AX Bilservice

A part of Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.3
Call 08-121 404 10 Share

Välkommen till AX Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Järfälla! Med över 15 års erfarenhet erbjuder vi bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller, med fokus på nöjda kunder och kvalitet. Våra tjänster inkluderar allt från schemalagd service och avancerade reparationer av motorer, växellådor, bromsar...

42 omdömen om AX Bilservice

Börje Anders L
Wrote about AX Bilservice

Jag bad om ringtryck 2.3 och 2.1 De tyckte det skulle vara 2.5. Resultatet blev varken det ena eller andra. 2.0 och 2.1

Svar från AX Bilservice

Tack för din återkoppling, vi ser det som en chans att bli ännu bättre.

Lloyd M
Wrote about AX Bilservice

Från rimligt pris till snabb tid och Färdigt arbete är jag mycket nöjd Jag åker gärna till Ax för nästa Service om jag får behov LM C

Bo Stefan S
Wrote about AX Bilservice

Inga konstigheter. Gör ett bra och prisvärt jobb. Kan rekommenderas.

Serdar A
Wrote about AX Bilservice

Det var bra dom var trevliga och bra service.

Lars Göran W
Wrote about AX Bilservice

De gjorde exakt vad jag hade begärt

Inger
Wrote about AX Bilservice

Mycket bra service och trevlig personal.

Roland F
Wrote about AX Bilservice

Bra bemötande, snabb service. Kaffe tillgängligt.

Svar från AX Bilservice

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Said Mansour C
Wrote about AX Bilservice

Det var ett bra bemötande och arbetet var väl gjort samt det gick snabbt.

Carina Evelina J
Wrote about AX Bilservice

Vänliga och snabbt utförda arbete på min bil. Fanns uppvärmd väntrum med kaffe och te att tillgå.Inget att klaga på.

Karin K

Tillmötesgående och lösningsfokuserade.

Jacky Alfredo P
Wrote about AX Bilservice

Byte endast däck, och det var bra.

Havin N
Wrote about AX Bilservice

Smidig och bra service! Är nöjd!

Maria T
Wrote about AX Bilservice

Hjälpte mig snabbt och proffsigt!

Mats Lennart E
Wrote about AX Bilservice

Hej. Mycket bra bemötande vid ankomst till verkstaden. Smidigt utförande. Trevligt med en kopp kaffe medan man väntar. Bra offert förfarande med bekräftelse via SMS. Helt nöjd.

Robin Alexander Beng L
Wrote about AX Bilservice

Mycket kunniga mekaniker! jag har varit kund i flera år och uppskattar ärligheten och professionalismen!

Jan Torsten H
Wrote about AX Bilservice

Det finns ingen anledning att behöva att använda så många tecken. Så någon får Ni inte av mig.

Iris B
Wrote about AX Bilservice

Jättebra bemötande och mycket trevligt. Återkommer när jag behöver

Hiba D
Wrote about AX Bilservice

Vanlig service utförd, olja och filter

Svar från AX Bilservice

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Omar C
Wrote about AX Bilservice

Bra och man fick allt gjort smidigt

Svar från AX Bilservice

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Amjad J
Wrote about AX Bilservice

Too much expensive too much expensive too much expensive too much expensive too much expensive

Svar från AX Bilservice

We apologize that your workshop visit was not as you had expected. We want all our customers to be satisfied. We take your feedback into account. We appreciate you sharing your opinion. The cost reflects both technicians with the right training and quality parts, which provides a long-term sustainable solution for your car.

Ulf Jörgen S
Wrote about AX Bilservice

Trevlig bemötande kan ej ge fullt betyg för att de glömde anteckna i serviceboken

Svar från AX Bilservice

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Belal Mohammad Mah A

👍👍👍👌 Tack för snabbt service

Falak S
Wrote about AX Bilservice

Guy is professional car mechanic and very kind in communication too i will recommend to everyone prices are medium not low and not to high

Kalou B
Wrote about AX Bilservice

Jätte bra bemötande super nöjda

Kalou B och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta
Svar från AX Bilservice

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Andreas L
Wrote about AX Bilservice

Fick ett bra och trevligt bemötande och ett seriöst kostnadsförslag, till skillnad mot ett par andra verkstäder som jag begärde offert från. De fick jobbet att byta styrlederna på bilen.

