna man (som är ägaren) att jag kände mig tvungen att varna andra för honom och hans oprofessionalism. Detta är min första referens någonsin, synd att den skulle bli så trist. Med vänlig hälsning, Adelie