Bra hemsida, lätt att beställa, lätt att hitta butiken, trevlig personal
Keepon Sweden AB
86 omdömen om Keepon Sweden AB
Bra service, fick precis det jag ville ha.
Bra sortiment och snabb leverans
Tillmötesgående och kunnig personal. Serviceinriktade och behjälpliga. Mycket nöjd.
Snabbt och enkelt att lägga en order
Jag tycker att de ær bra att det finns denna typer av butiker. Har letat i flera åt efter dessa produkter och hittade till slut i Sverige. Vældigt god service. Ær vældigt nøjd
Bra men dyra produkter. Snabb service.
Jag är nyd o snbb leverans.o tack för hjälpen
Min upplevelse bara bra är jättenöjd mvh Jenny
Hej, det var lite svårt att beställa på nätet. För lite information om produkter.
Snabb leverans rätt produkt....
Det var enkelt att handla och varan kom väldigt snabbt ! Köpte ett förstoringsglasbelyst som man kan ha runt halsen till min mor. Hon blev väldigt nöjd.
Det helt ok ganska bra, lite dyra.
Helt ok inga problem kom som dom skulle En aning dyra, men vaddå räcker en bra stund
Väldigt bra att man kan betala med kort utan bank ID. Många som har god man eller förvaltare antingen har inte eller kan inte använda den. Kortare leveranstid önskas.
Vet inte så mycket om Keepon då jag handlat på nätet.
Snabb leverans och samma produkt som jag beställde.
Jag köpte näskuddemask men är inte nöjd. Den är hård och sitter hårt på.
Ja, jag fick inte varan förrän häromdagen. Bruksanvisning på engelska, så jag vill be om en på svenska, tack, sedan när jag provat den kan jag uttala mig om den
Köpt mjukdel o huvudband till CPAP o dom var perfekt
Det var enkelt att komma i kontakt med kundtjänst för att få hjälp med bla frågor. Det var enkelt att beställa, det gick snabbt att få hem beställningen samt flera alternativ till hur man ville få hem varorna, tex till utlämningsplats eller hemleverans. Jag är jättenöjd.
Snabba svar och leverans. Inga problem när man kontaktar dem .
Rätt produkt (Väska med lock till rollator Leopard) snabbt och problemfritt levererad.
Otroligt snabb leverans. Dagen efter order på nätet. Bra jobbat!!
Jätte bekväm, fint! Mycket nöjd! Tack!
Duscharmen i plast var perfekt när min ensamstående mor ramlade och bröt ena armen. Tack!
Jättebra varor och snabb leverans.
Jag är nöjd med er hantering och nöjd med varan.
Jag är väldigt nöjd med era produkter! Min beställning kom snabbt och allt fungerade smidigt. Det märks att ni är seriösa och verkligen bryr er om era kunder och deras frågor. Tack för en riktigt bra service!.
Kundvänlig hemsida. Snabb exakt leverans
Enkelt att beställa och betala. Fick mina varor snabbt och utan krångel
Gör bra, kan inte bli bättre! Passar mej perfekt.
Bra produkter, snabb leverans.
Bra, rätt, snabb och korrekt service!
ingen särskild anledning har inget att säga om det
Bra utbud. Tydliga bilder på produkterna. Snabb leverans.
Bra produkt och snabb leverans
Jättebra..................................
Snabb leverans, hög kvalitet på varorna. Jag är super nöjd, har även rekommenderat er till andra i min PRO grupp. mvh
Trevligt och bra bemötande. Ser till att det man vill ha hjälp med blir löst. Snabb leverans till mig.
Bra och kunnig hjälp av kundtjänst då jag var osäker på vilken slang jag skulle beställa till min helmask. Snabb leverens.
Det var enkelt och handla, bra information och lätt lästa sidor på nätet
bra urval och snabba leveranser
Trevligt bemötande och väldigt snabb leverans!
Hej! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, KeepOn
Beställde kompstrumpor tog lite tid för leveransen samt kostnaden är för mycket för 2 par strumpor 69:- kunde skickas med posten i en provpåse hem i brevlådan sen när jag inte kunde få på dem på mina fötter med hjälp av strumppåsättaren omöjlig felkonstruktion på strumporna och jag skall betala för returfrakten också det är inte jag som är felet det är strumporna.
Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att leveransen tog längre tid än förväntat och att strumporna inte fungerade som de skulle för dig. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vänliga hälsningar, KeepOn
Fin kundservice, vänlig på telefon, snabb leverans
Hej! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både kundservice, bemötande och leverans. Det gläder oss verkligen! Vänliga hälsningar, KeepOn
har forfarande inte fått det jag betalat för så jag vet inte rktigt vad jag skall tycka
Hej! Tack för att du delar med dig. Vi beklagar verkligen att du inte har fått din beställning ännu, det är självklart inte så det ska vara. Vi vill gärna hjälpa dig att lösa detta så snabbt som möjligt. Hör gärna av dig till vår kundtjänst så kan vi direkt följa upp vad som hänt med din leverans. Vänliga hälsningar, KeepOn
Fick väldigt fint bemötande för att förstå hur det fungerar så jag kan absolut rekommendera att handla hos Keepon. Mvh Lena
Hej Lena, Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du kände dig väl bemött och fick den hjälp du behövde. Att du dessutom vill rekommendera oss betyder extra mycket, det uppskattar vi verkligen! Vänliga hälsningar, KeepOn
Köpt tillbehör till min CPAP, utbud och leverans över förväntan.
Hej! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att både utbudet och leveransen överträffade dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, KeepOn
Det gick lätt att handla där. Fick god hjälp. Hade inte så stora förväntningar så blev glatt överraskad. Jag köpte en mask till min CPAP maskin. Den har fungerat bra. Köpte dessutom en bra lampa online som jag haft mycket nytta av.
Hej! Tack för ditt fina och utförliga omdöme. Vad roligt att höra att du både fick bra hjälp och blev positivt överraskad. Det gläder oss också att masken och lampan fungerar bra för dig, precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss. Varmt tack för att du valde oss! Vänliga hälsningar, KeepOn