Rätt grejer bra pris snabb leverans
Keepon Sweden AB
100 omdömen om Keepon Sweden AB
Bra hemsida. Snabb leverans. Rekommenderar verkligen Keepon Sweden AB.
Bra service, klara svar på frågor, snabb leverans Tack
Det var lätt att köpa men det jag beställde var slut i lager.
Bra produkter och väldigt snabba leveranser
Efter en olycka i slutet av juli skadade jag min vänstra axel och fått inopererat en protes har regelbunden kontakt med fysioterapeut som rekommenderade en sussy slynga ,som jag beställde från er. Använder den flera ggr dagligen för att träna upp min axel. Mvh Britt-Inger Lannerblad
De är snabba på att leverera varorna. Sånt gillar jag.
Köpte en cpap mask som där var ett fel med, reklamerade masken som byttes ut mot en ny, som var bra! Allt snabbt och smidigt, handlar gärna av dom igen! /Anders
Snabb leverans för upphämtning i butik
Allt gick bra och det var smidigt och lätt att beställa
Bra produkt, snabb leverans = helnöjd kund
Snabb leverans av de beställda varorna viktigt förtig
Det var enkelt att hitta rätt och beställa och väldigt trevlig person i Kristianstad när jag hämtade min mask
Köpte ny näsmask, snabb leverans.
Bra hemsida, lätt att beställa, lätt att hitta butiken, trevlig personal
Bra service, fick precis det jag ville ha.
Bra sortiment och snabb leverans
Tillmötesgående och kunnig personal. Serviceinriktade och behjälpliga. Mycket nöjd.
Snabbt och enkelt att lägga en order
Jag tycker att de ær bra att det finns denna typer av butiker. Har letat i flera åt efter dessa produkter och hittade till slut i Sverige. Vældigt god service. Ær vældigt nøjd
Bra men dyra produkter. Snabb service.
Jag är nyd o snbb leverans.o tack för hjälpen
Min upplevelse bara bra är jättenöjd mvh Jenny
Hej, det var lite svårt att beställa på nätet. För lite information om produkter.
Snabb leverans rätt produkt....
Det var enkelt att handla och varan kom väldigt snabbt ! Köpte ett förstoringsglasbelyst som man kan ha runt halsen till min mor. Hon blev väldigt nöjd.
Det helt ok ganska bra, lite dyra.
Helt ok inga problem kom som dom skulle En aning dyra, men vaddå räcker en bra stund
Väldigt bra att man kan betala med kort utan bank ID. Många som har god man eller förvaltare antingen har inte eller kan inte använda den. Kortare leveranstid önskas.
Vet inte så mycket om Keepon då jag handlat på nätet.
Snabb leverans och samma produkt som jag beställde.
Jag köpte näskuddemask men är inte nöjd. Den är hård och sitter hårt på.
Ja, jag fick inte varan förrän häromdagen. Bruksanvisning på engelska, så jag vill be om en på svenska, tack, sedan när jag provat den kan jag uttala mig om den
Köpt mjukdel o huvudband till CPAP o dom var perfekt
Det var enkelt att komma i kontakt med kundtjänst för att få hjälp med bla frågor. Det var enkelt att beställa, det gick snabbt att få hem beställningen samt flera alternativ till hur man ville få hem varorna, tex till utlämningsplats eller hemleverans. Jag är jättenöjd.
Snabba svar och leverans. Inga problem när man kontaktar dem .
Rätt produkt (Väska med lock till rollator Leopard) snabbt och problemfritt levererad.
Otroligt snabb leverans. Dagen efter order på nätet. Bra jobbat!!
Jätte bekväm, fint! Mycket nöjd! Tack!
Duscharmen i plast var perfekt när min ensamstående mor ramlade och bröt ena armen. Tack!
Jättebra varor och snabb leverans.
Jag är nöjd med er hantering och nöjd med varan.
Jag är väldigt nöjd med era produkter! Min beställning kom snabbt och allt fungerade smidigt. Det märks att ni är seriösa och verkligen bryr er om era kunder och deras frågor. Tack för en riktigt bra service!.
Kundvänlig hemsida. Snabb exakt leverans
Enkelt att beställa och betala. Fick mina varor snabbt och utan krångel
Gör bra, kan inte bli bättre! Passar mej perfekt.
Bra produkter, snabb leverans.
Bra, rätt, snabb och korrekt service!
ingen särskild anledning har inget att säga om det
Bra utbud. Tydliga bilder på produkterna. Snabb leverans.