Michael N:
Fredrik som driver ELzmart är både driven, engagerad och duktig. Installationer blir dels utförda som förväntat, dels både funktionellt och estetiskt bra. Han har god förståelse för mina önskemål och har löst all el vid lägenhetsrenovering, snygga Plejd-installationer, och bra komplettering som jag önskat efteråt.
Man förstår om han kan vara bokad vid förfrågan, för han är duktig och sådana blir så klart populära.
Tack för bra jobb!
Chrille N:
Fantastiskt bra service! Vi har handlat saker alla de stora kedjorna och gemensamt för dem är att personalen inte är kunnig vad gäller produkterna plus att det är krångligt när man velat lämna tillbaka eller reklamera något. Här är det raka rör, kunnig och trevlig personal och inga problem! Rekommenderas varmt!
Martin I:
Fick omgående hjälp med få en reservdel till min tvättmaskin.
Trevligt bemötande och verkligen serviceminded.
Rekomenderar till alla som behöver snabb o personlig service.
Mattias W:
Mycket servicevänliga och hjälpsamma över telefon. Han som svarade felsökte vår tvättmaskin på telefon. Tyvärr så ville de inte komma och fixa den för det var inte deras område utan de hänvisade till en lokal firma i Stenungsund.
Men bor du i Uddevalla regionen så skall du ringa hit!
peter e:
Personalen har ett fantastiskt bemötande. Hjälpsam och kunnig. Butiken har bra struktur och god service. Lugn miljö med inslag av gröna växter, levande ljus mm. Har helt klart jämförbara priser med andra butiker. Jag är en nöjd kund som med glädje återvänder.