Svar från AX Bilservice

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten

Gary S
Wrote about AX Bilservice

Snabb och bra service. Mycket trevlig personal.

Svar från AX Bilservice

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Jan Peter O
Wrote about AX Bilservice

Enkelt att lämna in Åtgärdat på utsatt tid.Kan inte bli bättre än så.

Svar från AX Bilservice

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Hans Erik Joakim H
Wrote about AX Bilservice

Snabbt och bra inga konstigheter bara lite fingeravtryck på dörrarna .

Svar från AX Bilservice

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. MVh Autoexperten

Jerzy Jacek R
Wrote about AX Bilservice

Det var bra service som jag kunde förvänta mig.

Svar från AX Bilservice

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Mvh Autoexperten

Leena Marianna H
Wrote about AX Bilservice

Pålitliga och höll tiderna. Vill anlita AX Bilservice igen!

Svar från AX Bilservice

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Mvh Autoexperten

Nils T
Wrote about AX Bilservice

Service som sådan var bra. Men man skall inte sälja en tjänst. Som blir mer än 100% dyrare i normalfallet. Det är falsk marknadsföring.

Svar från AX Bilservice

Hej! Tack för din återkoppling. Viktigt att verkstaden får mer information i ärendet för att kunna ge ett svar på vad som gått fel. Du kan också mejla ditt namn, verkstadsnamn och reg nr till oss på reco@autoexperten.se så hanterar vi ärendet där och ser vad som hänt.

Lars Mats R

Kan rekommenderas reparation utförd

Svar från AX Bilservice

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Mvh Autoexperten

Ulf Hilding B
Wrote about AX Bilservice

Trevligt bemötande, snabb hjälp med AC-problem.

Svar från AX Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Mvh Autoexperten

Payam M
Wrote about AX Bilservice

Trevliga grabbar som möter en och förklarar hela processen. Jag hade stora förväntningar på kvaliteten och arbetet de skulle utföra, och de svek inte utan leverera proffsigt och i tid. Jag beställde stor servicen av gubbarna. All material och personal var på plats och bilen var i prima shake efter bara några timmar. Rekommenderar dem varmt

Svar från AX Bilservice

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Inga Birgitta E
Wrote about AX Bilservice

Blev besviken över att de inte hörde av sig om att fylla mer köldmedier eftersom det nu kommer att kosta mig lika mycket till. Annars var allt bra

Svar från AX Bilservice

Tack för din feedback.  Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.  Vänligen Autoexperten

Erik Rickard Wilhelm K
Wrote about AX Bilservice

Svarar direkt, med viktig och bra info om bilen= bra för bilägandet. Tog exakt samma betalt som Autobutler sagt dvs härligt. Går parkera utanför. Rekommenderas (Jag gjorde AC service via Autobutler och är nöjd).

Svar från AX Bilservice

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Hans
Wrote about AX Bilservice

Bra och trevligt bemötande. Mina förväntningar uppfylldes. Beställde 1 liter motorolja som leverans i motorn på plats omg. Jag var nöjd med besöket.

Svar från AX Bilservice

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Viktor T
Wrote about AX Bilservice

Professionellt bemötande och bilen blev klar en dag tidigare än beräknat👍 Aldrig hänt på någon annan verkstad 👍

Svar från AX Bilservice

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Ann Marie S
Wrote about AX Bilservice

Bemötandet är stort och mycket positivt. Bilservice får jag den som förväntningar. 🙏 tack så mycket

Svar från AX Bilservice

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Kent Ingvar P
Wrote about AX Bilservice

Nöjd! Snabbt utförande och bra bemött av personalen.

Svar från AX Bilservice

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Mvh Autoexperten

Petri Kristian H
Wrote about AX Bilservice

Har haft båda mina bilar inlämnade här på olika typer av service. Blir alltid trevligt bemött och verkstan engagerar sig för att lösa problemet och redogör öppet och transparent för vad som behöver utföras och utförts på bilen. Gillar också att de inte, som många andra verkstäder, med automatik bara byter ut en hel komponent, utan istället ser möjligheter att laga om det är fördelaktigare för mig som kund. Rekommenderar denna verkstad.

Mia Maria Christina T
Wrote about AX Bilservice

Bra och tydlig service med ett ärligt bemötande. Jag kände mig i trygga händer.

Svar från AX Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.